• Pami

  • Beküldte:
  • Pami reagálása

    Hat drágám köszönöm az újabb beszit, én is mindig szuperül érzem magam veled! Természetesen Várlak vissza de ezt tudod :);)
    Csók
    N

  • Egyeztetés:

    A telefonom megviccelt, ezért ott önhibáján kívül nem tudtam elérni Nancyt, de VTR-en könnyen és gyorsan tudtam egyeztetni vele. Visszajáró vendégként már csak a kapuból kellett felhívnom.
  • Megközelítés:

    A Béke tértől pár perc sétára található a tetthely, villamos és több buszjárat is van a közelben. Csendes kis utca, még szabad parkolóhelyeket is láttam. A házon nagy házszám virít, nehéz eltéveszteni.
  • Helyszín:

    Új építésű ház, kívül-belül jól néz ki. A lift cseles, mert két ajtaja is van, és az emeleten a másik nyílik, ez első két alkalommal meglepett :) A lakás is szép, igényes, rendben van tartva. A fürdőszobában van kád, zuhanyfüggöny a kipancsolás ellen, és annyi tusfürdő, amennyi csak elfér. Szájvízből szintén van 3 vagy 4 alternatíva, ami bár nem létszükséglet (mármint a választási lehetőség), de egy apró figyelmesség Nancytől a sok közül. A baszobában hangulatos félhomály uralkodik, de ennyitől még lehet gyönyörködni a vendéglátóban :) Van hova pakolni a ruhákat, és akkora az ágy, hogy akár gruppenezni is lehetne rajta :)
  • Lány külseje:

    Nancy egy gyönyörű testű nő, tökéletes arányokkal, a legjobb értelemben vett nőies alkattal. A popsiját imádom, mert nagy, kerek, formás, markolni és puszilgatni való :) De hasonlóan szépek a mellei, a combjai és mindene is. Az arckitakarás csak a diszkréciót szolgálja, szép arca van és sokat mosolyog. A lehető legcsinosabb öltözékben fogadott, a melegre való tekintettel nem volt rajta semmi felesleges ruhadarab, tehát meztelenül várt :)
  • Action:

    Van már egy többé-kevésbé bejáratott forgatókönyvünk Nancyvel. Elsőnek én kértem, hogy feküdjön hassal az ágyra, és egy masszázzsal kedveskedtem neki. Na jó, azért nem puszta önzetlenségből, hanem mert egy ilyen gyönyörű nőt legalább akkora öröm masszírozni, mint masszírozva lenni. Ilyen helyzetben a popsiját is könnyű megpuszilni, az pedig kihagyhatatlan. Amikor hátul végeztem, elölről is beolajoztam. A mellei szeretik a törődést, és én is szeretek velük törődni, hát jól elidőztem velük.
    Magamnak is kértem egy masszázst. Szeretetteljesen, simogatva masszírozott, ilyenkor pont ezt szeretem (meg szerintem sokan mások is, akik olvassák). Közben elbeszélgettünk, hogy kivel mi történt az utóbbi hetekben, még mindig jó beszélgetőpartner. Fordulás után kicsit még masszírozott, aztán belekezdett egy olyan csúszkába, amit nem sokan tudnak rajta kívül. Persze az adottságai is megvannak hozzá, de ő úgy tudja csinálni, hogy az már csúszka és mellszex egyben.
    A következő felvonásban javasoltam, hogy váltsunk a kedvenc számomra. Na nem a lejátszón, hanem az ágyban, mert a 69 a kedvenc számom :) Jó a nyelvérzéke, hamar orgazmusközeli élményhez juttatott, és az élményt csak fokozta, hogy a combjai közé, feneke alá szorulva kóstolgathattam a finom punciját.
    Gumihúzás után kedvenc pózunkkal, a kutyussal kezdtünk. Kicsit rendre lettem utasítva, hogy finomabban hatoljak belé, de hát istenem, ha ennyire beindított :) Hol a formás popsijába kapaszkodtam, hol a cicijét markolásztam közben, mindkettő jólesett neki is és nekem is. Átváltottunk egy másik négylábú állatra, Nancy nyeregbe pattant. A csókjaival és a tanítani való mozgásával hamar kivégzett, és nem tudom, direkt csinálta-e, de egy kis csípőtekergetéssel az orgazmusomat is elhúzta.
    Pihenésképpen kortyoltam párat a finom, hideg limonádéból, amit korábban csinált, majd fürdés előtt kaptam még egy levezető masszázst, meg egy kis csokit.
  • Elszámolás:

    A mai pesti átlagot képviseli a csokor. Nem kérte előre soha, de most letettem még az elején, mert kitelik tőlem, hogy elfelejtem :)
  • Összkép:

    Visszajáró vendégként lehet, hogy kicsit elfogult vagyok, de hát valami miatt mégiscsak visszajáró vendég lettem. Korábban már megénekeltem Nancy szépségét, kedvességét, figyelmességét, most megemlíteném az egyetlen hibáját: sajnos könnyű függővé válni tőle :) Sebaj, az összes létező függőség közül valószínűleg ez a legegészségesebb :)
Happy Massage