• Jázmin

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Itt az oldalon Lattam hogy Pont elerheto, hivtam is. Informalt mindenrol. Talaltunk egy idopontot ami mindakettonknek jo. Uton is voltam rovidesen.
  • Megközelítés:

    Hat bkv val mentem de nem egyszeru mert mindenhol asas és potlobuszok vannak. Lehel tertol a piacrol be lehet setalni. Konnyu megtalalni ujepitesu haz, Bejutas konnyu.
  • Helyszín:

    Kis lakas Nagyon Rendezett, furdo tiszta szajviz, tusfurdok. Kis szobacirkalo kutyus is fogadott, aranyos volt. Baszoba nagy agy és egy annal is nagyobb teljes falas tukor amilyet meg nem Lattam.
  • Lány külseje:

    Kepeken o van egy csipkes aszem drapp fehernemuben vart, nagyon szexi volt. Nagyon Eros erotikus kisugarzassal van tuti mindenki megfordul utana.
  • Action:

    Furdobol visszaerve agyon fekve vart. Leheveredtem melle kerdezte jarok e lanyokhoz, mit szeretnek mondtam csokparti vagyok, na az nincs. Hat jo kis kezdes. Nekem eleg fontos dolog de ha nincs Inc's. Simigattam kicsit probaltam puszilgatni de csak ovatosan, hanyat fekudtem aztan lassan lefele haladva csokol mig elkezdt a Francia orat. Kicsi El kesobb gumit huzott és ugy folytatva a Francit. Kellokemenynek éreztem magam terjunk a dologra. Misziben keztuk szep lassan ahogy not a tempo not a hanghstas és a hangulat. Gyors forgas gugolos paci na tobb se kellett vegem is lett. Torlokendo, pihi, kis beszelgetes eletrol, tervekrol . Kiderül egy vegtelen etvagyu holgyek van dolgom, szoval kollegak kossetek fol a gatyat. Szuszanas utan kovetkezo menet gumi fel, Francia. Kemenyedes hamar jott a kutyus. Na itt lett ertelme a full HD nagykepernyos eloadasos a tukor alltal. Jo volt nsgyon aztan valtas misszi be ugy hogy egyik labat keresztbe fuzte kozottunk. Itt tortent egy gyors gumi valtas mert az erdesitett dorcsolte Nagyon regi Sima classic az a tuti. Folytatas kuldtem ahogy birtam de vendeglatom etvagya nagy en meg kis falat voltam igyekeztem megfelelni de rovidesen felfalodtam és gumitartaly megtelitodott. Szuszanas, torcsi, mentrm zuhsnyozni mert meg dolgom volt. Puszi és irany jo kis eso.
  • Elszámolás:

    Az elejen a szekrenyre raktam, uj pesti atlag. Extrak szoba sem kerultek.
  • Összkép:

    Kicsit éreztem felole ellenallast, de hat nem tetszhetek en se mindenkinek. Lehet ezt éreztem vagy csak faradtsag volt mindakettonkon. Amiert mentem megkaptam aranyos lany Nagyon egzotikus, erotikus kisugarzassal. Ja és lab is tabu.
Happy Massage