• Wanda Gold

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Wanda Gold reagálása

    Drága Ballagi!


    Köszönöm Neked a csodás randit és ezt a szuper beszit is! Tudom, hogy én voltam az első kiszemelt áldozatod, de végül is nem én vettem el a szüzességed. Néha engem nehezebb egy kicsit elérni telefonon :(
    Ennek ellenére szerintem így is egy fantasztikus randit sikerült összehoznunk :))

    Elsőnek mikor rámírtál azt hittem szórakozol velem, főleg miután egy olyan beszit írtál, amilyet sokszor egy tapasztaltabb vendég se tud összedobni. Ennek meg is tudtam az okát, hogy nagyon szeretsz írni és rengeteg beszámolót olvastál előtte. Amit pedig az ágyikómba műveltél velem..... le a kalappal ;)
    Egy percig sem éreztem rajtad, hogy kezdő lennél, hiszen pontosan tudtad mi kell egy Nőnek! De már értem, mert pontosan elmondtad miért is van ez így :))

    Örülök, hogy ilyen jól érezted magad velem és egy elképesztő szexuális kalandot tudtam neked adni ;)
    Én is csodásan éreztem magam, imádtalak és szerintem ezt érezhetted is :P

    Remélem hamarosan folytatódik a mi kis kalandunk, hiszen van még mit felfedeznünk egymáson!


    Várlak vissza nagyon....



    Addig is millió CSÓK és ÖLELÉS :***



    Wanda Gold❤

  • Egyeztetés:

    Üzenetben vettem fel vele a kapcsolatot itt az oldalon. Pár napig beszélgettünk, majd kérte, hogy egyeztetés miatt hívjam fel telefonon. Elsőre ez nem sikerült, de másnap beszéltünk és sikeresen találtunk egy időpontot.
  • Megközelítés:

    Telefonon kaptam egy pontos címet. A BKV több lehetősége is odavisz, könnyen megtalálható a cím. Kicsit korán érkezvén telefonáltam, majd pár perccel később megkaptam a kapukódot és ment minden a maga útján tovább.
  • Helyszín:

    A lakás egy kis ékszerdoboz. Gyönyörű konyha, a kis kéjszoba is magával ragadó. Egy nagyon ágyon zajlanak a lényeges események. A fürdőszoba rendkívül tiszta, számos tusfürdő áll a vendég rendelkezésére. Elótte és utána is friss törülköző várja az embert.
  • Lány külseje:

    Élőben teljes mértékben a képek elevenednek meg. Gyönyörű csókos száj, hatalmas mellek és egy rendkívül bájos, vidám arc. Hihetlen kedvesség sugárzik róla és nagyon szexi fekete fehérneműben fogadott ezek mellé.
  • Action:

    Megérkezésemkor rögtön nyelves csókot váltottunk, ami nagyon jól esett. Ezt követően megkérdezte, hogy mit szeretnék inni, így egy pohár víz le is gurult a nagy melegben. Majd közös fürdést kérve a tusolóban átmostuk egymást. A gyönyörű cicik és a punci beszappanozása már előrevetítette az este hangulatát. Már itt kaptam egy rövid francialeckét, de mondta, hogy a java még hátravan.
    A szobába érkezvén csókcsata, majd a nyakamtól egyre lejjebb haladva végigcsókolt, míg el nem ért a velem egykorú, fontos pontig. Érzékien bekapta a cerkát és elkezdődött a többeknél olvasott hihetetlen nyelves francia. Semmi kéz nem volt, annál több körözés , mélyre szívás és sokszor az egész szerszámot tövig eltüntette. Jól bírtam ezt a rohamot, de gondoltam ideje lenne azért gumit kérni. Szájjal felhelyezte és indult az igazi lényeg!
    Kutyusban kezdtünk, ami rendkívül pompás látvány volt, hiszen remek méretű popsit láthattam munkában magam előtt. Hosszú percek után a kedvencem, a misszionárius következett. Beleadtam mindent, aminek az lett a folyománya, hogy Wanda 8-10 percen keresztül folyamatosan élvezett, aminek egyre hangosabb sikolyokkal adott hangot. Kérte, hogy csináljam még, de sajnos elfáradtam a végére egy kicsit. Kértem, hogy lovagoljon egy keveset, mert szeretném élvezni a cicik látványát közelről is. Ráült az ezredesre és ütemes, egyre gyorsuló mozgással hajszolt engem és magát is a kéj felé. A ciciket szívtam, csókoltam, faltam, mennyei volt. A vég közeledtável gumi le, majd egy kis kebelszex következett. Mivel nem bírtam betelni a látvánnyal, első körben mindenképpen az ikrekre szerettem volna élvezni. Franciás rásegítéssel ez sikerült is, és tetemes mennyiséggel öntöztem meg őket, hogy ki ne száradjanak.
    Újabb frissítő, majd pár perc pihenés következett. Beszélgettünk, megtudtam egy pár érdekességet róla és ennek az oldalnak a működéséről is. Mivel az órát néztem, fogta és illedelmesen lefelé fordította. Nem nézi az időt, neki a lényeg a maximálisélvezet. Ezen felbuzdulván indult a második kör is.
    Kezdetben végigcsókolta a hátamat, a fülem tövét és hátulról masszírozta a golyókat és a teljes pániszemet hosszábban. Plusz még éreztem, hogy a hatalmas cicik is végigszánkáztak a hátaman, kvázi masszírozást hajtottak végre. Majd a varázsszó: fordulás! Isteni francia, majd a jól bevált szemből való szórakoztatás. Bevallottan nem számolta, de ismét sikerült sokszor a csúcsra juttatnom kedves vendéglátómat :D. Egy kis kutyus, majd egy elementáris lovaglás következett. Annyira mélyen benne voltam, hogy voltak pillanatok, amikor muszáj volt lassítást kérnem. Egy fordulás után a popsi volt közelebb hozzám, és így sem okozott csalódást. De ekkor már érzésre 30 perce ment az action, így kértem a franciás befejezést. De nem a mellekre, hanem most a szájában szerettem volna az utódokat elhelyezni. Gumi le, és indult az óra.
    Először fekve adtam át magam az élvezeteknek, de nem sikerült elélvezni pár percig, Wanda megnyugtatott, mondta, hogy álljak az ágy mellé, úgy menni fog. Koppanásig nyelte, rengeteg nyelvmunka, de muszáj voltam kezet kérni, hátha az segít. Nyugtatóan simogatott és szerencsére sikerült telelőnöm a száját, nagy örömömre. Kaptam egy puszit is a hasamra érte.
    Megdícsért, hogy derekasan helyt álltam, és nagyon élvezte ezt a kicsivel több, mint egy órát.
    Zuhany, majd elszívtunk egy szál cigit a teraszon. Sőt, mivel nem volt nálam, az útra is kaptam pár szálat :D
    Leírhatatlanul isteni élmény volt, hamarosan találkozunk újfent.
  • Elszámolás:

    Extrát vállal, de én most még nem kértem. Az óra árát előre egy asztalra helyeztem, és a későbbiekben nem esett róla szó. Az élményért ez az összeg elképesztően megéri, csak ajánlani tudom mindenkinek.
  • Összkép:

    Elképesztő szexuális kalandban lehetett részem. A francia tudása egyedülálló, teljesen a vendégért dolgozik, semmi önzőséget nem lehet felfedezni rajta. Az órát nem nézi, így eltűnik az emberről a nyomás, hogy vajon el fog-e tudni élvezni vagy nem a végén? A köztes beszélgetés, a záró cigaretta, az összhatás és az a kielégült érzés, amivel hazafelé indultam, semmi máshoz nem hasonlítható. Mindenkinek ajánlom!
    Köszönöm az élményt Wanda!
Happy Massage