• Betti

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Már megszoktam, mégis jóleső az az örömsikoly, amivel azonnal díjazza telón az ......kám bejelentkezést.
    Rögtön biztosít, ha reggelt kérek, én lehetek az első az alig szőröskés kéjkapuban, akár nyelvvel, akár más testrésszel kutakodva benne.
    Korom miatt meg kellett ismételje a címet és a kapukódot is.
  • Megközelítés:

    BKV, Wizzair, Sétahajó, drón, mindezekkel elérhető hely, a parkolás 100 m-en belül megoldható. Mivel a házra emlékeztem, nem kellett GPs, különben sem találtam rajta a "szexpartner Bett"i címet . A ház hagyományos tömbház, a lábad sem kell lefárasztanod az orosz 2. szintig. Az ajtó résre nyitva, teliszájas nevetés fogad mögötte, amiből viharsebesen forog a nyelve.
  • Helyszín:

    Soha nem hagy körülnézni a tucatnyi alkalom ellenére sem ismert kecó megtekintésére. Nehéz fogazásnak alávetett farokkal szobaszemlét tartani!
    Ha mégis, az általában akció után lehetséges, farok-száj-listerinezés alatt.
    A baszoba normál polgári berendezésű, ahol a fő szerep a franciaágyé. Rajta 3 védőcsomag, ami -szerinte- akár 3 menetet is sugallhat egy tali során.
  • Lány külseje:

    Alakja Nem a milói Vénuszé, inkább Botticelli-festette méreteit utánozza, szerencsére élőben. Öltözködése akkor tetszik a legjobban, ha már rajta taposunk mindketten, miután kihámoztam belőle. Szolibarna a bőre, amit kihangsúlyoz fehérre hidrogénezett szélhárija.
  • Action:

    Hagyománytisztelők lévén kis üveg édes pezsgővel nyitottunk, melyben -ugyancsak hagyománytiszteletből- rituálisan megfürdette a látványától már éledező főszereplőmet. Nem hagyta veszni egy cseppjét sem, cuppogva pezsgőtlenítette. Cserébe' felköszöntöttem alsó madárfogással a punciját, amit követően azonnal hatvankilencben szédültünk az ágyra. Itt folytattuk a pezsgő maradékának élvezetét: ő fogazva szopta becses részemet, én a nyalást intenzív 3-ujjazással fűszereztem. Nem maradt tevékenységem eredménytelen, rángatózva orgazmizált, miközben egy másodpercre nem hagyta békén barátomat.
    Mivel közös tevékenységünkkel hosszú idő múlva sem értem el a csúcsra, eNeFet kértem. Széles mosollyal nyugtázta a kívánságot, lefejtve a barlangjárta védőfelszerelést, buzgó kezelésbe/nyelvelésbe fogott.
    Enyhén, de izgatóan fogazó "kezelése" közben többször igyekeztem KényeF-et indítani, sikerrel.
    Mint mindig, most is sikerült estemet komoly rángásokra kényszerítenie, soha viszont nem látásra nyelve a termést. Megvárta, míg szájában lenyugszom, csak ezt követően hengeredett mellém.
    Finom mellkas-és ikersimogatások közben legalább egy fél órán át beszélgettünk kertről, hobbikról, vállalkozásának történetéről. Leht, hogy csak sztorizott, amikos azt állította, hogy én voltam a szolgáltatásának első vendége Budapesten, nem messze a lakásomtól.
  • Elszámolás:

    Már felöltözve indultam utamra, mikor zsebembe nyúlva megéreztem az előkészített bankókat. Gyorsan eszkuzáltam magam, és letettem elé az aztalra a csokrot. Hozzá sem nyúlt, csupán a virágszálak színére vetett egy pillantást.
    Bármennyit adtam, soha nem tudtam, mennyi az annyi, ő sem mondta meg a vállalkozásért járó virágok számát.
  • Összkép:

    Bizonyára kiderül a beszim hangulatából, hogy -nem először, és vaszleg nem utoljára- igazán élveztem a hölggyel való együttlétet.
Happy Massage