• Brenda

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Délelőtt hívtam Brendát, nem volt éppen elérhető, így VTR-en foglaltam időpontot. Később visszacsörrentett, így szóban is lelfixáltuk az időpontot. Már a telefonban kedves volt a hangja, mindent megbeszéltünk gyorsan, flottul lerendeztük 2 perc alatt. Oh, és rögtön mondott címet, nem kért visszajelzést, így nem az autóban kellett pötyögnöm a navin vezetés közben.
  • Megközelítés:

    Autópályán érkeztem nyugat felől, tömegközlekedésről fogalmam sincs :) A navigáció házhoz vitt, parkolni ingyen lehet de elég káosz van arrafelé egy útfelújítás miatt. Nekem rögtön sikerült árnyékos helyet kifogni, de ha nem lettem volna ilyen szerencsés, nem tudom merre kereshettem volna helyet. Ha a felújítás véget ér, szerintm egyszerűbb lesz parkolni.
  • Helyszín:

    A lakás egy rengeteg emeletes panel, a lift az adrenalin szintemet megdobta a hangjával, jól fel is spanolt :) A folyosó egy útvesztő de gyorsan megtaláltam a megfelelő ajtót. A lakás kifejezetten jó. A fürdőben tisztaság, hatalmas tusfürdő-választék, csak a kézmosó csaptelepe van fordítva bekötve, amikor azt hiszed elzárod, akkor csutkóra nyitod... mondjuk már nem volt rajtam nadrág, nem volt gond XD Az esemény-szoba kifejezetten tetszett, végre volt sok-sok bútor amit majd máskor ki is próbálok, az ágy hatalmas és kényelmes, van egy nagy kanapé, egy kis asztal, szék, szóval minden ami egy játékos délutánhoz kell.Tisztaság és rend mindenhol. Kicsit talán túlságosan is félhomály volt, de nem gond. Ja és tökéletes klimatizálás... Zene laptopról, 70%-ban elkapva az ízlésemet, így a hangulat rögtön meg volt.
  • Lány külseje:

    Az egyik oldalon szőkének van írva, a másikon feketének, ez utóbbi nyert :) A képek nem hazudnak, egy dögös, nőies nő fogadott, szinte azonnal csókkal nyitott az ajtóban. Azok a mellek egész éjszakát betöltő kalandok, a teste formás, igaz nem a vékony lányokat kedvelőknek való, de nekem ideális. Formás, feszes fenék, hosszú, markolni való haj, állati jó tetkók, azonnali bújós hozzáállás, nekem minden bejött.
  • Action:

    Szóval a csók már az ajtóban meg volt, zuhanyzás után (alatt) kicsit dumáltunk, egymásra hangolódtunk. A szavaival élve nem voltam az a "szobanövény" fajta, aki csak ül, a melleit, a fenekét stíröltem kezdetektől fogva, ő pedig elég igen gyorsan ráizgult a "kis főnökre". Emberek az a pucsítás, ahogy elkezdett szopni, azt csak az tudja értékelni, aki az igazi érett, buja, szexéhes nőies látványt imádja. Istenien szopott, nem jelentett gondot, hogy a haját megmarkoltam és igen gyorsan mélyre hatoltam benne. Élvezkedtem egy kicsit, aztán hanyatt feküdt és minden kertelés nélkül kérte a kényeztetést. Szóval ezért szeretem az érett nőket :) Pillanatok alatt meglett a megfelelő tempó, nem sok kellett ahhoz hogy a szomszédok tudják, ott vagyok. Perszze egy férfit könnyű átverni, szerintem most nem történt ilyesmi. Egy kis ismételt szopi után hátulról estem neki, amit kifejezetten élvezett, főleg amikor áttértünk a keményebb műfajra. A feneke isrteni feszes, imádtam paskolni végig és ő is élvezte. Innen váltottunk a hátulról ráfekvős pózra, úgyhogy tövig tudtam beletolni, miközben végig harapdálhattam finoman, vagy csókolhattam, vagy markolhattam itt-ott, ahogy kedvem tartotta. Utána váltottunk a misszionárius-szerű pózra, aztán már nem emlékszem mi jött, mert ez alatt kb. extázisban voltam. Arra emlékszem, hogy igen nagy hangzavart csaptunk mindketten. Ezután jött a legérdekesebb rész, fogtam és megmasszíroztam, amiért kifejezetten hálás volt, közben végig dumáltunk. Búcsúzáskor csók, simogatás és imádtam, ahogy meztelenül engedett ki. Egy igazi buja vad angyal.
  • Elszámolás:

    Brendánál nem volt extra, minden benne volt az alapban. Nem kellett lepakolnom előre semmit (jegyzem meg szokás szerint vittem ajándék csokit), teljesen korrekt, sőt!
  • Összkép:

    Az biztos, hogy stabil visszajáró lélek leszek, a negyvenes korosztály elején járok, így az érett nők jobban bejönnek, Brenda pedig az a javából. Tudja mit akar, tudja hogy jó neki, képes és hajlandó is kommunikálni, szereti ő is élvezni a dolgot. Mindemellett egy igazi démon, róla elhiszem hogy imádja a szexet. Nem hogy nem csalódtam, olyan sok jó érzéssel távoztam, hogy alig várom hogy viszontlássam.
Happy Massage