• Cintia

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Írtam neki itt az oldalon, később fel is hívtam és megbeszéltük a részleteket. Felhívta a figyelmem, hogy a legutóbbi látogatásom óta egy picit vastagabb lett a csokor és rendben ven-e. Természetesen részemről tökéletesen rendben volt a dolog. Megkaptam a címet és izgatottan vártam a találkozónkat.
  • Megközelítés:

    Közlekedés szempontjából tökéletes az elhelyezkedés. Buszmegállóktól, metrótól egy rövid, könnyű sétával percek alatt megközelíthető. Parkolás szerintem gond nélkül megoldható. Pontosan fogadott, csak azért várakoztam, mert egy kicsit korábban érkeztem meg. Éppen jött valaki egy halom cuccal, kézségesen segítettem neki bemenni és akkor már vele együtt belógtam én is a kapun, így a telefonban már csak azt kellett elmondani pontosan melyik emeletre és ajtóhoz menjek.
  • Helyszín:

    Nagyon szép, tágas lakásban fogadott. Úgy tűnt teljesen üres, mert semmi mozgást, zajt nem hallottam, nem voltak cipők sem az előtérben. A szobában le tudtam tenni a ruháimat, beszélgettünk egy kicsit a képekről a falon, majd siettem a fürdőbe. Szinte minden érintetlen volt: száraz fürdőkád és kilépő, üres szemetes. Mondta, hogy a fürdőben mindent megtalálok, így is volt. Kedvenc tusfürdőm is szerepelt a kínálatban, úgyhogy nem kellett sajátot használom az utazótáskámból. A szobában az ágy mellett egy masszázságy is helyet kapott. A rádió kicsit leharcolt állapotban volt, nem mintha ez bármiben is szempont lett volna nekem. Ami éppen szólt az nekem megfelelő volt. Annyira figyelmes volt, hogy még a légkondira is rákérdezett, hogy megfelelő-e így nekem.
  • Lány külseje:

    Megérkezésemkor egy kék egyrészes body-ban fogadott, puszival fogadott, ebben nem jelentett akadályt a jókora magasságbeli különbség sem. Arca, mosolya nagyon szép. Amikor ránézek, én is automatikusan mosolygok. Kicsit meglepődött, amikor megláttuk egymást, mert régen találkoztunk, egyből el is kezdtük feleleveníteni a közös emlékeinket. Levettem a cipőmet és könnyed, oldott hangulatú beszélgetés közben bevezetett a szobába.
  • Action:

    Fürdésből visszatérve a nagy melegre való tekintettel megkérdezte, hogy kérek-e valamit inni. A választék tökéletes és nem kívántam volna többet: mentes vagy szénsavas ásványvíz. Elhelyezkedtem az ágyon és vártam a frissítőt. Az ágy mellett kezdtünk csókolózni és felfedezni egymás testét. Nagyon hamar az ágyon találtuk magunkat és mint, ahogy szokása megkérdezte, hogy kezdhetünk-e masszázzsal. Én nagyon szeretem és szinte már nem is tudnám leképzelni e nélkül a vele töltött időt, úgyhogy kértem a dolgot. Hasra feküdtem, ő rámült és el kezdett finoman átmasszírozni. Hátamtól a lábamig végigmasszírozott, közben volt idő átbeszélni, hogy mi történt, mióta nem találkoztunk. Nagyon otthonosan éreztem magam, dolgoztak a kis kezecskéi miközben folyamatosan érdeklődött, hogy jól csinálja-e, szóljak, ha valami nem esik jól.

    Az egy órás időtartam harmadát nagyjából a masszázs, beszélgetés, és csókolózás tette ki. Amikor már kellőképpen ellazultam, akkor azt mondta, hogy feldobja egy kicsit a hangulatot, hogy történjen is valami. Levette a body-t és fölém helyezkedett, hogy franciásan kényeztessen. Pont úgy csinálta, ahogy szeretem, lassan, finoman, mélyen. Időnként kézzel rásegítve és a tövét nyalogatva. Finom, meleg nyelvétől egyre keményebb lettem. Bár nála nincs mélytorok, azért egész tisztességesen bevette a nem éppen kicsi szerszámomat, ami ténykedése folytán egyre nagyobb és merevebb lett.

    Szerettem volna viszonozni, így 69-et kértem. Kicsit ügyeskedni kellett az ágyon a magasságbeli különbség miatt. Nagyon szeretem a punciját, finom, puha és jól reagál a kényeztetésre. Igyekeztem mindent beleadni és kisebb nyögdéscselésekkel jelezte is, hogy jól csinálom. Nem könnyű eljuttatni a csúcsra, szorgos munkát igényel, ami most nem is történt meg, pedig nagyon szép látvány, amikor elélvez.

    Nagyjából az időnk felénél kértem a gumit és hátulról próbálkoztunk, de megpuhultam a gumiban, nem igazán tetszett a farkamnak. Lehet nem az én méretem volt a köpeny, úgyhogy maradtunk a franciánál. Ismét megkérdezte, hogy csinálja és adtam neki az instrukciókat. Türelmesen, lelkesen, konkrétan barátnősen cuppogott a farkamon. Nagyjából kétszer voltam elélvezés közeli állapotban, amit érezhetett az erősődő lüktetésből. Olyankor egy kicsit is visszavett a tempóból és a tövénél nyalakodott tovább. Ahogy mondta, direkt odafigyelt, hogy lassan és finoman csinálja úgy, hogy sokáig és hosszan tartson. A lehető legjobban töltöttük ki az időt szerintem. Amikor már tényleg nem tudtam kontrollálni magam, akkor szóltam, hogy végem lesz. Ennek megfelelően kézzel rásegítve a lehető legnagyobb mozgástartományban bólogatva még jobban ráhajolt és beleremegve a szájába spricceltem a teljes tartályt. Egy kicsit elidőzött még rajta, hogy egy csepp se vesszen kárba. Az egész a szájában landolt és a farkamon egy árva csepp sem maradt. A farkammal a szájában elégedett nevetéssel fogadta a végkifejletet. Lenyelést nem kértem, úgyhogy nagyon diszkréten eltűntette a produktumot. Megtörölgettem magam a kendővel, amit adott, de gyakorlatilag felesleges volt, mert alaposan letisztogatott.

    Fejecskéjét a vállamra tette, a lábát átkulcsolta az enyémen, majd összenevettünk, mosolyogtunk és egymáson heverészve elbeszélgettük a maradék pár percet. Csodálatos volt.
  • Elszámolás:

    Semmi extrát nem vettem igénybe, csak egy lazító masszázst és a franciát kértem. Már a telefonban is mindent elmondott, amit tudni kell, nagyon korrekt volt. Ennek megfelelőne készültem a csokorral, ami végig szóba sem került, távozáskor tettem az rádió mellé.
  • Összkép:

    Szeretek hozzá járni, nála tudok a legjobban kikapcsolódni, jó beszélgető partner és nagyon szeretem a franciáját, amit igazán jól csinál. Minden vele töltött percet élveztem.
Happy Massage