• Vivien11

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Az utóbbi időben a munkám többszór vitt a budai oldalra, ezért áttekintettem a kedvenceim listáját, ki az, akit felfedezhetnék magamnak. Vivi már rég óta a kedvenceim között van, figyelemmel követem őt. Üzenetben vettem fel vele a kapcsolatot. Kérdéseimre készségesen válaszolt, igényeim találkoztak az ő lehetőségeivel. Kezdett körvonalazódni egy látogatás időpontja. Vivinek annyi kérése volt, hogy élőszóban is szeretne kommunikálni velem. Amikor biztossá vált a látogatásom napja, egy héttel előbb felhívtam őt. Kedves hangja van, de még kedvesebbre váltott, amikor az itteni nevemet is megmondtam. Lefixáltuk az egyórás időpontot, amit a látogatás reggelén megerősítettem. Aznap előrébb módosítást kértem, ami szerencsére nem okozott problémát Vivinek, hiszen már bent volt a szalonjukban.
  • Megközelítés:

    Az újbudai uszoda közelében lévő címre kellett eljutnom. Közösségi közlekedést választottam, nem okozott problémát az odajutás.
  • Helyszín:

    A viszonylag új építésű háztömböt meglátva elmosolyodtam, mert ismerős volt. De még a lépcsőház is stimmelt, bár most másik emeletre kellett mennem.
    A lakás teljesen rendben van, érződik rajta a lányok igyekezete. A szoba tatamis, kellemes hangulatú, kellően világos.A fürdő is rendben van. Ekkora tusfürdő választékot talán még nem láttam máshol. Zuhanyfülkés, ketten is elfértünk benne, bár elég közel egymáshoz, de ezt egyáltalán nem bántam. A zuhanypanelen való eligazodással sem volt gondom, vendéglátóm előrelátóan megmutatta, hogy melyik csapot kell használnom a sok közül.
  • Lány külseje:

    Az előzmények alapján tudtam, hogy egy nagyon kedves, jó alakú lánnyal fogok találkozni. Az ajtó mögé kukkantva örömmel nyugtáztam, hogy az arca is kifejezetten helyes! Persze ez ízlés kérdése, de nekem felettébb tetszett és ezt mondtam is neki.
    A rekord mennyiségű fotóin egyértelműen ő van, több a helyszínen készült. Szexi alsóneműben, vagyis fekete melltartó, falatnyi tanga, és az előzetes kérésemet teljesítve combfix volt a vágyfokozó öltözéke. Egy aranyos köldökpiercing kivételével szerencsére semmi mű dolgot nem láttam rajta, igazi természetes szépség.
    A bemutatkozás után átnyújtottam az ajándékba vitt édességemet, majd Vivi bekísért egy tatamis szobába.
  • Erotikus masszázs:

    Ahol megszabadultam ruháimtól. Közben hölgyem megkérdezte, mit innék. Ezt igen jó néven vettem, mert valamiért kiveszőben lévő szokás, legalább is ahogy sokszor tapasztalom. Az itallal visszatérve felajánlott egy közös zuhanyzást, de mivel csak egy órát tudtam maradni a munkáim miatt, és ő már amúgy is túl volt ezen, mondtam neki, hogy ezt elintézem egyedül, de az óra végén feltétlen számítok a segítségére a hátam lemosásában.
    Igyekeztem a tisztálkodással, hogy mielőbb elkezdhessük a programunkat. A fürdőből kilépve nagyot néztem, mert Vivi egy szál combfixben várt rám, az alsóneműtől időközben megszabadult! :-) Ha már így alakult, az alkatához illő, formás, tinis cicijeit csókkal üdvözöltem. Megbeszéltük, hogy a masszázsát is mindenképpen élvezni szeretném, közben pedig elcseverészünk.
    Hasra feküdtem a tatamin. Az egyórás időtartam szűkössége miatt csak a hátam kezelését kértem. Vivi olajat készített elő és a derekamhoz helyezkedett. Már az első pillanatokban éreztem, hogy jó kezekbe kerültem! Masszőzöm ugyanis kellő erővel és remek technikával kezdte áldásos tevékenységét. Ahhoz képest, hogy másoktól leste el a fogásokat és a technikát, felettébb ügyes volt. Hol tenyérrel, hol az egész alkarjával, kellő erősséggel dolgozott rajtam, nem kellett semmilyen módosítást kérnem. Dicsértem az ügyes kezeit és csak biztatni tudtam az elhatározásában, hogy szakképesítést szerezzen. Van hozzá tehetsége, érzéke!
    Nem láttam rá az órára, de éreztem, ideje lenne váltani, hogy az erotikára is jusson elég idő. De mire ezt átgondoltam, masszőzöm a gerincemen leheletfinoman végighúzta az ujját, jelezve, hogy valami érzékibb dolog következik...
  • Levezetés:

    A kölcsönösséghez szimpatikusnak találtattam, így először Vivi feküdt a hátára. Érzékien simogatni kezdtem a formás testét, ez érezhetően tetszett neki. Tudván, hogy csók nincs a repertoárban, a nyakától indultam puszikkal déli irányba. Hamar a kis tinicicikhez értem. Jó volt kényeztetni az ikreket, kis merevedéssel reagáltak csókjaimra. Majd a lábai közé helyezkedtem, óvatosan simogatni kezdtem a csupasz szeméremdombját és a punciját. Aztán kapott rá egy puszit, majd még egyet. Hasra feküdtem és lágyan kezdtem a puncijának kényeztetésébe. Felnéztem Vivire, a szemei már csukva voltak, arcán kéjes mosolyt láttam. Hamarosan finom remegéseket éreztem a testén és megjött a hangja is. Érzésre bő öt perc után felért a csúcsra.
    Azután cseréltünk, Vivi kényeztetett engem. Megkért, hogy segítsek őt beolajozni. Örömmel tettem eleget e kérésnek! Persze kihasználtam az alkalmat a cicik óvatos meggyurmázására.
    Utána elfeküdtem a matracon. Vivi a lábaim közé helyezkedett, érzékien simogatni kezdett, majd hamarosan a melleivel kezdett incselkedni rajtam. A péniszem persze gyorsan megmerevedett. Kellemes érzés volt a makkommal a ciciken szánkázni. Vivi húzott engem rendesen, mert eleinte kézzel is alig érintette meg a szerszámom. De szerencsére megkegyelmezett és finoman izgatni kezdett. Eleinte csak kézzel, de hamarosan a szájával is. A franciája már nem volt olyan finomkodó, lendületesen és ajkaival kissé rászorítva oralizált. A fogait emiatt kicsit éreztem, de még éppen nem volt kellemetlen, sőt segített elhúzni az orgazmusomat. Nagyon jólesett, amit művelt velem. Néztem magunkat a mellettünk lévő tükörben, aztán a szemem lecsukva élvezkedtem. Sejtvén, hogy túl sok időm bizonyára nem maradhatott, már nem próbáltam visszafogni magam az orgazmushoz vezető úton. Tudván, hogy a francia nem mehet végig, javasoltam, hogy a cicijeire szeretnék élvezni. Nem volt ellenvetése. :-) Felálltam ehhez, ő pedig a sarkaira ült és folytatta a franciázást. Meglátva a háta ívét és a gömbölyödő popsit, nem tudtam megállni, hogy ne tegyek oda a kezeimmel egy kis kitérőt. Utána a síkos puncibejárathoz tévedt a kezem és ingerelni kezdtem őt, bár ezt már csak a magam örömére tettem, mert egy perc múlva sorsom visszafordíthatatlanná vált. Vivi ezt érzékelve abbahagyta a franciázást és kézimunkával a melleire verte a nem csekély mennyiségű folyamot. Pár pillanatig gyönyörködtem a pornós látványban, majd papírtörlőt hoztam és segítettem a romeltakarításban. Kis szusszanás után hölgyem megint innivalóval kínált, ez bizony jólesett. Utána a fürdőbe invitált egy alapos zuhanyzásra. Nagy örömmel tettem eleget ennek a kérésnek, mert sajnos ritkán adódik ilyenre lehetőségem. De most ezt alaposan kiélveztem, lelkesen haboztam be hölgyem fantasztikus testét, külön figyelmet fordítva a cicikre és a lentebbi testrésekre. :)
    A szobába visszatérve Vivi törölközőbe csavarta magát, így öltözés és a beszélgetés közben már csak korlátozottan legeltethettem a szemem ezen a nagylányos testen. Kölcsönösen egyetértettünk abban, hogy ez egy elég jól sikerült és tartalmas órácska volt, melyet érdemes volna alkalomadtán folytatnunk.
  • Elszámolás:

    A telefonos egyeztetéskor rákérdeztem erre, így a helyszínen már szóba sem került. Öltözéskor tettem le a kisszekrényre a legnagyobb virágszálat. A fentekből is kitűnhet, hogy minden szirma megérte.
  • Összkép:

    Vivi méltán szerepel a kedvenceim között. Örültem a lehetőségnek, hogy az általam eddig kényszerűen hanyagolt budai oldalra vitt a munkám és lehetőségem adódott egy számomra új lányt felfedezni.
    Személyében egy mosolygós, barátságos, vendégcentrikus lányt ismerhettem meg, aki már a belépésemkor elbűvölt fiatalságával, szépségével, kedvességével. Ehhez a fogadtatáshoz bizonyára kellettek az előzetes üzenetváltásaink, abban a bemutatkozásom és a telefonbeszélgetéseink, így egy kicsit képet kaphatott rólam, hogy kire számítson a meglátogatásakor.
    A masszázsa meglepően jó, e téren sem ért csalódás. Akinek ez a programrész is fontos, nagyon jó helyen lesz Vivi kezei között. De akinek nem, valószínűleg az is. ;-)
Happy Massage