• Nicol

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    A randi előtti hét végén hívtam fel az általam jól ismert műintézményt. Akkor éppen egy barátnőjének az adatlapján láttam, hogy "most hívhatom", így a barátnővel egyeztettem le a randinkat. Illetve randikat, mert a beszélgetés olyan jól sikerült, hogy egyszerre három lányhoz három időpontot sikerült lefixálni. Az időpontokat vtr-en rögzítettük, amik perceken belül visszaigazolást is nyertek. Meg is írtam nekik üzenetben, hogy jó erősre vettük ezt a hetet, ugyanis 2 órás randikat kértem.

    Itt szerencsére nem kell tartani attól sem, hogyha nem a keresett hölgy veszi fel éppen a telefont, mert nagyon korrekten járnak el a lányok egymással, helyesen kezelik egymás naptárját, szakszerű és valós tájékoztatást adnak, nem ígérgetnek fűt-fát a másik nevében.... tehát nincs meglepetés, csak a korrektség.
    Viccelődtem már a 10 alkalmas bérlet igényemmel ebben a csodálatos lakásban található lányokhoz, és pont két hónap alatt Laurával kezdve és Laurával zárva lejártam a bérletemet. Micsoda bérlet, micsoda randik voltak..... (Érdeklődni fogok a hosszabbítás lehetőségétől, hátha nem zárkóznak el a lányok.)
  • Megközelítés:

    A keresett cím a József körút és az Üllői út közelségében található a Corvin negyedben, annak is a sétány részén. Az épület modern építésű sokszintes, soklakásos társasház a Dumaszínház mellett.
    Az épületben két lift szolgál, de az egyik már hónapok óta nem működik. A feljebb lévő szintek egyikére kell feljutni, ahová már gyalog nem indul neki az ember, de korábban a javítás alatti lift miatt már volt erre is példa. A felszíni parkolás nehézkes, de a nagyon közeli Corvin pláza ebben nagy segítségünkre van! A BKV pedig szintem minden járművel képviselteti magát a közelben.
  • Helyszín:

    A lakás előszobájából a lányok balra található leválasztott territóriumából, a vendégek részére rendelkezésre álló két foglalkoztató szobából és persze a fürdőből áll. A fürdőben zuhanyfüggönyös kád található és minden jóság a megtisztuláshoz =fogkefe, kézfertőtlenítő is). A fürdő rendezett, tiszta, a kilépő szőnyeg puha és száraz, ahogy a kapott törölközők is.
    A lakásban általánosságban is tisztaság uralkodott.
    Mi a nagyobbik foglalkoztató szobában kaptunk helyet, ahol kényelmes franciaágy található. Segédkeztem egy új lepedő és más textília felhelyezésében. Az ágy végében 2 méteres panoráma tükör van a falon, ezen kívül egy komód, kisrádió, pontos óra és egy szék a berendezési tárgy illetve ventilátor mozgatja a levegőt a kellemes érzés fenntartása céljából. Zavaró hőséget nem tapasztaltam, pedig elég meleg volt kívül az utcán.
  • Lány külseje:

    Laura új fotói nálam leverték a biztosítékot, annyira csábítóak. És ez a valóságban is így igaz. A fotók között megtalálható egy videó is, ami Laura egyik erősségébe, az erotikus tánc világába nyújt egy kis betekintést, amit a valóságban látni és megélni még izgalmasabb.
    Laura pici szeretetbomba. Aranyos kislányos mosolya elbűvöl, kacér szemei igézően és vágyakozva tekintenek rám és van benne valami csalfa huncutság mindig, amikor rám néz zöld szemeivel, hosszú szempilláival. Hosszú fekete haja van, amit művi hosszabbítás is kiegészít, így már a fenekéig ér.
    Nem túl magas lány, de az alakja fiatalos, sportos, arányos kifejezetten csinos, szívesen kísérgetném egy strandon büszkeségből. Feltűnően szép formájú eredeti tinisen kúpos cicijei vannak, érzékeny szép bimbókkal. Puncija kitüremkedő, igézően csábító szárnyacskákkal rendelkezik, én imádok kényeztetni őket. Színesre festett hosszú műkörmei vannak, de ezekkel nagyon jól bánik, soha nem okozott velük zavaró érintést. Ugyan többször voltam már nála, de a legelső alkalommal is igaz volt, hogy tökéletes barátsággal és nyíltsággal fogad, lehet vele beszélgetni.
    Bőre parfüm illatot árasztott, nagyon puha simogatni mindenhol. A vállain látható apró bőrhibák őrzik a tinikor emlékét.
  • Action:

    A lakásajtón betoppanva az ajtóban várt az én drága Laurám. Tűzpiros, már-már a Ferrari vörös színét is felülmúlóan bikavadító piros (talán már neonpirosnak mondható) testre símúló egyrészes lyukacsos ruhában és a ruha színével harmonizáló, tűzpiros magas sarkú cipőben fogadott. A ruha kiemelte csinos formás alapját, de a hosszát tekintve éppen csak a feneke alá ért. A cipő még formásabbá tette a combját és a vádliját... a szememet nem tudtam levenni a fenekéről. Kaptam két puszit és egy csókot, a gyönyörű szemeivel mélyen a szemembe nézve, kezeivel a nyakamat átkarolva. A szobába vezetett, ahol átadtam apró ajándékaimat és vetkőzni kezdtem a fürdéshez. Laura az ágy szélére ülve kezdte levenni a cipőjét, de gyorsan kértem, hogy a többi ruha maradjon rajta. A művelet közben volt puncivillantás is, pontosabban láthatóvá vált a szexy csipkés, ugyancsak piros bugyija.

    Gyors fürdés után a szobában az ágy mellett állva csókolóztunk, a ruhácskáján keresztül végigtapiztam a testét, ameddig csak elért a kezem. Érzelmes és érzéki csókok voltak, abból a szerelmes nyelves kivitelből. Laura kérte, hogy üljek az ágy legszélére terpeszben (febekem alá terítettem a törölközőt). Közben a telefonján beállította a zenét és megkezdődött az, ami a Laurával töltött randijaimnak mindig az egyik fénypontja.... a tánc. Ezért megyek hosszabb időre, hogy ez mindenképpen beleférjen. Laura nagyon érti, hogy a férfiszemeket hogyan tapassza a hátsójára. Ösztönösen tud kéjesen mozogni derékból, csípőből. Nem koreografált vagy tanul mozdulatsorról van szó, viszont begyakorlott. Az tuti, hogy egy discóban messziről kiszúrnám. A tánc megy elölről, hátulról, zárt lábbal és terpeszben, egyenes majd hajlított térdekkel. Gyakorlatilag ez a pettinggel felérő kéjelgés műfaja, amitől a cerkám azonnal az égnek meredt. Már az a gondolat is lázba hoz, hogy ezzel a lánnyal perceken belül szexelni fogok.

    Tánc közben már egy közepes terpesz mozdulat hatására is mindig felcsúszott a ruhája, amit akkurátusan mindig lehúzott. Néha a kezeimmel alásimítottam a puncijának. Laura tánc közben a farkamat is érintgette a kezeivel, a combjával, és néha beleülős mozdulatokat is imitálva nem hagyta nyugton a farkamat. Egyre szaporodtak a beleülések, néha a nyitott lábaim között, de utána az összezárt lábaimra ráülve imitált közösülő mozdulatokat. Persze a bugyija elállta az utat. Totálisan kikészített ez a ténykedése, az érzelmem a tetőponton volt, a szívem zakatolt a vágytól.

    Egy lépést eltávolodott, majd nyújtott lábban előrehajolva lehúzta a bugyiját. Eszméletlen látványt nyújtott a bugyi takarásából előkerülő szárnyas punci, ahogy a kiülő kisajkai kiszabadulnak a bugyi fogságából. Folytatódott a tánc és a fel- felcsúszó ruhájának a lehúzogatása. Mindegyik mozdulata felért egy puncivillantással. Néha a kezeimmel alásimítottam a puncijának, hogy érezhessem, néha ruhán keresztül a melleit szorongattam meg a tenyeremmel egy pillanatra. Végig-végig kacérság mindenhol, én meg egyre zihálóbb légzéssel már szeretkezni akartam vele. Mögé álltam, a derekánál megfogja centinként húztam fel a ruháját, mígnem a nyakánál átemeltem rajta. Melltartóját is kikapcsoltam. Meztelen teste feltárult előttem teljes szépségében. Millió csókot szórtam az arcára, nyakára, melleire, de leginkább a nyelves csókok ragadtak magával. Arcát kezeim közé szorítva, vagy a szemöldökét simítva csókoltam hevesen és érzelmesen.

    Derékszögeben az ágyra támasztottam, majd mögé térdelve nyaltam a punciját, előrenyúlva pedig markolásztam a cicijeit, nem kihagyva a mellbimbók érzéki morzsolgatását sem. A komódról elvettem egy gumit, majd felszerelvényeztem magam. Laura hátranézett és hatalmasat mosolygott rám - "Látom nem bírod tovább". Hátulról becsúsztam a puncijába. Már néhány mozdulat után éreztem, hogy már most túl vagyok húzva. Az ágyra rogytunk a kicsúszásom nélkül és hátulról toltam tovább. Kissé oldalra fordultunk, hogy a tükörből is láthassam, ahogy a farkam ki- be csúszkál Laura duzzadt szárnyas puncijába. csókjaink összeértek ebbe a kicsavart helyzetben és a kezeim is a ciciket masszírozta. A látvány felejthetetlenül izgalmas volt a panoráma tükörből szemlélve. Laurát visszafordítottam hanyatt fekvésbe, terpeszben a dereka fölé magasodtam és a gumi lehúzását követően a hasára lőttem a teljes tárat, amit erre a pillanatra tartogattam. Átszellemült pillanatok voltak ezek számomra. Laurára rogyva édes csókjai között köszöntem meg ezeket a szerető perceket.

    Már- már szokásom, hogy én ugrok a törlőkendőért és én végzem el a tisztogatást Laurán is. Mikor mindent szárazra varázsoltam, akkor egy tiszta papírkendővel akkurátusan végigsimogatom Laura teljes testét. Élvezem, ahogy a papírtörlő simogatás bizarr érzése bizsergést és akár libabőrt okoz nála, ahogy borzolja az idegeit az effajta csiklandozás. Együtt mentünk fürödni, ahol bemutattam a szappanozási tudományom a testén. Mit mondjak - alapos voltam, még meg is törölgettem - teljes volt a szerviz részemről!

    A szobában az ágyon egymás mellé fekve csókolóztunk, közben a kezeink kalandoztak. Kértem egy kis masszázst, amit Laura lelkesen,a fenekemre ülve végzett. Nem tanult mozdulatokkal, viszont kedvesen. Néha instruáltam a mozdulatokat a korábban átélt svédmasszázs vagy thai masszázs tapasztalataim alapján. Jó alkalom volt arra, hogy életünk történetéből szemezgetve több érdekes sztorit megosszunk egymással. Laura elég kommunikatív, és jó beszélgető partner és jó társ.

    Mikor a farkam ismét éledezni kezdett, Laurát ismét hátára fordítottam, lábait szétnyitottam és közéjük fészkelődve nyelvjátékokkal igyekeztem őt is hangulatba hozni. A nyelvem munkája közben 1 majd 2 ujjamat is Laura puncijába csempésztem a szirmok között. Ujjaim mozgását követte az ujjaimat körbefogó kisajkak mozgása is. Örülök Laura őszinte visszajelzéseinek, mert természetesek és nem túljátszottak. Utána kutyus pozíciót vettünk fel. Itt többször élvezkedtem - hol élőben, hol a tükörbe pillantva - a behatolás látványában és többszöri átélésében. Laura térdei kissé szétcsúsztak a lepedőn (részben a lökéseim hatására) és közeledett a béka pozícióhoz. Duzzadt puncija látványos, hívogató üreget képzett a kicsúszó farkam helyén, a ki- becsúszásomat hallható punci cuppanás kísérte. Ha tövig nyomtam, akkor néha megjelent az a bizarr hanghatás is, amit levegő áramlása okoz. Szinte végem volt, ez már kicsit olyan állatias és ösztönöz dugás volt!

    Kértem Laurát, hogy 69-ben végezzen ki. Lábát átvetette az arcom felett és kézzel-szájjal frenetikus húzó és kissé csavaró technikával 1-2 perc alatt átlendített a holtponton, a legvégén a kézmozdulatait gyorsítva gyakorlatilag a szájába verte a farkamat. A megbeszélt extrával élve Laura szájába lövelltem rángásaim sorozatával az utódokat. Laura nem kapkodott, megvárta a rángásaim végét, de utána azonnal gyorsan törlőkendőért sietett (nem ez a befejezés a kedvence). Nem tudom pontosan, hogy mire gondolt, de megkaptam Tőle a "baszógép" titulust. Ami ugyan nem egy túl szépen hangzó cím, de én mégis kihúztam magam egy kicsit. Hiszen valóban frenetikus az, amit kihozott belőlem ez a kis szexbomba.

    Ismét fürdés, ahová Laura ismét elkísért, de ő csak a mosdónál tette magát rendbe míg én fürödtem. A szobában már csak az öltözködésem volt hátra és sajnos az ajtóban kapott nyelves csókot magammal víve távoztam és elnyelt engem az utca forgataga. Kár, hogy az ilyen randik is véget érnek.
  • Elszámolás:

    A telefonban beszéltük le a rózsacsokor méretét, amit kiegészítettem a kapott NFVSZ extrával. Az alapcsokor teljesen átlagosnak mondható, nekem a nagyon megérte kategóriába tartozik, mivel az ilyen randikra az életem végéig szeretnék emlékezni, annyira jól éreztem magam. A randi végén tettem a komódra, amit megköszönt.
  • Összkép:

    Laura egy fiatal, lelkes, vendégszerető hölgy, aki szereti a szexet és még inkább mestere az erotikának. A szexben alkalmazkodó, és minden pózban feltalálja magát, de a férfi vágyakozás végsőkig húzásában számomra maradandót alkot. Ebből következik a randikban visszatérő elemként az az erotikus tánc, ami elvarázsolt engem. Pontosabban ez egy végsőkig fokozódó, érintéseket sem nélkülöző kéjelgés, ami komoly energiákat mozgat meg bennem és szabadít fel. Ehhez párosul Laura nagyon kedves jelleme, finom erotikus csókjainak világa. Gyönyörű, ahogy beleveti és beleadja magát a szexbe, a kéjsóvár puncijának látványa pedig vadító. Nem ez volt az utolsó találkozásunk!
Happy Massage