• Enikő

  • Beküldte:
  • Enikő reagálása

    Koszonom szepen, puszillak,szep napot! :*
    Eni

  • Egyeztetés:

    Jelen randim időpontját Enikővel üzenetben egyeztettük néhány nappal a találkozónk előtt, és azt szinte pillanatok alatt megoldottuk. 
    Már ismerjük egymást, így nem kellett részletekbe bocsátkozni és a cím is ismert volt számomra. 
    Gyorsan és flottul ment az egyeztetés mint már korábban is!
  • Megközelítés:

    A Marina part egyik nyugodt utcájában található címre már egyszerűen odatalálok de a GPS is hibátlanul navigál. A rakparti araszolás a pokoli melegben egészen elviselhetőnek tűnt mert tudtam, hogy hamarosan Enikő klimatizált lakásában pihenhetem ki az út melegének tikkasztó hatását. 
    Parkolás a ház előtt is lehetséges volt kulturált körülmények között.  
  • Helyszín:

    Enikő lakása hozzá méltó módon pazar eleganciával bír és minden megtalálható benne ami egy jó randihoz szükséges lehet, de még annál több is. A klimatizált nappaliban ideális hőmérséklet uralkodott csakúgy mint a kényelmes franciaágyas szobában. 
    Tusfürdőkiállítás-dezodorkavalkád-szájvízbemutató pohárkákkal és melléjük a szokásos két törölköző. Kádas fürdőszobájában magas fokú rend és tisztaság uralkodik melyben kivetnivalót nem tudnék találni. A nappali-konyhában frissítő italok-teák-édességek és bonbon kis tálcán kikészítve. 
    Kedvesen kínált és ásványvízzel oltottam szomjamat .
  • Lány külseje:

    Enikő egy világos színű koktélruhában fogadott (üssetek agyon, de a színe nekem kiesett! ) és le nem bírtam venni szememet az egész lá(tvá)nyról. Csábító megjelenés, kifinomult mozgással karonöltve jellemzi őt.
    Magassarkú cipőt viselt mely még inkább kiemelte nyúlánk alkatának eleganciáját. 
    Vékony de izmos karjai, sportosan lapos hasa, kis kerek popsija és a formás combjai elemi erővel hatnak tudatomra és nem is sokáig bírom türtőztetni magam a társaságában. A mellei eredeti szépségükben pompáznak és világos, kúposan hegyes bimbóik észvesztő formát képviselnek.  
    Vöröses árnyalatú, középhosszú, egészséges, dús haja illik az arckarakteréhez, mely mondanom sem kell, nekem nagyon bejön! 
  • Action:

    Amíg én a fürdőszobában készültem, addig Eni az ajtóban állva kérdezte tőlem, hogy milyen erotikus fehérnemű lenne a kívánságom amit magára öltsön. :) 
    A már rajta levő csipkés franciabugyi maradhatott amit egy finom harisnyával és klassz cicifixszel dobott fel! A cipellő természetesen  a fehérnemű színével harmonizált mert kedves vendéglátóm ügyel a részletekre(is)! 
    Nem is töröltem magam teljesen szárazra, mert siettem vissza a szobába ahol Enikő már az ágy végében állva várt rám. A derekánál átölelve megcsókoltam és egy ideig így is maradtunk miközben kezemet lejjebb csúsztatva azok hölgyem kerek popsijába markolva álltak meg. 
    Az ágyra telepedtünk alapülésben térdelve, majd szépséges kebleit a triplacsatos cicifix fogságából kiszabadítva csókolni kezdtem ahol értem. 
    Egyik kispárnáját mögé helyeztem és lágyan hátradöntve újra szenvedélyesen csókolózni kezdtünk . Intenzív nyelves csókját tanítani kellene mert olyan átéléssel csókol! Jobb keze eközben elindult lefelé és hamar rátalált az izgalomtól már merev farkamra, majd azt simogatni és izgatni kezdte. 
    Hason fekve a combjai közé helyezkedtem, és lassan, finoman kezdtem nyelvemmel kényeztetni a csinos és ápolt punciját s néha a nedvesedő résébe is be-benyalintottam miközben ő fejét féloldalt billentve a párnáján nyugtatta. Jó ideig élveztem ezt a pozíciót aztán ő kezdte meg a franciás tudását rajtam demonstrálva.  
    Kéz nélkül vette szájába a hosszabb koronaékszert és olyan izgatóan nézett fel rám, hogy annak látványától még sokáig erekcióm támad ahogy visszagondolok rá. Nyelvhegyével végigsiklott a cerka oldalán, aztán a zacsi is kapott a jóból ahogy nyelvével izgatta majd újra felfelé haladt és kézhasználat nélkül vette újra be a farkam s újra izgatóan nézett fel dús fürtjei mögül kitekintve ! 

    Felgumizott és szemből kezdett lovagolni rajtam. Magamhoz vontam és megcsókoltam miközben formás popsijába kapaszkodtam. A tükörrel szemben ülve is meg szerettem volna nézni, ezért a magassarkút levette és nekem hátat fordítva ült rám. Így már gyönyörködhettem a látványban amint karcsú lovasom fel-és le szánkázik rajtam miközben két kézzel melleit simogatja. 
    Kértem, hogy forduljunk mielőtt elfáradna, s missziben folytattuk aktusunk. Kezemmel dús hajába túrtam és a fejét megtámasztva hosszan csókolóztunk és ez valóban mennyei érzés volt amint szenvedélyes csókját élveztem. Jól jött a "klíma" hűvöse mert az intenzív torna itt már megizzasztott volna. 
    Felemelkedtem a térdeimre, és egy kicsit így is gyönyörködhettem Enikő csinos vonalaiban amint ordas mód tovább kefélem e szépséget . 
    A szokásos kifli-póz sem maradt el, mert ez volt soron, s nem is járt komoly megterheléssel amint oldalvást fekve hőmérőztem kedves vendéglátómat, hogy aztán a levezető pózba rendeződve 
    adjunk egyet kutyusban is az érzésnek és menjen úgy ahogy a csövön kifér! Enikő karcsú és izmos hátát megcsodálva, közben a keresztcsontjánál masszírozva, majd kecses derekába kapaszkodva száguldottam előre és a gumitól pillanatok alatt megszabadulva érkeztem Eni kockásan izmos hasára és a mellei alá s közben a mámorító érzés közepette majdnem előre dőltem. :) 

    Tisztálkodás és egy kis frissítő elfogyasztása után testápoló felvitele után hosszan masszíroztam e kedves hölgyet amit ő viszonzott miután gondosan végigmasszíroztam mindenhol a nyakától lefelé kezdve. 
    Finoman és szakszerűen dolgozott rajtam ami nem lepett meg mert már bemutatta korábban is e képességét is! Jóízű cseverészés után fürödni távoztam és a beszélgetést onnan visszatérve is folytattuk. Nagyszerű beszélgetőtárs bármilyen témáról is essen szó. Tájékozott és intelligens partner így gördülékeny a csevegés. 
    Öltözés után két puszival búcsúztam Enikőtől e tartalmas randi végén s hagytam magam mögött egy időre a Marina-parti szépséget! 
  • Elszámolás:

    Éppen csak átlag csokorért sokszorosan átlag feletti élményt kaptam olyan kedves bánásmóddal mely párját ritkítja így nem is lehet kérdés a "megérte" kérdéskörre adott válaszom! 
    A rózsákat szokásomnak megfelelően érkezésem után helyeztem a bárpultra ami végig érintetlen maradt ottlétem során.
  • Összkép:

    Enikő vonzó megjelenése és az igényessége, a páratlanul magas szexuális kultúrájával és a magas szintű intellektusával együtt egy olyan klasszis hölgyet eredményez akit az általam ismert lányok egyik legkitűnőbbjeként aposztrofálhatok! 
    A kedves viselkedése, az odaadóan szenvedélyes attitűdje mellett rendkívül kreatív és színes egyéniség, ami a változatos forgatókönyvű, spontaneitásokkal teletűzdelt randi izgalmas vibrálását biztosítja, mely soha nem ragad meg valamely középszerűen sablonos digidugi szintjén. 
    Barátnő-feeling tekintetében Enikő a legmagasabb osztályzatot kapja tőlem, mert ilyen színvonalat csak kevesen ütnek meg mint amit ő képvisel!  A kitűnő szexen túl nagyszerű társalgó partner is, s feltétlen ajánlásom mindezen ismérvek figyelembevétele mellett nem is lehet kérdés! 
    Köszönöm kedves Enikő!    
Happy Massage