• Aliz

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Nem vagyok mai gyerek, az 50 évemmel inkább kifutó szériának számítok, de most voltam először erotikus masszázson.
    Egy kis googlizás, mire rátaláltam erre az oldalra. Tudtam, hogy itt a beszámolók segíteni megtalálni azt, aki a legjobb lesz a beavatásra. Igy találta Alizra. Nem keresgéltem tovább, egyből felhívtam. A telefonba különleges, kissé arisztokratikus hanglejtés, kicsit Törőcsik Marira emlékeztetett.
    Csodálkozott, hogy mért pont őt választottam, és felkészített, hogy ő egy kicsit megosztó személyiség, nem egy simulékony fajta, őszintén megmondja, ha valami nem teszik neki. OK vállalom.
  • Megközelítés:

    Elegáns Szabadsághegyi társasház, kulturált környezet, de ezt már sokan leírták.
  • Helyszín:

    Egy modern lakást, OK, kicsit szűkös fürdőszoba, a szobában erős félhomály, minden rendben.
  • Lány külseje:

    Mikor beléptem, tökéletes testén csak egy sexi body. Rövid beszélgetés, ismerkedés, majd elmentem zuhanyozni. Mikor beléptem hason feküdt a földön, egy tatamin. Nem kell mondanom mennyire zavarban voltam, mint említettem ez volt nekem az első erotikus masszázsom. Jelezte, hogy a zavaromat nekem kell legyőzni, nem fog segíteni. Egy kis beszélgetés, faggatott, hogy miért jöttem, és kaptam egy kis kioktatást is. Álltam a sarat, amikor én kérdezősködtem, nagyon intelligensen mesélte el az ő helyzetét, hozzáállását, amire igazán kíváncsi voltam. Sokszor elmondta, hogy ő nem az a könnyű eset, ha valaki nem fogadja el, mehet. Egy kommentelő, itt azt írta róla, hogy a magas, szőke, skandinávos alkathoz inkább latinos temperamentum társul. Szerintem nem így van. Szerintem a belsőben is volt valami északi. Hideg kék szem, acélos tekintet magabiztosságat, és kiszámíthatatlanságot sugallt. Ez nagyon szexi!
  • Erotikus masszázs:

    Nem tudtam mi a protokoll, nekem hogyan szabad közelednem, vártam, hogy majd irányít. Hosszú és nagyon ellazító masszázs következett. Éreztem, hogy profi és komolyan veszi, amit csinál. Teljesen lelazított, ez segített a zavaromon is. Közben gyorsan meztelenre vetkőzött, a tatami melletti tükörből láthattam a tökéletes testét.
  • Levezetés:

    A masszázs utáni szaftosabb eseményekről nem sokat szeretnék írni, annál szemérmesebb vagyok, csak annyit hogy eksztatikus volt. Ami meglepetés volt kezdőként, hogy ő is igényelte a kényeztetést, ami nagyon jól esett. Volt egy pillanat, mikor fölém hajolt és egészen közelről a szemembe nézett. Rezzenéstelen szigorú, tekintet volt. Azt sugallta, hogy -kisöreg, most megmutatom neked mi az igazi orgazmus. Úgy lett.

    Levezető beszélgetésünk nagyon érdekes volt. Élettanácsokkal látott el, közben egy kis simogatást kért cserébe. Kicsit cikizett: -Ez lesz az új hobbid? Erotikus masszázsra fogsz járni? Ezúton üzenem neki, hogy nem. Valószínű nem lesz ebből új hobby, de hozzá biztosan el fogok még menni.
  • Elszámolás:

    Szereti, ha diszkréten történik, én egy kicsit elefánt voltam.
  • Összkép:

    Tudom nem szokványos ez a beszámoló, nem ilyeneket szoktak itt írni, de az én esetem és Aliz sem szokványos. Nem is ajánlom olyanoknak, akik teljesen uralni akarnak egy lányt. Aliz inkább egy igazi partner, vagy valami kalauz, aki segít egy izgalmas erotikus világba belépni.
Happy Massage