• Kitty

  • Beküldte:
  • Kitty reagálása

    Szia! Érdekelne , hogy melyik fotón látod a hajam színét ?? Mert csak a fenekemről van kint fotó?! Valamint azt is szeretném kérdezni ki az a Liza?
    Mert ilyen nevű kolléganőm nincsen , Dona , Vanessza és Anna dolgozik velem. Valamint , hogy a képeimen hogy nézek ki? 50kg vagyok ,hol felszedek kicsit hol lefogyok, tehát érdekelne , hogy akkor.ki van a fotón? És szerinted milyen alkatomnak kellene lenni? Edzek mindennap , a fotókon persze kiemelem a fenekemet , mert ez hivogató :-) De hogy nem stimmel az alkat? 90kgos lány fogadott ? A szomszéd lány ? Sok dolog nem stimmel és ezért nem is fogadom el az egyeztetési problémát, mert az előtted íroktól látszik, hogy milyen szolgáltatást kapnak. Az időponttal is problémám van mert én szabadságon voltam pár napig és nem talalkozhattál velem .Amit itt nemtüntetek fel mert vendéget bármikor beírok magamnak .

  • Egyeztetés:

    Telefonon hívtam és értem el viszonylag elég könnyen, a hirdetését itt az oldalon találtam és sokáig gondolkodtam hogy meglátogassam-e vagy ne , de rászántam magam. A telefont ő kezeli a hangja alapján de a randi óta vannak kétségeim. Az időpont tekintetében rugalmas bármelyik időpont megbeszélhető vele.Fél 12 kor beszéltem vele és 12:15 re beszéltük meg a randit a Nagymező utcában lévő tetthelyre.
  • Megközelítés:

    Hát a parkolás szinte lehetetlen a környéken de kisebb kirándulás után sikerült letenni a járgányt. Ha javasolhatom a BKK eszközeit akkor inkább azokkal kéne érkezni a helyszínre . A GPS pontosan oda hoz ahova kell nem kell bolyongni és keresgélni a címet. Először nem a pontos címet kaptam hanem a mellette levőt de telefonálás után megadták a valóst is és a bejutáshoz szükséges instrukciókat
  • Leírás:

    A lakás felé haladva kaptam az instrukciókat hogy merre jöjjek és az ajtónál találkoztunk mert ő is akkor érkezett meg , számomra már akkor kiderült hogy nem ő fogad hanem valamelyik barátnő . Mint utóbb kiderült Liza volt az aki fogadott mert se az alkat se a haj hossz nem stimmelt első látásra se, de adtam egy esélyt a leányzónak mert hát nem szeretek megbántani senkit. A lakásba együtt mentünk be ami tágas és szép a szobába még az előző napi romok fogadtak , de szépen eltakarított amíg én fürödtem . Röviden ennyi lenne a story nem tudom hogy miért kell ezt csinálni főleg ha egy szalonba dolgozik az a valaki mert hát senki nem hülye és ha a képek nem adják vissza a külsőt legalább valami magyarázatra vár az ember fia de nem mindenki magyarázkodik........
Happy Massage