• reginalove

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • reginalove reagálása

    Szia Szívem csücske :)

    Köszönöm szépen megtisztelő szavaidat!
    Nemkülönben a rám szánt időt is, és a beszit szintúgy :)
    Ölellek, és mindig tárt karokkal várlak:P

  • Egyeztetés:

    Itt az oldalon írtam neki, hogy újfent szeretném meglátogatni. Az üzenetváltások során sikerült egyeztetni a napot, a konkrét időpontot jó egy héttel a randi előtt beszéltük meg telefonon.
  • Megközelítés:

    Tömegközlekedéssel mentem, a busz- és a vasútállomástól is csak pár lépést kell tenni. Aki autóval megy, bőven van parkolási lehetőség a környéken, a közeli pláza parkolójában térítésmentesen is.
  • Helyszín:

    A helyszín egy nem mostanában épült, de felújított társasház szépen rendben tartott lakása. A fürdőszobában nagy választék tusfürdőből és törölközőből, valamint többféle szájvíz is található. A zuhanyzó kezelése könnyű, nem kell játszani azzal, hogy elérjük a kívánt hőmérsékletet. Ami számomra változás volt a korábbiakhoz képest, hogy a légyott helyszíne egy másik szobába került át. Az új hely nagyobb, mint az előző szoba, de éppen olyan ízlésesen van berendezve, mint egykor a másik volt. Az ágy nagy és kényelmes, fölötte a falon látható a Regináról készült művészi aktfotó. A tánchoz segítséget nyújtó rúd egy pódiumon található, körben a falakon pedig tükrök teszik láthatóvá az eseményeket.
  • Lány külseje:

    Magas, szőke, gazellatestű hölgy, akin látszik a sportos múlt és az, hogy folyamatosan karban tartja magát. Alakját sok huszonéves nő megirigyelhetné. Hosszú combú, szolizott bőrű, kék szemű, mosolygós szőke szépségre számíthat, aki meglátogatja. Fekete színű lenge, hosszú ruhát viselt, amikor fogadott, nyakában sok nyaklánccal. Szokásához híven most is magas sarkú cipőt viselt, ami még inkább kiemelte lábának szépségét. Sugárzott róla az elegancia, viccesen meg is jegyeztem , hogy talán estélyre indul.
  • Action:

    Érkezéskor hosszú ölelkezéssel és rengeteg csókkal köszöntöttük egymást a viszontlátás örömét kifejezve. Beszélgettünk, megkínált a saját maga által készített nagyon finom frissítő limonádéval, miközben én fürdésre kész állapotba hoztam magam, majd irány a zuhanyzó. A tisztálkodásból visszatérve Regina átöltözve várt, az a csillogó, aranyszínű miniszoknya volt rajta, amelyben a fotói egyikén fejjel lefelé látható a rúdon. Természetesen a szoknyához tartozó felsőt is viselte. Zenét keresett, és egyik kezével a távirányítót fogva annak beállításával foglalkozott, másik keze pedig a derekamra kötött törölközőt kezdte behatóbban vizsgálgatni. Közben én hátulról átöleltem, és egyre szenvedélyesebben csókoltam a nyakát. Beállította a zenét, miközben rátapintott a lényegre, és elégedetten adott hangot annak, hogy örül a változásnak, fel is kiáltva, hogy hoppá, az előbb még kisebb volt! Közben az én kezem sem tétlenkedett, és sikerült is felfedeznem, hogy az aranyszínű miniszoknya alól bizony hiányzik a bugyi. Regi táncolni kezdett a rúdnál, kellette magát rendesen. A cicik elő-elővillantak a ruha alól, majd Regina megfordult, és engedte, hogy levegyem róla a felső ruhadarabot. Rövidesen a szoknya is lekerült róla, majd miközben továbbra is táncolt, leguggolva bekapta, és kényeztetni kezdte a rudamat. Nagyon jól franciázott, a tőle megszokott módon. Majd továbbra is meztelenül táncolva előttem testápolót folyatott magára, bíztatva, hogy kenjem el rajta elöl, hátul. Nem kellett kétszer mondania, elsimogattam rajta mindenhol rendesen, persze szorosan ölelve, hogy még jobban érezzem. ezután a farkam ismét a szájába került, ahol nagyon jól érezte magát, de nem akarván idő előtt elsülni, átkérezkedett a punciba. Gumi fel, irány az ágy, ahol kedvenc pozíciójában, hátulról dugtam Regit. Vele én is így szeretek a legjobban szexelni, mert ilyenkor látom leginkább előttem az ő gyönyörű testét. A hangokból ítélve ő is élvezte az együttlétet, és én is egy nagyon jót élvezve lőttem tele a gumit Regina puncijában. A tisztálkodás után összebújva beszélgettünk sok mindenről, nagyon jó társaság, kiváló partner a beszélgetésben is. A randi végeztével ismét zuhanyzás, majd hosszas búcsúzkodás és távozás.
  • Elszámolás:

    A szobában levő asztalra tettem még érkezéskor egy kis figyelmesség kíséretében. A mérték abszolút korrekt.
  • Összkép:

    Regina egy rendkívül kedves, figyelmes, vonzó hölgy. Kitűnő humora van, ő pedig igen odaadó, és minden tekintetben odafigyel a vendégre. Nagyon pozitív kisugárzással rendelkezik, jó a társaságában lenni, az ember önfeledten tudja élvezni a vele való randit a légyott bármelyik szakaszában. Csak ajánlani tudom.
Happy Massage