• Sexy Sky Doll

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Sajnos kiszemelt partneremmel nem tudtam beszélni így a recepcióssal beszéltem aki nagyon kedves volt és korrekt tájékoztatást kaptam ami a legfontosabb kérdésekre és a szervíz tartalmára kiterjedt, kaptam egy hozzávetőleges helyszínt amit odaérve kellett pontosítani.
  • Megközelítés:

    Én autóval mentem, szerintem a közelben van BKK, bár nem figyeltem. sokak számára ismert útcában van. Parkoló is volt a közelben de fizetős. Erre csak véletlenül jöttem rá mivel picit előbb érkeztem és véletlenül bel botlottam a fizetó automatába.
  • Helyszín:

    A lakás egy új építésű házban van, a földszinten két lift található de csak a jobb oldai megy fel a megadott szintig. Maga a lakás az új építésnek megfelelően patent. Tisztaság mindenhol. Fürdő kádas. Szoba igényes és világos. Sajna abban a szobában ahol voltam nem volt klíma és elég meleg volt. Bár egy ventillátor pörgette a meleg levegőt. Ágy és egyéb berendezés rendben volt.
  • Lány külseje:

    A kiszemelt doll nagyon rendben volt, ha a képekhez hasonlítom akkor talán a "bőrszín" világosabb de nem zavaró. alapvetően olyan volt mint egy stendbay módban lévő lány, aki mindíg ebben akészenléti állapotban marad. A punci szép és brutál nagy mellek.
  • Action:

    A doll full passzív de cserébe nem nyafog. Gyakorlatilag úgy forgatod ahogy akarod, persze kell hozzá kondi. (A recepciós lány szerint ez a leg nehezebb doll) Mivel se tv. se zene az akció előtt a zuhany után kersetem a telefonomon megfelelő hang alfestést, ez esetben egy leszbi pornó volt. Nem néztem csak hangok voltak meg, mivel alkalmi partnerem elég szótlan volt és ez így is marad. Kezdésnek lecsekkoltam a frekventált helyeket, cici, száj, punci, popsi. Elsőre azt gondoltam, hogy a francia a zárt ajkak miatt nem fog menni de tévedtem. Sokat ragozni szerintem nem kell az akciót. A szerszám felállítását magamnak kellett végezni, ezután gumi fel és minden lyukat kipróbáltam. szemből ment a punci, a beállítás után misszi, aztán új beállítás és a z ágy szélén feltolt lábakkal, ebből egyszerű volt fordítani és rögtön kutyusba került. itt popsi, ez is kellmesen szűk volt. végül visszafordítottam és missziben mentem el. Alapvetően nagyon jól táguló és szoros kéjbarlangocskái vannak. Kellő sikosítással realisztikus érzés. Ami hiányzott az a "meleg" (jó lenne egy fűthető verzió). Mivel fél órára mentem le is járt az idő. Kicsit visszarendeztem a helyszínt és lemostam magamról a sikosítót. Ittam egy hideg ital. beszélgettem kicsit a recepciós lánnyal aki nagyon kedves volt és elköszöntem
  • Elszámolás:

    a kiírásnak megfelelően minden megvolt, továbbiakra objektív okok miatt nincs lehetőség. Az ajándék a régi fél órás átlag.
  • Összkép:

    Hát ezt is megéltem, pár éve még nem gondoltam volna, hogy ilyen élményben is részem lesz de haladni kell a korrl. Egy próbát megért és volt már rosszabb hús vér lánnyal. Nem mondom, hogy soha többet, de maradok a konzervatív módszerknél.
Happy Massage