• Ramóna

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Hétfőn lebeszéltünk egy szerdai mozizást barátaimmal. Mivel egy esti vetítést választottunk, volt kis időm meló után a mozi előtt, ezért gondoltam körbenézek ki van a mozi környékén. Ekkor találtam rá Ramónára. Fel is hívtam, elsőre felvette. Megbeszéltünk néhány alap dolgot és leegyeztettük az időpontot. Kérte, hogy szerda reggel azért még küldjek egy megerősítő SMS-t, hogy nem jött-e közbe valami nekem. Hála az égieknek nem. Szerdán meg is kaptam válaszban a címet.
  • Megközelítés:

    Kocsival mentem. Fizetős a parkoló, de szinte a legolcsóbb Pesten. Parkolás könnyű volt, volt bőven hely. BKK-val is biztos könnyű oda jutni, forgalmas a környék.
  • Helyszín:

    Bejutás az épületbe egyszerű, csak követni kell az utasításokat. Lift felvisz a megfelelő emeletre. A tükörben még leellenőrizheted a frizurád :D.
    Ajtónyitás után belépsz és egy nagy szobában találod magad. Előszoba, konyha, étkező, nappali egy légtérben. Szépen berendezett, ízléses. Kis hálószoba, kényelmes kihúzhatós kanapé kinyitva, kis szekrény, tükrös ruhásszekrény. Fürdőben kád zuhanyzóval, zuhany-függönnyel, bőven elegendő tusfürdő választék, szájvíz, pohárkák. Kilépő száraz.
    Röviden, a lakás tökéletes találkahely, de még lakni se lenne rossz benne egy párnak. Tisztaság, rend, enyhén sötétítve, meghitt.
  • Lány külseje:

    Hú. Hát... hogy is kezdjem. Ajtó nyitáskor elbújt az ajtó mögé. Becsukódott az ajtó, megfordultam és ott állt ő, egy szál csipkés köntösben. Aki látta a Maszk című filmet Jim Carrey-vel, az emlékezhet a jelenetre, amikor először látja meg a maszk a nőt a szimnpadon éneklés közben. Hát kb az játszódott le bennem. Bár a köntös csak kissé takart, nem engedett látni mindent, de így is látható volt, hogy egy nagyon csinos nővel van dolgom. Viszont e köntös miatt jobban rákoncentrálhattam az arcára. Azt hiszem nem volt rajta smink, vagy csak nem emlékszem rá. Minden esetre egy igazán gyönyörű nőt láttam, aki természetesen szép. Akit, ha utol akarná érni egy másik nő, legalább fél kiló sminket kellenne felhasználnia. De lehet akkor se érné utol. Meztelenül látva tökéletes. Formás vonalak, gyönyörű nyak, masok számára kicsi, nekem tökéletes méretű, feszes mellek, formás, markolni való fenék, vékony derék, izgató combok és lábak (ó igen, a lábain térdig érő fekete harisnya volt, végig fent maradtak) és a kelyhe... nem lehet szavakkal leírni.
    Sokkal gyönyörűbb nő, mint a képeken.
  • Action:

    Gyors fürdés után irány a háló. Rajta meg ott volt a köntös, az én derekamon a törülköző. Csókcsata, incselkedés, simogatás, köntös és törülköző félre. Tovabbra is állva, de már teljesen meztelenül tovább a fentiek. Néha-néha belemarkoltam a formás fenekébe, meg-meg csókoltam a nyakát, melleit, mellbimbóját, majd vissza a tökéletes csókokhoz. Szenvedélyes csata volt. Én már keményedtem, ő nedvesedett. Megemeltem és óvatosan, finoman az ágyra tettem. Elhelyezkedtünk, ő a hátán, én felette. Csókok, majd elkezdtem lefele haladni. Kicsit elidőztem a melleinél, ismét csókok, aztán irány lejebb. Kényelembe helyeztem magam a lábai között és elkezdtem kényeztetni édes kelyhét. Eleinte direkt húztam, hogy véletlenül se menjen el túl hamar. Viszont amikor már szerettem volna, valahogy nem jött össze. Valahogy kiestem az ütemből, nem mindig találtam meg a tökéletes pontot, vagy épp elvesztettem. De végül célba értem és egy szép nagyott élvezett.
    Én következtem. Hát, hú... az a francia... wow. Nem semmi. Változatos, izgató, beleadott mindent. Szerencsémre nem akart úgy kivégezni, felhúzta rám a gumit, majd rám ült. Na ekkor voltam kész. Olyan finom volt benne lenni, ahogy rá simult a farkamra, nedves volt és forró. Ráadásul végig a szemembe nézett. Plusz előtte az a finom francia lecke. Egy ideig tudott csak lovagolni rajtam. Láthatta rajtam, hogy a végnél jártam, mert kérdezte, hogy tartsunk-e szünetet. Annyit tudtam kinyögni, hogy már nem nagyon bírom tovább. Kétszer még tövig beengedett, amikor is a teljes töltetett a gumiba lőttem. Kis lenyugodás után lemászott rólam. Tisztálkodás, majd beszélgetés. Imád beszélgetni, csevegni. Ám sajnos lejárt az időnk, így mentem zuhanyozni, felöltözés, búcsú.
    Lehet, hogy nem volt egy túl részletes leírás, de nehéz is lenne szavakba ölteni azt, ami akkor történt. Meg hát ezt az élményt kicsit megtartom magamnak. :P
  • Elszámolás:

    Az ajándékot a "rózsákkal" az elejen odaadtam. Magasabb az átlagnál, de ennél jóval többért is megéri.
  • Összkép:

    Egy hihetetlen élményben volt részem, mondhatni egy álom volt.
    Kérem a durvább, netalán extrémebb hajlamú férfi társaimat, kerüljék el. Hozzá olyan menjen, aki oda is figyel rá.

    Teljesen elvarázsolt. Az a nő, akivel legszívesebben nem itt, hanem egy randin ismerkednék meg a legszívesebben. És nem csak a szex miatt, hanem a miatt, ami benne lakozik. Az intelligenciája, a humora és a remek ízlése miatt is. Egy olyan nővel volt lehetőségem találkozni, aki igazi kincs lehet a normál életben. És vigyázni kell rá.

    Szóval itt szeretném figyelmeztetni azon férfi társaimat, hogy aki szánt szándékkal rosszat tesz, netalán bántani meri, vagy bármilyen módon megkárosítja e csodálatos nőt, azt megtalálom és ezerszeresen fog megfizetni tettéért. És ezt mindenki igen komolyan veheti.
Happy Massage