• Timi13

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    VTR-en egyeztettem Timivel 1 nappal korábban. Mindig ilyen egyszerű legyen mindenkinek!
  • Megközelítés:

    Kocsival mentem és egy szomszédos utcában parkoltam, ami fizetős volt. Címet könnyű megtalálni, google maps segít ha mégsem.
  • Helyszín:

    Átlagos lakásban fogadott, szobában légkondi (hatalmas + így nyáron), fürdőszobában kád függőnnyel, tusfürdő, minden ami kell.
  • Lány külseje:

    Timi aranyos picike szemüveges lány. Szemüveg végig fent maradt (ha jól emlékszem:) ). Egy szál tangában fogadott, amivel eléggé meglepett mikor előugrott az ajtó mögül. Nagyon finom puha bőre van és imádtam a pont kézbe passzoló cicijeit. Szilikonmentes, aminek valahol örültem, mert kell a változatosság. A képekhez képest fenékben egy kicsit erősebb szerintem.
  • Action:

    Eredetileg 2 órát beszéltünk meg, de a megerősítésnél jeleztem hogy csak egyet tudok maradni mert közbe jött valami. Érkezésemkor egy piros tanga volt csak rajta aminek nagyon megörültem. Megmutatta a tetthelyet, váltottunk pár szót és már robogtam is a fürdőbe. Tisztálkodás után Timi is igénybevette a fürdőt egy rövid időre. Visszatérte után megszabadított a törésitől és állva kezdtük egymás testét feltérképezni. Kértem hogy álljon nekem háttal, hogy jobban rámarkolhassak a cicikre. Közben a nyakát puszilgattam míg a keze már szerszámomat gyúrta. Aztán elhelyezkedtem hanyatt az ágyon, Timi mellém telepedett és előbb kézzel majd szájjal vett kezelésbe. Én simogattam ahol értem, kértem vegye le a tangát így már a punciját is cirógattam. Aztán tettem pár mozdulatot amiből rögtön levette, hogy azt szeretném ha rám fordulna. Így is tett és máris viszonozhattam az orális örömöket. Markoltam a fenekét és húztam magamra hogy jól kinyaljam. Közben járt a nyelve a makkomon rendesen.. Pár perc közelharc után gumit kértem aztán nyeregbe pattant. Finom lovacskázás vette kezdetét, hol csípőből hol törzsből beleerősítve. Volt hogy a ciciket elengedve fenékre markolva toltam én is alulról. Ez így ment amíg csak bírtam, de a végén győzött a csípője és telelőttem a gumit. Kicsit még ringott rajtam majd alaposan letisztított. Kaptam inni és beszélgettünk erről-arról. Aztán egyszer csak tettem egy mozdulatot amit szavak nélkül tökéletesen értelmezett és már el is kezdett kézzel a zacsi környékén izgatni. Aztán ütemes mozdulatokkal félkeményre gyúrta a farkamat és a lábaim közé térdelve nekem szemben ismét rácuppant. Jeleztem neki, hogy ez most így fog végig menni. Pörgette a nyelvét, lefetyelte a farkamat rendesen. A siker érdekében erőteljes, nekem nagyon jóleső kézmozdulatokkal vegyített, szopásban részesített. Ahogy szaporábban vettem a levegőt rágyorsított a bólogatásra és erre hatalmasat élveztem a szájába. Timi meg csak szívta és rajta tartotta a száját a farkamon. Majd lassan lecsusszant róla, hogy illedelmesen útjára engedje az utódokat. Ismételt zuhany után egy rövid csevejt követően utamra engedett mert időre kellett valahová mennem. Nem minden vágyam teljesült, kimaradtak dolgok (kutyus, stb.) ami miatt nem volt tökéletes a randi de ez nem Timi hibája hanem én logisztikáztam el magam időügyileg.
  • Elszámolás:

    A végén kérdeztem hova tehetem a virágszálakat és utána nem foglalkoztunk vele többet. Teljesen korrekt volt az elszámolás.
  • Összkép:

    Nagyon jól éreztem magam, Timi mindent megtett hogy ez így legyen. Azonban valami hiányzott, amit nem tudok megfogalmazni, ennek oka valszeg az volt, hogy én nem voltam ott teljesen fejben a lerövidítés miatt. Sebaj, majd talán legközelebb...
Happy Massage