• Mona

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Eredetileg egy már ismert hölgyhöz Pálmához volt az úti célom a hétfői nap. Viszont ez a hölgy nem rendelt bár a kedvemért bejött volna.
    Ezúton is szeretnék bocsánatot kérni tőle. Bár a magam fajta mindig keresi az új izgalmakat, amit meg is találtam a nyaralási időm alatt Mona személyében. Arcos képpel hirdet és egy ismerős hölgyre emlékeztetett aki modell és szépségversenyekre járt, a szülei velem egyidősek de titokban oda voltam érte.
    Hívtam is a barátnője tájékoztatott mindenről a szokásos protokoll szöveg. Ezért másnap szombaton ismét próbáltam akkor már Monával beszéltem.
    Kedves hangja volt meg is beszéltük a következő hétfői napra mindjárt első vendégként beírt, bár akkor utaztam haza az éjjel a nyaralásból és nem tudtam pontosan mikor érkezem, ezért megbeszéltük hogy SMS ben írok reggel. Igaz 2,5 órát aludtam de nem tudtam tovább mert izgatott voltam és útra keltem mivel száz kilométert kellett még megtennem Monáig. SMS írtam aztán hívtam félórával előtte de nem reagált. Majd később leírom miért.
  • Megközelítés:

    Mint írtam kocsival érkeztem, jól ismert környék, MAMUT melletti utca. Minden közlekedési jármű adott a közelben.
    A cím előtt megálltam, volt hely szerencsémre. Fizetős övezet bár a MAMUT parkoló is a közelben van.
  • Helyszín:

    Régi bérház felújításra váró homlokzattal. Belső körlépcsőn lehet egyet menni aztán a folyosóról láttam az udvarban munkások dolgoznak de nem zavart.
    A lakás belül szépen felújítva, három szobában van lehetőség a masszázsra, én egy szembe levő kisebb szobát kaptam tatamival, bőr ülő amire a ruhát le raktam, de van szoba inas is. Kisebb szekrények amin hangulatos tárgyak, lámpák voltak, tükör nincs amit jó lenne beszerezni.
    Fürdőszoba tágas káddal, függönnyel, száraz kilépővel, pár tusfürdő, dezodor, szájvíz, szóval minden adott a higiéniás tisztálkodáshoz.
    Kicsit korábban érkeztem a helyszínre és a kapu előtt találtam parkolót amire nem volt apróm és a közelben lévő pékségbe indultam váltani. A pékségből jövő hölgyre lettem figyelmes aki a megadott cím előtt éppen a kulcsokat keresgélte. Az arca egyből ismerős volt így hát megszólítottam, Mona volt az. Kissé szégyellősen mondta hogy pár perc és készen lesz, ezért a telefont nem tudta kezelni idáig.
  • Lány külseje:

    Utcai öltözetben pillantottam meg először, így is nagyon vonzotta a tekintetemet nem is bírtam volna elmenni mellette úgy hogy ne nézzek utána.
    Az arca nagyon bejön, mivel egy ismerős lányra hasonlít (akiért oda voltam titokban) amit már írtam is. Igazi tinis izgalommal az arcán amit a randink alatt is többször észre vettem ami nagyon izgatóvá teszi. Szája puha finom érzéki mint szopás mint csókolózás közben. Haját felfogva viselte, szerintem rövidebb most mint a képeken. Egybe részes rózsaszín szettbe fogadott, amivel az egyik képen szépen pucsít a popsijával. Popsi szép kerek, a derék viszont széles nem az a keskeny popsi kiemelő, ennek ellenére jól markolászható. Bőre hamvas sima szoli barna. Cicijei elképesztően tetszettek, tinis tenyérbeillő hegyes és kemény.
    A képek alapján aki őt válassza nem fog csalódást okozni.
  • Erotikus masszázs:

    Érkezésemkor a csinos arcát látva ez az opció már nem is volt a tervbe a másfél órában. Magamhoz öleltem miután az ajándékot átadtam.
    Ezt fojtattuk a szobában még felöltözve ismerkedősen, a szájra puszi átment nagyon vissza fogott kis csókokba, amitől már remegtem is.
    Fürdés után kérdezte mit szeretnék, mondtam mindent. Erre kicsit pirulósan nézett, na jó amit lehet, gyorsan enyhítettem a kívánságomon.
    Ha masszázs akkor én kezdem és majd ha lesz alkalom fordítunk. Az első levezetés után kérte forduljak hasra, majd a lábamnál kezdve a popsiig, aztán a hátat alaposan jó technikával és erősséggel mind két oldalon kb fél óráig tartott, amit nagyon élveztem bár tükör nem lévén nem tudtam a látványban gyönyörködni csak a megfordulhatsz szót vártam izgatottan. De fáradságomból adódva majdnem elaludtam olyan jól esett.
  • Levezetés:

    Az ismerkedés kicsit hosszóra nyúlott mert nem akartam letámadni ezt a kívánatos tini lányt. Szerettem volna ráhangolni mivel láttam az arcán a kezdeti izgalmakat ennek ellenére készségesen kérdezte hogyan csinálja. Állva puszik után a tatamira feküdt masszázs címén, de a popsi környéke volt számomra a cél amit be is kentem olajjal és jól átgyúrtam. Már szájjal is tevékenykedtem mikor szólt hogy ezt nem igazán szereti. Átváltottam a kis barátommal popsi farpofák közé csúszkálásra amivel megalapoztam a magas izgalmi állapotot. Bár a bal fülcimpa puszilgatást mellőznöm kellett a gyulladása miatt. Kértem hogy lovagoljon meg puncis csúszkával, hagy lássam a szép arcát és a hegyes álló ciciket, mire megfordult szólt hogy ezt nem szokta mivel nem szereti ha össze érnek azok a részek, de cicivel szívesen csinálja. Beolajozás következett amiben gyorsan segítségére voltam. Cicis csúszka elől a hasamon és felső testemen a farkamat alig érintve térdelt a fenekét kipucsítva. Mikor a szája a számhoz közeledett kis csókokat loptam és a csípőmet megemelve a karommal a testét magamhoz húzva a kis barátomat hozzá szorítottam. Ezzel újabb csúcsközeli állapotba kerültem.
    Aztán lefelé haladva toltam a vállánál fogva még tovább hogy kapja be, de ezt nem nagyon értette így hát 69 volt a javaslatom.
    Itt aztán nem volt menekvés a popsinak sem ahol értem bele fúrtam az arcomat nyelvemet, kicsit mohó módon amit meg is jegyzett. Közben alul láttam miként a kis barátomat a szájába veszi és adtam az információt a szívás erősségére. Popsi punci párost látva és falva elért a kirobbanási pillanat. Első löket a szájában ment a többi a keze szorításában mindenhová, közben bele fúrtam az arcom az előttem lévő csodaszép popsi punciba. Még kis ideig kézzel kísérte a lenyugvást majd letisztogatott.
    Ez után következett a masszázs, miután az időnk a vége felé járt azért még egy franciás levezetésnek neki fogtunk. Kevés időm volt a regenerálódásra, nem jó volt az idő beosztás, nehezen ment az izgalmi állapot fokozása, bár a látvány jó volt ahogyan mellettem elhelyezkedett és a kemény ciciket markolásztam közbe. Kértem hogy szemből forduljon és akkor látom a szemét de ez nem volt kedvére, így állva próbáltam, a vállánál fogva, vigyázva a haját ne olajozzam össze adni a tempót. Kéz nélküli szopikálásra próbáltam rábeszélni de az nem ment. Kifáradt láttam és kértem feküdjön hasra pihenés céljából, majd én a popsin fojtatom tovább. Ekkor már az órát nézte folyamatosan és látni lehetett várja a végét.
    Na itt aztán le izzadtam rendesen a popsin, volt hogy csúszkáltam a kis barátommal, majd egyik kezemmel markolászva a popót másikkal magamnak csinálva, aztán újra popsi farpofák között nagy lökések közepette csurgott az izzadság a hátára teljesen csúcsközeli állapotban. De már nem tudtam átlépni a kirobbanási határt. Majd fürdés és búcsúzás.
  • Elszámolás:

    A telefonban megbeszéltek alapján tettem le a végén a kis szekrényre, nem esett róla szó.
    Átlagos a más félórára kerek rózsaszállal kell készülni.
  • Összkép:

    Az arca alapján egy általam ismert hasonló lányra emlékeztetett, amiért nagyon izgalmas volt számomra.
    Az utazás utáni fáradtságom miatt nem úgy sikerült ahogyan szerettem volna, de ez az én hibám, mivel nem tudtam várni már.
    A lány megtesz sok mindent aki úgy bánik vele és nagyon irányítható. A kezdeti izgalmak még látszanak rajta ami szintén még fokozhatja azoknak a látogatási kedvét akik szívesen irányítják az ilyen tiniket és bevezetik az erotika sejtelmes világába.
Happy Massage