• Carmen

  • Beküldte:
  • Carmen reagálása

    Kedves Titusz! :)

    MEglepődve olvastam ezt a hirtelen jött felejthetetlen beszámolót, mert hát ugye ez nem mostanság történt........
    Hihetetlen öröm számomra, hogy ilyen értékeléssel térhettem vissza az oldalra, leginkább az, hogy egy igazi Veterántól kaptam.

    Azért is ért váratlanul ez az egész, mert még csak tegnap regisztráltam vissza az oldalra, és azért is, mert ennyi év után is nagyon izgatottan várom a rólam kapott értékelést.
    Egy évvel ezelőtt úgy döntöttem, hogy itt az oldalon a tevékenységemet szüneteltetem, mert még 160 pozitív értékelés után is kétségek voltak bennem, hogy meg tudok-e felelni önmagamnak és a vendégeimnek. Amikor azt láttam az adatlapomon, hogy beszámolóm van elbírálás alatt óriási lelki nyomást helyezett rám. Úgy érzem ez az egy év jót tett, kipihenten, újult szellemi és lelkiállapotban térhettem vissza közétek,
    Be kellett látnom, hogy ez túl nagy nyomást jelentett nekem akár itt az oldalon, akár a mindennapjaimban, hogy itt megfeleljek, és rájöttem, hogy nem is ez a fontos, hanem, hogy MI a 4 fal között jól érezzük egymást, Amikor eljutottunk az action részhez, rájöttem, hogy el kell engednem, hogy ki honnan jött, és az volt a fontos, hogy egymásra tudjunk hangolodni, ami végül sikerült is szerencsére.

    Annak ellenére is, amit írtál, én sok szeretettel várlak vissza.

    Puszi,
    Carmen

  • Egyeztetés:

    Telefonon kerestem,könnyen simán elértem. Akkor még a konkurenciánál hirdetett. Délután egy órára volt megbeszélve a randi,de én sokkal korábban értem oda. Küldtem neki egy sms-t hogy nem lehetne előrébb hozni a találkát. Jött a válasz hogy adjak neki 15percet és hívjam. Így utólag köszönöm hogy tudott előbb fogadni.
  • Megközelítés:

    Most kivételesen nem a tömeget használtam,hanem saját kocsival. Ezért is volt az hogy előbb értem oda. Nekem konkrétan egész Bpesten keresztül kel kocsikáznom,na mondom belekerülök egy jó kis dugóba és nem érek oda időben. De nem,frankó volt a városban a forgalom. Gps könnyen pontosan odanavigált
  • Helyszín:

    Új építésű. Ez mindent elmond a lakásról. Minden patika állapotban,nappaliba cipő le. Nappali trükkösen egy, nagy beépített szekrény van beépítve mint válaszfal. Fürdőben üvegfalas vagy milyen zuhanyzó,ment a mosógép és még Ő kért elnézést hogyha zavar,akkor leállítja. Szobában nagy franciaágy,akkor lehet mire rakni a ruhákat is,szobainas minden van.
  • Lány külseje:

    Egy fekete tanga melltartó kombóban fogadott. Csinos volt nagyon. Testét itt ott tetoválások díszítik,és ha jól emlékszem a derekán lévőt akarja eltüntetni??,átvarratni??
  • Action:

    Na ez furán indult,az én b@lfaszságom miatt. Említettem neki hogy én a beszámolok.com jövök. (Akkor még nem hirdetett itt) Mondtam hogy én itt régebben már szemezgettem a hirdetésével csak sajnos nem jutottam el hozzá. Itt olvastam a riportot róla hogy Ő bizony szeretne ám sztriptízelni i is,csak senki nem kéri. Ezt említettem neki,bár mondjuk azóta lekerült az "étlapról" a tánc. Na itt aztán jött olyan forgatag amikor megemlítettem a beszámolók,comot hogy azt hittem na innen ki leszek dobva. Hogy neki oka volt hogy miért tűnt innen el stb stb stb. Jól van mondom oké oké,elnézést hogy megemlítettem hogy honnan jövök. De ekkor én már a tusoláson túl voltam,egy szál türcsiben álltam ott hogy na,ezek után mi lesz. Rám is nyomta a bélyeget ez a kis affér. Kritikán alul teljesítettem :( Na de azért volt egy kis action is. Tényleg nagyon szép NŐ. Amikor végre az ágyra keveredtünk akkor ott már flottul ment minden. Nagyon nagyon finoman franciázik. Nem az az über brutál pornós porszívó. Őszinte leszek,az nekem nem is jön be,ez az igazi barátnős kényeztetés sokkal jobban bejön. Csinálta ezt mindaddig amíg meg nem szakítottam áldásos tevékenységét,mert idő előtt csúfosan végem lett volna. Mondtam neki cseréljünk,én is szeretnék nyalakodni. Sajnos ujjazás nincs,de így sem egy mindennapi volt ez a nyalakodás. Fincsi,punci,kényeztetésre jól reagál. Sajnos nem sikerült teljesen végig vinni,pedig többször megkérdeztem hogy Ő hogyan is szereti. De mindig az a válasz jött hogy jó így ahogy csinálod. Közben persze simogattam mindenhol ahol csak értem. Érezni is lehetett a hasánál hogy néha néha kicsit megremegett. Órára pillantottam,hoppá mondom,egy órára neveztem be (sajna első alkalommal nem maradhattam tovább) nemsokára lejár az idő. Gumit kértem,és kaptam. Profi módon felpattintotta. Kérdezte akkor most hogyan tovább. Én hátulról a kutyus pozíciót preferálom nagyon.Itt tud kidomborodni egy NŐ igazán. Szép is volt már csak látványilag is!! Simán mindenféle síkosító nélkül becsusszantam. Aztán hajrá,mindaddig amíg el nem jött a vég. Nem ugrott ki alólam,előlem. Amikor én magamtól kiszálltam akkor letisztogatott,beszélgettünk még,a terveiről majd időm lejártával távoznom kellet
  • Elszámolás:

    Itt nem voltak extrák,ha jól tudom nem is vállal semmit sem extraként,minden az alapban van.
  • Összkép:

    A pornós feelinget nem kell félreérteni hogy ennyire lehúztam. Szerintem Carmen nem az a pornó feelinges Nő. Ő normális értékrendekkel rendelkezik. Nem az a manapság divatos szétszedlek,tíz körömről lekaplak típus. Két lábbal földön járó TÜNEMÉNY. Ja és sok sikert kívánok az alakformáláshoz. Bár így tökéletes. Úgy érzem fogadni engem már nem fog,amit tényleg nagyon sajnálok. Pedig jó lenne vele két órácskát eltölteni. (de az a beszámolókos affér indítással ezt elb@sztam) :( Én azért köszönök mindent,jól éreztem magam. Üdv: Titusz
Happy Massage