• Demóna

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    A hirdetését itt láttam meg, a találkozó előtti napon hívtam fel, úgy látszik, hogy jó időben mert rögtön, személyesen fogadta a hívásomat. megegyeztünk a másnapi időpontban, valamint a programban. Utolsó pillanatban jutott eszembe, hogy a címet is meg kellene kérdeznem, sikerült.
  • Megközelítés:

    A címre könnyű odatalálni, egy villamos megállóra van a Széna tértől. Most a villamosról le kell mondani, mivel átépítik a pályát. Sétálva a tértől max. 10 perc- én ezt választottam.Kocsit nem ajánlom , mivel a parkolás a környéken szinte lehetetlen.Villamospótló autóbusz közlekedik.
  • Helyszín:

    Földszinti lakásról van szó, belépve van egy nagyobb előtér, ami egyben előszoba is, itt kell a lábbelitől megszabadulni. A fürdő teljesen korrekt, modern zuhanyzóval felszerelt, többfajta tusfürdő közül lehet választani, a mosdónál kétfajta szájöblítő található, kis műanyag poharat lehet igénybe venni.
    Maga a tetthely jól van berendezve , pamlag ,vetkőzéshez fogas, kis asztal, a földi fekhely széles, kényelmes, mellette hosszában tükör.
  • Lány külseje:

    Szerintem egy kicsit csalókák a hirdetésben szereplő képek , mivel ezeken a domina jelleg domborodik ki ellentétben a valósággal.A valóság az, hogy egy nagyon kedves, szép arcú, magas, sudár, kifogástalan alakú hölgyről van szó.Amint később a beszélgetésünk során kiderült, edzeni jár, hogy a szép alakját megtartsa.Egyébként kíváncsiságból mentem hozzá, kíváncsi voltam arra, hogy miért csak két beszámolója van. Nem bántam meg, jól választottam.
    Belépve az ajtón, köntösben fogadott, alatta,mint később kiderült fehérnemű volt rajta.A cipőtől megszabadulván, bementünk a tetthelyre, odaadtam neki a hozott édességet, kiderült, hogy eltaláltam az ízlését.Egy kicsit beszélgettünk, megkínált buborékos vízzel, majd a ruhámtól megszabadulva, a fürdő következett.
  • Erotikus masszázs:

    Nem az én masszázsommal kezdtünk, hanem az Övével-de erről majd később. Azt kérte, hogy feküdjek hasra. Masszázsa nagyon alapos , a talpnál kezdte,de rövid idő után kértem, hogy ezt a részt hagyjuk ki, mivel csiklandós vagyok.-ezután alsó végtagomnál kezdte kezelésemet.Így haladt felfelé módszeresen, minden porcikámat masszírozva. A masszázsa erotika mentes, szakszerű volt, nálam elérte a célját, főleg a nyakamnál s a derekamnál.Nagyon jól esett.
  • Levezetés:

    Telefonon már az egyeztetés során kiderült, hogy szereti, ha őt is masszírozzák. Formabontóan én kezdtem öt masszírozni. Szereti, ha egy kicsit erősebb a kézimunka. Szakszerűen, szépen haladtam a hátától lefelé, a lábát sem kihagyva, közben megcsodálva formás testét. Utoljára hagytam formás fenekét, benyúlva a puncit kezdtem kezelésben részesíteni. Ezt jól fogadta.Fordulás után megcsodálhattam masszírozás közben, formás, szép melleit.Eljutva a puncihoz először kézzel, majd nyelvvel kényeztettem elég hosszú ideig. Áldásos tevékenységemnek köszönhetően sikerült neki örömet szerezni. Meg is jegyezte, hogy jól indul a napja. Ezután én kerültem sorra, melynek egy részét már leírtam. Hátamra fordulás után bekent olajjal , s fölém került, kellemes csúszkában részesültem.Lefelé haladván kezelésbe vette előszór kézzel, majd szájjal a velem egykorút.Nyelvével körbe nyaldosott, kezével közben rásegített. Kérésemre 69- el folytattuk, itt is lett végem.
  • Elszámolás:

    nem tudom, hogy milyen extrái vannak, így volt jó
  • Összkép:

    Nagyon jó érzéssel távoztam, ha lehet tanácsolni neki, akkor a fényképein kellene finomítani. Máskor is menni fogok hozzá, egyébként jól lehet vele beszélgetni is
Happy Massage