• Ayse

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Déltájban hívtam, abban a reményben, hogy sikerül elkapnom. Korábban több próbálkozásom is is sikertelen volt.
    Ez esetben sikerült elérnem. A telefonban egy nagyon kedves hallhatóan fiatal hangú hölgyet észleltem.
    Mint kiderült nem egyszerű hozzá bejutni: egy késő esti időpontja volt csak szabad. Szerencsére ez akkor kivételesen nekem is jó volt így lefixáltuk a találkozót.
  • Megközelítés:

    A Lehel piac háta mögötti utcában van a hely ahol a szerencsések találkozhatnak ezzel az egzotikus(nevű) szépséggel.
    A ház egy szép stílusban megépített de modern építmény, nekem már ez is nagyon tetszett :)
  • Helyszín:

    A lakást - őszintén szólva nem igazán volt módon megszemléznem, mert késő este volt és vendéglátóm csak épp annyi fény gyújtott, hogy betaláljunk az épp aktuálisan szükséges helyiségbe :)
    Azok viszont teljesen rendben voltak.
  • Lány külseje:

    A mikor betoppantam a lakásba, megnyugodtam: ilyen késő este talán a szokásosnál is nagyobb a kockázat, hogy netán rosszul választunk..
    No itt ilyen nem volt. Ayse - az egzotikus nevén túl kissé - legalábbis szerintem - egzotikus szépség. De a lényeg, hogy nekem nagyon tetszettek a lefelé ívelő szemei. No de ami igazán elvarázsolt az a két tökéletes cickó.
    Egyébként is teljesen arányos alkata sem lehet kifogás tárgya, posija szintén szép kerek, ami nálam a tökéletes összeállítás
  • Erotikus masszázs:

    A kötelező vizes gyakorlatok után még a szokásosnál izgatottabban siettem vissza a pici szobába. Törölközés közben ékezett meg a szobába Ayse. Ekkor tudtam, meg hogy nevét egy török filmből avagy sorozatból kölcsönözta.
    Nos ekkor nekem már akár brazil vagy dél koreai is lehet volna, ugyanis ledobta a nem oly picike melltartóját. Ott teremettem azon nyomban és kérés és engedély nélkül elkezdtem fölfedezni szépséges testét. Meg is lepődtem, hogy nem figyelmeztetett, hogy ez itt az erotikus masszázs oldal :) Aztán megkérdezte, hogy mit is szeretnék. Hát kábé ezt :) - mondtam. Ezzel konstatálta, hogy megelégszem az erotikával is.

    ...

    Az erotikus rész után maradt egy kis időnk, Ő fölajánlotta, hogy megmasszíroz, én pedig nem ellenkeztem.
    Nos itt kiderült, hogy a masszázs sem áll tőle távol. Nagyon kellemesen csalódtam ezen a téren is.
  • Levezetés:

    Testének részletes áttanulmányozása közben keresve sem tudtam hibát találni. Na persze, nem is volt ilyen szándékom. A cicik egyszerűen gyönyörűek és megunhatatlanok. Bár előttem megírták, és az adatlapon is szerepel, hogy szilikonosak, én nem éreztem semmi művit bennük. A popó szintén nagyon szép formás. Időközben az is kiderült, hogy az aktust kivéve nincsenek korlátok így a csodás babapunci kényeztetést sem hagytam ki. Aztán gondoltam, hogy annak a helyes kis fotelnek is jó hasznát vehetnénk. Beletelepedtem és a szexi kis hölgy keblei közt szórakoztattam kis barátomat, aki ekkora már nagyon vágyott némi enyhülésre, akárcsak a gazdája. Ayse nagyon szépen szorgalmasan franciázgatott, majd a cicikre irányította az utódokat. Elalvás előtt mindig ilyet kérek! :)
  • Elszámolás:

    A nagyátlag közeli értékeket tapasztalhatunk a rózsaszálak terén. Számomra teljesen megfelelő volt.
  • Összkép:

    A nagyon szexi fiatal lány aki még masszírozni is tud, nekem ebben a műfajban nem kell ennél több!
Happy Massage