• Lotti

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonon nem igazán tudtam elérni, ezért a VTR bejelentkezéshez folyamodtam ami jó döntésnek bizonyult. Nagyon hamar visszajelezte, hogy megfelelő az időpont.
  • Megközelítés:

    A cím pontos ám a megközelítés megtréfált és lányos zavaromban eltévedtem (mint Lottitól megtudtam első voltam ebben a műfajban). Szerencsére kijött elém és begyűjtött mint egy kóbor kutyát :D. BKV működik a közelben.
  • Helyszín:

    Egy kis lakás, tökéletesen megfelel az actionhöz. Franciaágy kényelmes, a fürdőszoba rendben volt bár itt már siettem behozni a késésemet és nem annyira figyeltem a dolgokat viszont zavaró tényező nem volt.
  • Lány külseje:

    Lotti külseje és formás popsija fogott meg a képeken először. Szerencsére élőben sem volt másképp. Egy nagyon szexi és kívánatos szöszi fogadott. Az eltévedésem segített a hangulat oldásában, jót röhögtünk rajta az elején :) Cickói zsenilásak, és az arca is nagyon bejött pedig az arckitakarástól szoktam félni...
  • Action:

    Mivel értem jött ezért utcai ruhában fogadott, viszont mire visszatértem a fürdőből már meztelenül feküdt az ágyon...Így hát nem tétováztam gyorsan mellette termettem és elkezdtem kényeztetni a cickókat. Közben megkérdezte van e valamilyen kívánságom. Bevallottam neki hogy a már többek által megénekelt popsi kényeztetést szeretném kipróbálni. Hátamra fektetett és délnek vette az irányt. Kaptam egy isteni franciát, közben kicsit oldalt fordítottam, hogy formás popsiját és punciját tudjam simogatni a kezemmel. Miután pillanatok alatt kőkeményre szopta a farkam behuppant a lábaim közé, és kérte hogy húzzam fel őket egy kicsit. Végignyalta a farkam, a golyóimat majd kezdetét vette a nyelves izgatás. Nagyon jó érzés volt amelyhez hozzátett az is hogy Lotti is hihetetlenül lelkes és odaadó volt ebben. Pár percig nyalakodott miközben egyik kezével a farkam verte én pedig éreztem hogy itt ezt ilyen formában nem fogom sokáig bírni viszont szerettem volna a puncijában lenni így gumit kértem. Gyors vágtába kezdett mely során többször is szünetet kellett kérjem, hogy nehogy túl gyorsan elmenjek. Ezután az ágy mellé álltam megkértem hogy doggyban folytassuk. Hihetetlen látvány volt ebben a pózban döngetni Lottit miközben formás popsiját markoltam és húztam magamra. Sajnos itt már éreztem hogy nem bírom tovább és telelőttem a gumit. Letisztogatott, picit megmasszirozott majd megkért hogy helyezkedjek én négykézláb. Mögém farolt és kezdetét vette a második popsi nyelvezős kör. Isteni volt, szabad kezével pedig ismét a farkamat simogatta..ezt át kell élni :). Mikor felkeményedtem kértem hogy vegyen ismét a szájába majd így is lett végem. Az utódokat eltüntette azt hiszem...Újabb tisztogatás majd visszatérés a valóságba...
  • Elszámolás:

    Bővebb infóban minden szerepel, a végén diszkréten az asztalkára helyeztem.
  • Összkép:

    Ez volt az első pozitív élményem szexpartner oldalon, többnyire a masszázs oldalon nyomulok. Jól éreztem magam Lotti társaságában és bátran tudom ajánlani hozzám hasonló kezdőknek akik esetleg kicsit tartanak a csalódástól és rossz első élményektől. Lotti egy kedves és figyelmes lány, garantálja hogy ne érjen csalódás. Lehet hogy még visszatérek.
Happy Massage