• Nicol

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Először telefonon érdeklődtem, beszéltem vele is, majd a barátnőjével is, végül VTR-en kértem és kaptam lehetőséget. Összességében aránylag könnyen ment.
  • Megközelítés:

    A térkép az első kerület egy általam nem kedvelt részét mutatja, de telefonos egyeztetés után kiderült, hogy kicsit arrébb található a helyszín. Autóval mentem, s volt némi aggodalmam, hogy mennyit kell köröznöm egy szabad parkolóhelyért, de szerencsémre még válogathattam is. Azonban valamiért nem működött a mobil parkolás, úgyhogy pénzérméket kellett beszórnom az automatába.(440 Ft/óra áron parkoltam, de van a közelben 350 Ft-os tarifa is.) Busz, villamos pár méterre található a ház bejáratától.
  • Helyszín:

    Talán valamikor a 60-as évek környékén épült ház, x-dik emelete, ahová gyalog mentem fel. Megérkezésemkor két nyugdíjas néni beszélgetett a bejáratnál, de szerencsére távoztak pár perc beszélgetés után. Így aztán végül akadálymentesen jutottam be, a házban pedig senkivel sem találkoztam. A lakás nem lehet valami túl nagy, a tetthely egy kisebb szoba egy matraccal, egy pár négyzetméteres fürdő, egy kis előszoba egy elfüggönyözött résszel, amit nyilván a kíváncsi szemek elől rejtettek el, gondolom konyha, esetleg másik szoba található ott. A szobában kicsit sötét volt, kicsit több, mint félhomály, inkább 3/4. Volt egy kis hangulatvilágítás, s kezdetben azon aggódtam, hogy vajon mit fogok látni ebből a gyönyörűségből.
    A fürdőben kád van, s mivel közös fürdést kaptam a VTR-es bejelentkezéshez, többről nem nagyon tudok beszámolni, mivel végig Nicolt vizslattam. Valamilyen tusfürdő azért a kezeim közé akadt, ezt azért tudom, mert megfürödtem. :)
  • Lány külseje:

    Döbbenetes az első szó, ami eszembe jut, bár nem helyénvaló, mert nem eléggé pozitív. Nicol képeiből olyan elképesztő kisugárzás árad, amit még most is nehezen fogok fel, pedig volt szerencsém már személyesen is megtapasztalni.
    A látvány egészen lenyűgöző. Jellemzően nem járok 25 év alatti lányokhoz, de mostanában több kivételt is tettem, s tulajdonképpen Nicol majdnem mindent megmutató képei lendítettek át ezen a véleményemen. Az adatlapon leírt paraméterek, s a képek tökéletesen leírják, hogy kivel is fog találkozni az ember fia. S voltak aggályaim a korkülönbség miatt, amint beléptem az ajtón, s rámmosolygott, minden aggályom elmúlt. Igaz vittem egy kis apróságot. (Nem, nem gumicukrot, ami a kedvencei között szerepel, pusztán azért, mert nem akartam cukros bácsinak tűnni.)
    Nekem nagyon tetszett úgy, ahogy volt, arra sem emlékszem, hogy milyen ruhában fogadott, mivel végig az arca és szeme kötötte le a figyelmemet. Vannak pircingjei és tetkói is, amik mind láthatóak a képeken.
  • Erotikus masszázs:

    Mint korábban említettem a VTR-hez járt közös fürdőzés, lehetett az esemény előtti vagy utána között választani.
    Én az előtte verziót választottam. A közös fürdés abban nyilvánult meg, hogy én fürödtem, Nicol pedig mellettem állt a fürdőkádban kicsit tanácstalanul, én pedig igyekeztem nem túl tolakodó módon simogatni itt-ott, mert nem tudtam mennyire zavarja a köztünk lévő kor- és magasságkülönbség. (Gyakorlatilag kétszer olyan nehéz vagyok, mint ő.) Mindenesetre jól esett volna, ha megfürdet. Némi kárpótlás volt azért, hogy ott állt mellettem meztelenül, s nézett rám azokkal a nagy, győnyörű szemeivel.

    Fürdés után bementünk a szobába, ahol elkövettem 1-2 kisebb hibát, mert egyfelől van ugyan választási lehetőség, krém és olaj között, s csúszkásmasszázs miatt az olajat választottam, de a későbbi beszélgetésből azért kiderült, hogy Nicol a krémet preferálja, mivel az olajat nehezebb lemosni. S ugyan ez engem nem zavar, de nyilvánvaló, hogy a végén ő is szeretné eltávolítani magáról. Alapvetően azért választottam az olajat, mivel a krémmel kapcsolatban voltak aggályaim, lévén a krém az olajjal ellentétben ugyebár gyorsan beszívódik, s lehet, hogy úgy csúszkálni nem túl élvezetes. Említést tettem neki a Nuru gélről, amit speciális állaga miatt talán könnyebb lemosni, s amit használ is pár lány az oldalon, de tudtommal elég drága. Nekem még nem volt hozzá szerencsém, viszont lehet, hogy beszerzem, s legközelebb viszek magammal oda, ahová megyek :)

    Először hasra vágtam magam és Nicol átgyurkált lábtól haladva felfelé. Szakszerűnek nem nevezném, de minden érintését élveztem. Közben beszélgettünk erről-arról. Majd jött a fordulás, mikoris Nicol bekente magát olajjal, senki se kérdezze, hogy miért nem én kentem be, ezt még most sem értem. Miután úgy ítélte meg, hogy kellően olajos, rámfeküdt, s csúszkált le-fel, közben néha olyan közel került az arca az enyémhez, hogy majdnem kiugrott a szívem a helyéről. A kisebbik énem, meg egyre nagyobb lett, s már-már azon aggódtam, hogy nehogy beakadjak oda, ahová masszázs helyen nem szokás, de Nicol nagyon ügyesen lavírozott. Ezt a tevékenységet órákig el tudtam volna viselni, bár van egy olyan érzésem, hogy egy idő után magától a csúszkálástól is kielégültem volna.
  • Levezetés:

    Pár perc csúszkálás után kaptam franciát, de aránylag hamar váltást kellett kérnem, mert éreztem, hogy így végem lesz. Kértem 69-et, mert mégis csak meg akartam ízlelni. Hát mit mondjak, Nicol puncija az egyik legízletesebb, amit valaha is kóstoltam. A magasságkülönbség azonban rányomta a bélyegét a ténykedésemre, kicsit irigylem is egy korábbi vendégét, aki azért messzebb jutott, mint én. Nekem majd kitört a nyakam, mert alig értem el. Ebben a "normális esetben" izgató helyzetben lett végem, bár miután megtisztított engem, majd magát is, Nicol jelezte, hogy a francia végig azért az extra, szólhattam volna előre. S valóban, ez teljesen kiment a fejemből, pedig az elején még kérdezte is. Úgyhogy a végén kipótoltam, a kipótolni valót.
    Csak annyi mentségem van, hogy Nicol személyisége, punijának közelsége és íze teljes mértékben elvette az eszemet, még arra sem emlékszem, hogy a kezem hol volt.
  • Elszámolás:

    Alapvetően előre rendeztem egy kerek csokorral, amit a végén tovább kerekítettem az extra igénybevétele miatt. Ez ugyan nem kerek kerek szám, de eszembe sem jutott visszajárót kérni.
    Ebből kifolyólag egy magasabb csokorszámot hagytam ott, mint egy korábbi masszázs lánynál, de nem bántam meg, hogy meglátogattam.
  • Összkép:

    Nicol egy szemtelenül fiatal, életvidám, széparcú, tündér- és huncutszemű, selymes bőrű lány, aki korából kifolyólag talán még egy kissé naív teremtés, a szó pozitív értelmében. Szerencsére kommunikatív, úgyhogy ezen a téren sem csalódtam.
    Örülök, hogy végül ledöntöttem saját magam mércéjét, miszerint 25 év alatti lányhoz nem megyek, s végül meglátogattam.
Happy Massage