• Dóri

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Sajnos ismét rám jött a görcs, és pont volt egy óra szabadidőm, és kerestem egy hölgyet aki hamar tud fogadni. Akikkel régóta szemeztem nem voltak elérhetőek, de Dóri elsőre felvette a telefont. Hamar megbeszéltük a lehetőségeket, és fél órán belül tudott is fogadni.
    Kb fél óra alatt átrágtam magam a városon, és a ház előtt pontosítottuk a bejáratot. Itt már volt jel, miszerint rákérdezett, hogy mi lenne ha az óra fél óra lenne, illetve mi lenne ha beszállna a barátnője.
    A pókösztönöm jelzett, hogy ilyenkor mindig szokott lenni valami probléma, de nem hallgattam rá.
  • Megközelítés:

    Köki termináltól kb 100 méterre van a rendelő, így van ingyenes parkoló, metró és minden ami kell. Kicsit a város szélén van, de ezzel nincs gond.
  • Helyszín:

    Viszonylag új társasház földszintjén van a rendelő. Beérkezéskor cipő le, és egyből be a szobába. Kérdezte akarok e fürdeni, ez a másik olyan hogy ahol nem kötelező az gyanús, de persze elmentem fürödni. A masszszoba kicsi, egy ventillátorral próbálják hűteni, és nem is túl világos. Ruhákat egy székre lehet pakolni. Kicsit több tükröt elbírna, hogy jobban lehessen nézelődni. A fürdő tiszta, kádban lehet tisztálkodni, párféle tusfürdő a választék, szájvíz van. Ami nem tetszett, hogy a zuhanyfüggöny egy elég instabilnak tűnő kereten lóg, így nem is éri körbe a kádat, szóval figyelni kell, hogy ne fröcskölje tele az ember a helységet.
  • Lány külseje:

    Dóri magas lány (180), jó alakkal, jó alakkal, finom selymes bőrrel, borotvált puncival. Arca rendben van, az ajkai fel vannak töltve, nekem tetszett. Van rajta némi tetoválás ami a képein nem látszik, de ez engem nem zavart.
  • Erotikus masszázs:

    Fürdés után mikor visszajöttem ő már fehérneműben várt. Kaptam egy pohár vizet, majd hasra feküdtem. Az egyik oka az értékelésem besorolásának ez: gyakorlatilag nem egészen 10 percig kis beszélgetés mellett végigsimogatta egy kb illatmentes krémmel a lábaim és a hátamat, és már jött is a fordulhatsz. Nem szakszerű, időben rövid, nem is történtek izgató besimogatások stb, tulajdonképpen arra jó, hogy ebben a kategóriában hirdessen, és ne aktus mentes szexpartner legyen.
  • Levezetés:

    A hamar fordulásnál már nem volt rajta a melltartó, majd kérésemre a bugyi is lekerült. Kis cicivel izgatás után keresztben felém helyezkedett, és kezdetét vette a franciaóra. Kölcsönösség extra, VSZ nincs, puncit simogatni szabad, de ujjazni nem ér. A szabályokat tudomásul véve élveztem a helyzetet. Azt kell mondanom, a franciája nagyon jó. Csókolta, nyalogatta, tövig bekapta, gyakorlatilag orálisan szeretkezett a legjobb barátommal. Mikor én szerettem volna kicsit mozogni annak sem volt ellenére, gond nélkül lehetett, persze nem durvulva mozogni a szájában. Kétszer kérdeztem hogy szimpatikus vagyok e neki (a csók szimpátia függő) de nem reagált, így hagytam. (Volt bennem rossz érzés, mivel használtam szájvizet, nem rohad az arcom, máshol a szimpátia függőség azt jelenti, ha nem vagy bunkó és ápolt vagy akkor mehet. Nem voltam bunkó, az ápoltság is megvolt, de nem, mindegy túltettem magam rajta.)Élveztem ajkai játékát, majd mikor éreztem hogy itt a vég, szóltam neki, és kézzel fejezte be a dolgot.
    Letörölgetett, majd egy percen belül elkezdte a telefonját nyomkodni. Kicsit még pihegtem, de éreztem, hogy itt a program vége, így újra elmentem fürödni, öltözés és tipli. Mikor kijöttem ránéztem az órámra, két fürdéssel együtt is éppen hogy letelt a fél óra....
  • Elszámolás:

    Az elején tettem le, külvárosi átlag, tudott visszaadni. Nem lett volna gáz, de fél órára elkérni egy órát nem túl jófejség.
  • Összkép:

    Ha valaki fél órára fel akar ugrani egy lányhoz egy szinte hibátlan franciára akkor ajánlom. Akinek kellene a masszázs, vagy egy óráig maradna annak nagyon nem. Ezerszer megfogadtam már, hogy nem döntök impulzív módon, néha megszegem, és mindig van vele valami gáz, lassan csak benő a fejem lágya..
    Kellene lassan egy külön kategória, szexmentes francia témakörben :P
    A képet azért rakom retusáltra, mert a tetkót nincsenek a képein, holott látszódnia kellene.
Happy Massage