• Jázmin

  • Beküldte:
  • Jázmin reagálása

    Szia! Köszönöm szépen az értékelést! Várlak szeretettel máskor is!
    Puszillak
    Jázmin:)

  • Egyeztetés:

    Egyeztetés előző nap megadott telefonszámon történt - barátnője vette fel, feltett kérdéseimre készségesen válaszolt. Felhívta a figyelmem, hogy a szeánsz napján 10:00-ig SMS-ben megerősítést várnak a részvétel tekintetében, különben törlésre kerül az időpontom.
  • Megközelítés:

    Marina-part újabban átadott szakaszában, közel a Duna-Plázához. Kocsival érkeztem, GPS könnyen odavitt, parkolás könnyen megoldható, - ingyenesnek van feltüntetve a profilban, de ahol én parkoltam ott fizetős volt. Úgy gondolom tömegközlekedéssel is könnyen megközelíthető helyszín.
  • Helyszín:

    Új építésű, rendkívül igényesen berendezett lakás. A szeánsz helyszínéül szolgáló szoba nagy, tágas beltér, diszkért félhomály, amelyet egyrészt a ízlésesen megválasztott függönyök és a falazat színválasztása, másrészt a megvilágítás komponál meg a belépő vendég számára. A szoba hangulata azonnal megteremti a kellő légkört egy kellemesen eltöltött relaxálás részére. Ruhákat szobainasra és egy székre helyezheted el érkezésed után. "Tetthely" egy nagy méretű kényelmes tatami. Tükör minden mennyiségben, amelyek a későbbiek során a vizuális látványt teljesítik ki...
    Fürdőszoba modern, tiszta ugyancsak nagy léptékű zuhanyzókabin. Tusfürdő választékra nem lehet panasz, szájvíz is kellő mennyiségben rendelkezésre állt.
    Nagy a lakás, de vendéglátóm ügyesen kalauzolt, más vendéggel, illetve "kolléganővel" nem találkoztunk. Futó benyomás alapján akár 3-4 szoba is lehet, illetve két fürdőszoba is.
  • Lány külseje:

    Uraim! A számunkra rendelkezésre bocsátott képek magukért beszélnek, a valóságot maximálisan fedik. Az arc kitakarása csupán diszkréciót szolgál. Mesésen szép a hölgy. Angyali arc, gyönyörű szemek és tekintet. Néhány tetoválás is elővillan, amelyek ízlésesek, abszolút mértékben illenek Jázmin személyiségéhez. Egyeztetés alkalmával kértem a fotókon látott fekete szett viseletét, amely bár nem fekete, hanem egy piros kombinációban valósult meg, de ebben is csodálatosan festett vendéglátóm. Ami nekem extra öröm volt, hogy kiengedett hajjal fogadott, amelyet a masszázsra készüléskor fogott csak fel, így a csodás test mellett, az angyalian szép, bájos arcban is gyönyörködhettem egy ideig - hozzáteszem, ez természetesen szubjektív vélemény, mindenkinek más és más a szép.
  • Erotikus masszázs:

    1,5 órás szeánszra érkeztem - szobába való érkezés után elmondta a választott csomag tartalmát, lehetőségeket. Standard, szokásos, itt már a kétszeri kényeztetés, profilban feltüntetett masszázsfajták töltik ki az időt.
    Először jártam Jázminnál, lelkileg nem épp a topon. Gyors tisztálkodás után, így egy feszültségoldó beszélgetéssel indítottunk - ő a tatamin immár fehérneműben (érkezéskor egy szexi köpeny is volt még rajta) én pedig a széken. Amikor kellően oldódott a hangulat a részemről megkezdődött a masszázs - választható krémmel és olajjal történő is. Én a krémet választottam és inkább simogatósra, gyengédre kértem, mintsem átgyúrósra. Kellemes érzés volt a kisasszony ténykedés, miközben folytatódott a beszélgetés. Lábaktól felfelé indulva történt, könnyed, simogatós intenzitással, kérésemnek megfelelően. A már említett tükrök itt maximálisan betöltötték a funkciójukat és az érintés varázsa mellett a Jázmin lágyan nőies bájait is folyamatosan szemmel kísérhettem, élvezhettem.
    Számomra ez az inkább simogatós, vagy olykor enyhén erősebb masszázs tökéletesen megfelelt. Aki erősebb átgyúrósabb masszázsra vágyik, érdemes előre rákérdezni erre.
  • Levezetés:

    A másfél órába belefér a kényeztetési részbe a csúszkamasszázs is. Ez jelen esetben kimaradt, a krémmel való masszázs miatt - így "kénytelen leszek" visszatérni :)
    Fordulást követen került le a hölgyről a melltartó, a többi fehérnemű azonban fenn maradt - őszintén szólva jelen esetben egyáltalán nem bántam, mert varázslatos látványt nyújtott bennük vendéglátóm. A kényeztetés lényegi része lágy és finom - azonban az akciót megelőző varázslatos hangulat, fogadtatás, látványvilág miatt sajna nem volt túlságosan hosszú. Újrajátszás miatt már-már kötelező a visszatérés a részemről.
  • Elszámolás:

    Nem voltak feltüntetve extrák, nem is vettem ezáltal igénybe, szóba sem került. A virágszálakat az asztalra helyeztem érkezésemkor, kis ajándék kíséretében. Nem nagyon tudom még belőni, de eddigi átlagnak megfelelő.
    A szexi fehérnemű viselete nem számított extrának.
  • Összkép:

    Másfél órába minden beleférhet. Kedves, figyelmes, bájos beszélgetőpartner. Vibrál benne fiatalsága üdesége. A masszázsa kérésnek megfelelő erősségű és intenzitású. A program kényeztetés, erotikus részéről jelenlegi látogatásom alkalmával, hangsúlyozva miattam történt így, sajnos lényegi beszámolóval nem tudok szolgálni.
Happy Massage