• Amira

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Hajnali 9 előtt probálkoztam. Azonnal felvette és szerencsémre mehettem is. A teljes itinert megkaptam, nem kellett még háromszor telefonálni. Az ídő/teljesitmény/ár tisztázása könnyed csevegés formájában zajlott le.
  • Megközelítés:

    Budai Skála mögött. Előtt. Oldalában. Ki merről érkezik. Villamostól 2-3 perc ráhangoló séta, mig kocsival a ház környékén lehet megállni. Aki peches ilyen téren az tehet egy-két kört a ház körül. Aprót célszerű gyüjtögetni a parkoláshoz.
  • Helyszín:

    Normális, polgári bérház. Kaputelefon, majd irány az első emelet. Lift nincs, de nyugdijasok is felérnek lihegés nélkül.
    Momentán nekem nem sikerül de én dagadt vagyok. Konszolidált studió, nyugodtan be lehet délcegen sétálni a gangról pironkodás nélkül. A helyszin kellemesen ezoterikus. Füstölök, gyertyák, kelmék, párnák mindenfelé.
    Rendkivüli tisztaság mindenhol. A fürdő tökéletes, számtalan surolószer, hatalmas törülközők, normális kilépők.
    Az egyik szobában hatalmas hencser látható de szerintem ennek csak design okai vannak.
    A szeánszos helységben az ágyat az egyik jeles kollegánk ravatalszerűnek aposztrofálta. Köztünk legyen szólva, innét vigyenek utolsó utamra. A tett helye egy óriási franciaágy aminek az egyik felét beteritik a kencék és fincék. Egyszer valaki véletlenül ugyis leveri az egészet de legalább a hölgy türelme is tesztelve lesz.
    Szépen, hangulatosan berendezett szoba de az egész nagyon egyben van. Valahol kell lennie egy veremnek is mert amig ott voltam a telefonok nem csörgtek, nem villogtak. Elő sem kerültek mig el nem kezdtem cihézni.
  • Lány külseje:

    Az ajtóban vár, alig valami költeményben. Az alacsonynak van némi pejorativ hangzása, mondjuk úgy, nem magas. Csinos, helyes arcú, gondosan sminkelve. Nem töltött galamb tipus de olyan feszes teste van, hogy csak la. Szolid harminc elejinek taksálom. Ezt is inkább a mentalitása miatt, a teste mint egy fitness bajnoké. Bársonyos, szépen szolizott a bőre. Nem dohányzik.
  • Erotikus masszázs:

    Az egész aktusnak van valami szeánsz jellege.
    Eredendően masszázst hirdet és vállal. Nem gyúr, nem gyömöszköl, megérint. Biztosan valami indiai hókusz-pókusz az alapja, áldásom rá.
    Fürdés után hanyat vágtam magam az ágy üres felén. Lekuporodott a fejemhez és elkezdte a fejemet, arcomat, nyakamat simogatni.
    Izgató amint érzem mint támad fel férfiasságom anélkül, hogy bármelyik erogén zónámat megérintené. (az agyon kivül!)
    Figyeli a reakciót amit kivált.
    Megkérdezi, vesse é le a ruháját vagy hagyja magán azt a keveset. Minden válasz tökéletes, mindenképpen izgató.
    Miközben simogat, lágyan megpuszil, megcsókol. Nagyon finom. Egyszerűen érzem a szeretet érintését. Lassan persze végig halad az egész testen, elől-hátul, alul-felül. Érzékien bújik és nekem is lehetőségem van simogatni. Érdekes, nem jut eszembe szorgalmasan tapizni, nem olyan a hangulat. Barátkozhatsz a cicijével és megizlelheted a punciját is. Nincs lelkes nyali-fali, csupán az íz kedvéért.
    Az egésznek koreográfiája van. Az egyetlen cél, hogy minél nagyobb örömöt érezzen a látogató mikor beteljesedik a boldogsága. a zene is szerves része a programnak, az adja a ritmust. Igy az abszolut hallással bíró kollegák 3 másodperccel hamarabb sejtik meg a vég kezdetét.
    Nem hinném, hogy a lepedőakrobatákra szakosodott. Szerintem azok élvezhetik igazán akik szeretnének békés nyugalomban ellazulva -egy finom ajak segitségével- megbékélni a világgal.
  • Elszámolás:

    1-1.5 órás program van. Az árakat korrektül elmondja a telefonba. Ez nem változott a helyszinen sem. Mivel önként előre szoktam hálámat kifejezni nem tudom mikor szeretné a fáradságának gyümölcsét látni.
    Ha ajánlhatom, érdemes 2 órányit behajigálni a parkolóórába (nem enyém a cég!!!) mert max pár percet nyernek a bolton.
    Makktárssal még véletlenül sem találkoztam a környéken
Happy Massage