• DORKA

  • Beküldte:
  • DORKA reagálása

    Köszönöm szépen a beszit, és hogy megtiszteltél a bizalmaddal és látogatásoddal! Örülök, hogy jól érezted magad velem!! :)) :*

  • Egyeztetés:

    Telefonon sikerült elsőre elérni, meg is beszéltünk egy randit még aznapra, amit VTR-en is megerősítettem.
  • Megközelítés:

    A méltán híres Marina part területén, ami számos módon könnyen elérhető. Most, hogy újra jár a metró errefelé, a BKV-t választottam.
  • Helyszín:

    A környéknek megfelelő igényes lakás, majdnem a legfelső emeleten. A liftet picit keresni kell, egy saját kis "előszobában" található. Fürdőben egy kád biztosítja a megtisztulást egy függöny mögött, tusfürdők akadnak szép számmal és szájvíz is van. Egy barátnőt hallottam még a lakásban, de a diszkréció kielégítő, nem futottunk össze.
  • Lány külseje:

    A képek bár pontosan visszaadják Dorka alakját, az élő találkozás mégis egy meglepetés, főleg arckitakarás esetén. Ez a meglepi szerencsére kellemes volt. Dorka egy mosolyalbum, nagyon kellemes személyiséggel. Végig olyan érzésem volt, mintha ismerős lenne valahonnan, de lehet, hogy ez is a személyiségéből fakad; igazából mostanáig sem tudtam eldönteni. A képeken szintén nem látszik, de igéző üvegkék szeme van. Engem rabul ejtett, úgyhogy világbajnok popsi ide vagy oda, engem a szeme legalább annyira megfogott. De igazából nem is tudnék olyat mondani, amit kifogásolni lehetne. Nem vagyok az a binárisan pontozós típus, de itt tényleg csak maximumokat tudok adni.
  • Action:

    Már telefonon tisztáztuk, hogy ő is szereti a ráhangoló kényeztetést, és élőben is bevallotta, hogy egy első randin azért van egy kis izgalom. Na de mivel ezzel én is pont így vagyok, ezért szeretem az idő felét a másik kényeztetésével kezdeni. Kaptam egy finom illatú krémet, amivel megmasszírozhattam, és közben tudtunk kicsit ismerkedni is. Csodálatos kisportolt testét nem kíméli, most is rendesen izomláza volt. Egy pillanatra fel is támadt bennem a gyúrós masszőr, de ennek hamar véget vetettünk, és inkább átmentünk érzéki simogatásba… főleg, hogy a bugyi is ezalatt került le róla, mint ahogy a törülköző is a derekamról, ami a fürdőből kijövetel óta rajtam volt.

    Miután kértem, hogy forduljon a hátára, hamarosan ajánlotta is, hogy feljebb kúszik az ágyon (nekem meg a pulzusom a látványtól). Elhelyezkedtem, és egy igen hosszú franciás kényeztetés vette kezdetét. Lehunyt szemmel adta át magát neki, lassan elkezdett mocorogni és halkan sóhajtozni, amit fokozott nedvesedés és új ízek is követtek. A vulkán inkább csak békésen morajlott, kitörés nélkül, de én azt is szeretem, mármint ha tényleg jól esik, és az egymásra hangolódást segíti.

    Ezután én feküdtem a hátamra, és kezdésnek pár lingamszerű érintést és simítást kaptam, amitől menten haptákba vágódtam. Nem vett azonnal a szájába, csak mikor már minden porcikám könyörgött "kínjában". Ajka annyira finom volt, hogy ha nem uralkodok magamon, hagytam volna, hogy így végezzen ki. De azt a finom puncit, amiben pár perce még nyelvvel jártam, mindenképpen magam körül akartam érezni. Így harci öltözékért kiáltottam, melyet magam öltöttem fel a bevetéshez. Forró és valóban elképesztően szoros puncijával gond nélkül csusszant rám felülről, és miután már teljesen befogadott, folytathattuk kedvenc figuráival.

    Így először kutyusba váltottunk, amihez két alternatívát is javasolt, én az ágyon maradós verziót választottam. Popsi kitol, csussz, és mintha még szorosabb lett volna, mint előbb. Kellett pár taktus, hogy ismét tövig elmerülhessek. Itt már egyszerre mozogtunk, megjött Dorka hangja is, nem hangosan, de határozottabban, mint amikor a nyelvem váltott ki hasonlót. De a befejezést a misszire tartogattam, ami nekem is nagy kedvencem. Így hát szétváltunk (úristen, az a látvány), de csak egy pillanatra, hogy szemből fokozzuk az élvezeteket. Így tudtam pár puszit lehelni a cicire, nyakára, és az ajkaira is. Időnként hirtelen szorosabbá vált (nem tudom, szándékosan-e), de jött hozzá a természetes olajozás is. Mikor éreztem, hogy "közelg a vég", próbáltam fél lábát a nyakamba igazítani, hogy vizuálisan is befogadhassam az élményt, de az izomláz ezt megakadályozta. Úgyhogy inkább lassítottam, és szinte teljes hosszában laassaan újra és újra behatoltam, minden centimétert átérezve, és végül egy kisebb, majd pár másodperc múlva egy második, nagyobb kitörésben értem véget, egy rendkívül hosszúnak tűnő pillanatban. Lehet, hogy az is volt. Dorka hagyott magában lenyugodni, miközben lehunyt szemmel mosolygott. Cupp - váltunk szét végül, és ekkor láttam, hogy Dorka puncija olyan nedves, hogy egy pillanatra le kellett néznem, mert azt hittem, a vértezet adta meg magát a hősies küzdelemben. Kis tisztálkodás után mellé feküdtem, ahol valamiről még beszélgettünk (az eszmélésem egy kicsit kiesett), aztán eltámolyogtam zuhanyozni - ezt mondjuk sajnos egyedül.
  • Elszámolás:

    Pár szállal az új átlag fölött... lett volna, ha eszemnél vagyok, mikor a vázába próbáltam csempészni a csokrot. Otthon jöttem rá, hogy pár szirom nálam maradt, sosem történt még velem ilyen, rettentő kínosan éltem meg. Azonnal bejelentkezek, ajjaj, már villog a felkiáltójel a sarokban (én meg már azt hittem, kellemes élményeket hagyok magam után) - "Dorka visszaigazolta, hogy ott jártál." Sehol valami rosszallás vagy kérdőre vonás. Hamar tisztáztuk a dolgot, irtó jófej módon kezelte, ezúton is maxi respect.
  • Összkép:

    Nem túlzásként írtam, hogy olyan, mintha régi ismerős lenne. Jókat nevettünk, mintha közös emlékeket idéztünk volna, pedig ugye az első közös élményeket csak most írtuk. Az utóbbi fél évben lusta voltam beszámolót írni, de most ez kikívánkozott. Az összképben a kedvessége és az elszámolásbeli afférhoz való hozzáállása legalább annyit nyom a latban, mint a csodás szeretkezés, és az az egész általa teremtett légkör, ami most is mosolygásra késztet, ha a randira visszagondolok.
Happy Massage