• Sexy Sky Doll

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonon egyeztettünk,másnapra kértem időpontot,minden simán ment.
  • Megközelítés:

    Autóval érkeztem,az információk alapján könnyen odatalálni, az épület mellett sok a parkoló,így nincs gond a parkolással.
  • Helyszín:

    Egy új építésű épület,nagyon modern,komfortos lakás,fürdőszoba kiváló,az ágy matracai is, látszik,hogy adnak a külsőségekre a kedves üzemeltetők. Minden be volt készítve a szobába,törölköző,óvszer,síkosító,fertőtlenítő kendő,panasz nem lehet semmire. Érkezésemkor itallal kínáltak, egy energiaitalt,egy fantát,kólát,és egy ásványvizet is kaptam a szobába,egy milka csoki kíséretében,nagyon figyelmes.
  • Lány külseje:

    Külső megfelel a képeknek,talán annyi,hogy a bőrszín az nem olyan mint a photoshoppolt képeken,illetve a smink sincs rajta,szóval egy picit más élőben az arca,viszont a test az patika. Egy fehér tangában és egy mellényben fogadott,esetleg egy melltartó még dobhatott volna az összképen ,de így is nagyon jó látvány volt. Tökéletes testalkat, a popsi mérete talán a képeken nagynak tűnik,élőben jó ha eléri az átlag közép méretet,viszont nagyon szép kerek formás,a melle pedig meglepően realisztikusan mozog,tapintásra tökéletesen megfelel,a másik babához képest nagyobb és nehezebb is, Angel 28 kilóját könnyebb volt arrébb rakni,Sky baba kb 40 kilójához már meg kell erőltetnie magát picit az embernek.
  • Action:

    Belépésemkor egy nagyon kedves 40-es úr fogadott,egy nagyon picit hamarabb érkeztem,helyet foglaltam pár percre a kanapén amíg a szobát "tettrekész állapotba" hozta,mint említettem,itallal kínált,majd megmutatta a szobát,ahova belépve az ágyon ült Sky baba. Nos,először óvatosan körbetapogattam,próbáltam letesztelni a nyílásokat az ujjaimmal,rendkívül életszerűek,talán az egyetlen dolog ami nem annyira az a száj,egy picit fura ,hogy nem lefele a torka irányába,hanem a feje közepe felé megy be a nyílás egyenesen,ami miatt kicsit kipuffad az arca mikor be van nyomva tövig,ezért inkább ezt hanyagoltam is. A melle rendkívül életszerűen mozog, bár még nem fogtam mű mellet,de valahogy így tudom elképzelni,kellően feszes,rugalmas és nem utolsó sorban hatalmas...amit ki is próbáltam,kényelmesen elfér a szerszám a kettő között összenyomva :) A puncija és a popója között nagy különbséget nem éreztem,talán a belső bordázás más,viszont rendkívül szorosak,amellett ,hogy jól tágul,közben nyom is össze,így kellő síkosítás mellett nagyon élvezetes benne lenni. Pózváltás picit nehézkes az említett 40 kiló miatt,viszont nem vészes szerencsére,pár perc alatt "át lehet rendezni" a kívánt pozicíóba,gondolom kellő gyakorlással még hamarabb menne :) Először a hátára fektettem,gumi fel,kispárnát a popsi alá a könyebb hozzáférhetőség miatt,ez egy nagyon jó látószög volt ,ugyanis közben tudtam nézni a himbálózó mellét,majd óvatosan hasra fektettem,és a szűk popsinyílás hamar megtette a hatását,rendkívül élveztem a dolgot.
  • Elszámolás:

    Régi pesti átlag fél órára,szerintem jól be van lőve ez az összeg.
  • Összkép:

    Tökéletesen meg voltam elégedve mint a fogadtatással,mint a lakás felszereltségével és nem utolsó sorban a babával. Azt kaptam a pénzemért amit vártam,mindenképpen még vissza fogok menni,bátran tudom ajánlani másoknak is ,akik szeretnék kipróbálni modern világunk egyik újdonságát.
Happy Massage