• Niki_és_Bunny

  • Beküldte:
  • Niki_és_Bunny reagálása

    Kedves préda!:D
    Köszönjük a beszikét.
    A klassz randi mellett még okosabbak is lettünk,hiszen mostmár tudjuk,van olyan,hogy erotikus tornádó!:p
    Ha ismètelten bevállalnád ezt a természeti jelenséget,szeretettel várunk vissza!:))
    👄Sokszor csókol Téged a távolból a két ragadozó ;)👄

  • Egyeztetés:

    Üzenetben és VTR-en egyeztettem Bunnyval (már találkoztunk korábban is) , két nappal későbbre találtunk megfelelő időpontot. Gyorsan reagált az üzenetekre.
  • Megközelítés:

    Kelenföldi pályaudvar környéke. Kocsival érkeztem, parkolás az utcán, kb 80%-os telítettségű, nem fizetős. Szerintem tömegközlekedéssel is jól megközelíthető
  • Helyszín:

    Kicsi panellakás, jó állapotban, tetthely félhomályos, mobil klímával. Fürdő is rendben, tusolófülkés verzió. Tisztaság, rend mindenütt. Illatmentes tusfürdő, illatos törölköző.
  • Lány külseje:

    Elképesztő. Kerek formák, nagy mellek, túláradó nőiesség és szexualitás. A fényképek őszinték, élőben ehhez jön még a lányok vidámsága és hozzáállása. Tudják, hogy ők a ragadozók, és a préda még házhoz is megy.
  • Action:

    Nikivel még nem találkoztam, így neki bemutatkoztam, Bunny már ismerős. Tusolás után az ágyban vártak a lányok, és nem lehet nem a cicikkel kezdeni az ismerkedést, főleg ha van belőle két ilyen pár. Én az ágy mellett, lányok az ágyon állnak, fejemet a cicik közé fúrom, és elindulnak a kezek is. Nincs csókkirály napom, de a nyelvek azért nem pihennek.
    Aztán előbb Niki indul el lefelé, majd Bunny is. Két oldalról vesznek a szájukba, én simogatom őket, keresünk egy közös tempót, élvezve a történéseket, és persze a látványt. Bunny lefeküdt én a lábai között nyalakodni kezdtem, majd kérésére ujjazni is. Mindezt valahogy az oldalamon fekve, mert közben Niki hozzáférést kért a farkamhoz, hogy folytassa a francia leckét. Bunnynak tetszett a nyelvmunkám, mert közölte Nikivel, hogy ezt neki is ki kell próbálnia. Lefeküdtem, Bunny gumit tett rám, és szépen beleült, közben Niki a fejemre ült és őt is nyalhattam. Közben persze jártak a kezek, és akinek nem volt semmi a szájában, az biztatta a többieket. Utána Niki jött a lovaglásban, közben Bunny szemből mellém feküdt, és folytattam az ujjazást. Nem akartam még elévezni, ezért pihenőt kértem, aminek az lett a vége, hogy ülök az ágyon, kortyolgatok egy pohár vizet, miközben a lányok két oldalról nyalják a farkam. Köszi, ez majd biztos segít az időhúzásban...
    Bunny kedvence jön, lefekszik, egyik lába magasban, és meg döngetem, ahogy csak bírom. Közben Niki hátulról a golyókat simogatja, ha esetleg kevés inger érne. Bunny új pózt rendel, doggyban kezdünk, majd lefekszik, én pedig ráfekszem. Fekvőtámasz tilos, így minden mozdulatomat érzi, szerinte a "megfelelő helyen".
    Igazságosak akartunk lenni, ezért Nikinek is járt a doggy, közben Bunny hátulról simogat, majd kipróbálom, hogy milyen érzés ha nyakpárnaként két mellet kapok. Közben persze csillagokat látok, dől rólam a víz, fejem tűzpiros - de ez így van már a foglalkozás kezdete óta. Eddig bírtam, mozizáshoz lefekszem, Bunny a szájába vesz, közben Niki a golyókat nyalogatja, így lesz végem.
  • Elszámolás:

    Hármas randi, tehát akinek megy a kettővel dugás, annak a kettővel szorzáshoz is érteni kell. Előre egyeztetve, korrekt és nem kérdés, hogy megérte.
  • Összkép:

    Minek szépíteni, vánszorogva mentem az autóhoz. Közben persze vigyorogtam, ez mindent elmond. Egy valami nincs a lányoknál: üresjárat. Nem vagyok rendező típus, de itt nincs is rá szükség, mert ők gondoskodnak róla, hogy valami mindig történjen. Például, hogy elragadja az embert egy erotikus tornádó.
Happy Massage