• Alíz

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Alíz hirdetésének fotóit látva hívtam a megadott számon és hívásomat hamar fel is vette. Vele beszéltem, a telefonját saját maga kezeli. Kifejezetten szabatos, intelligens és kedves stílusban kommunikált. Nem volt mézesmázos hanem egy kicsit amolyan ügyfélszolgálatos stílusban beszélt és ezt most a szó legpozitívabb értelmében mondom. Első hívásom után SMS-t küldött hogy mikor hívhatom.
    Egy órával későbbi időpontban állapodtunk meg, és abban, hogy már csak a megadott cím közelében fogom hívni. 
  • Megközelítés:

    A Nagykanizsa keleti városrészében található címet a GPS ismeri de a tömbök tagolása miatt kicsit keresnem kellett. Valóban kicsit. Ingyenes parkolás a háztömb mindkét oldalán lehetséges.    
  • Helyszín:

    Az újraszigetelt és tatarozott panel jó állapotban van és ennek legmagasabb szintjén található Alíz főhadiszállása ahol egyedül fogadott. A kaputelefon a tömb egyik oldalán nem működött ezért vendéglátóm lejött elém és ajtót nyitott. Megtehette volna, hogy átirányít a ház másik felén található főbejárathoz ahol működik a beléptető rendszer, de mégis megtette, hogy egészen fentről is lejött elém. Puha rózsaszín fürdőköntösben és papucsban nyitott ajtót és a felfelé vezető utat megjárva senkivel nem találkoztunk.  Már út közben megszemlélhettem Alíz formás és vékony, de izmos lábait amint a lépcsőket szedte.
    A kádas fürdőszobában függöny és kilépő nem volt. Jó minőségű szájvíz és 1 tusfürdő valamint törölköző rendben találtatott. 
    A nagy, szellős és világos baszobában a centrum a franciaágy. Mellette TV és kis asztal amire a ruháimat és a csokromat helyeztem. 
  • Lány külseje:

    Alíz alkata és megjelenése a hirdetési fotóinak abszolút megfelel. Csinos, vékony lány, szép arccal és dús hosszú fekete hajjal. Fogadásomkor haját kis kontyba feltűzve viselte .Kedvesen mosolygott és hibátlan hófehér fogakat villantott. Szemeinek írisze szinte fekete színű. Retusmentes és PS-mentes fotóin is látható, hogy a cicik erősen gravitálnak. Hasán nagy felületen láthatók striák de ez nem zavart.
    Hátán a keresztcsontja magasságában nonfiguratív tetkó és emellett csak a hatalmas és hosszú műszempilla nem gyári felszereltség rajta.
    Természetesen, szépen beszélt és látható volt rajta,hogy lényeges számára, hogy milyenek róla vendégének első benyomásai. Mesterkéltség és megjátszottság csírájában sem volt rajta érezhető.  
    A szobába invitált ahol rövid verbális ismerkedést követően törölközőt kaptam és a fürdőbe távoztam. 
  • Action:

    Fél órát kértem tőle és ennek megfelelően a saját ritmusomhoz képest kissé gyorsabban "haladtunk". Alíz a kérésemnek megfelelően az ágyon hátára fekve helyezte magát kényelembe.
    Fejét hátravetve a párnáján nyugtatta miközben csukott szemmel élvezte a törődést amit nyelvem továbbított felé. Mellei puhán szétterülve, de kemény bimbókkal reagáltak amint cirógattam őket. 
    Ápolt punciját nyelvem hegyével olyan lágyan kényeztettem mintha csak egy tollpehellyel igyekeztem volna izgatni. A csiklója meglepően jól vette az éterien finom bánásmódot, és anatómiai szakkönyvekbe illően került izgalmi állapotba. Nagyon határozott volt amint vérrel telítődve élvezi a finom játékot és eközben Alíz egészen halk nyögésekkel és búgó hangon nyugtázta igyekezetemet, és azt, hogy a legjobb úton járunk. 

    Két kezem ujjai mindkét combbelsőjét simogatták és lassan közelítettek a hüvelybemenete felé ami már jól érezhetően nedvesedett. Mutatóujjammal kicsiny köröket rajzoltam a környékére miközben a nyalást kitartóan folytattam, és csípőjének mozdulatai azt sugározták, hogy már nagyon gerjed, ezért középső ujjamat szép lassan előre küldtem és ujjazni kezdtem a nyalást kiegészítve minek hatására Alíz hangja permanens zihálásba váltott és felizgultan tolta rá magát az ujjamra. Eközben előre küldtem a szomszéd ujjamat is és ekkor már érezhető volt kedves vendéglátóm orgazmusának közeledte. Hasának izmai ernyedtek és feszültek a reá eső fényben.  Lassan, érzéssel mozgattam ujjaim és a következő néhány nyelvmozdulat révén Alíz a zihálása közepette, elcsukló hangon halkan szólt :
    "Most lassabbaaaaan légysziiiii!" , s én kérése szerint cselekedve kis izgatást követően a rózsaszín gyöngyként pompázó csiklóját lassan békén hagyva simogattam combjait és a hasát. 

    Mivel a csók és NF nála extra és ezekkel nem éltem, jöhetett a gumizás és a fekete szépség kinyilatkoztatta, hogy bizony most ő próbálja meg viszonozni az előbbi kitartó törődésemet.
    Érzékien franciázott de nem vette túl mélyre a cerkát. Nyelvének fürge mozgásával könnyen teljes erekcióval ruházta fel vágyakozó farkam és hamar kértem is, hogy lovaglóban üljön rám amit készséggel meg is tett. Könnyedén siklottam az előjáték során eszméletlenül nedvessé vált puncijába. Meredeken ült meg, és tövig magába fogadva nyögött fel amint megkezdtük aktusunkat. Kitartóan mozgott rajtam fel és le míg én kétoldalt a csípőjébe és a popsijába kapaszkodva adtam az ütemet. Hamarosan jöhetett a misszionárius póz. Kezdetben feltérdelve néztem amint a valóban szép puncija mohón nyeli a farkamat, és ezt követően fölé helyezkedve 
    folytattuk. Vállait és a nyakát pusziltam párszor, és úgy érzem mindezt jól fel lehetett volna dobni az extra csókkal. Lábait körém fonta, és csípőjét kissé megemelve ismét teljesen magába szippantott. Izmos hüvelye kellemesen ölelte körül a farkamat és csak az időre való tekintettel fordultunk kutyusba. 
    Alacsonyra ereszkedve asszisztált a könnyebb behatoláshoz és kerek popsija, vékony dereka és izmos hátának látványa volt amire még emlékszem mielőtt útjára engedtem a gyerekhadat a gumiba.
    Alíz nem hirtelenkedett, nem ugrott el, hanem én magam kezdtem hátrálni. 
    Törlőt nyújtott, és magamat megtisztogatva ismét a fürdőbe távoztam. 
    Itallal kínált melynek elfogyasztása közben még társalogtunk kicsit aztán puszival vettünk búcsút egymástól.
  • Elszámolás:

    A vidéki átlag méretű csokromat( régi bp.-i átlag) érkezésem után helyeztem a kis asztalra kérdés és kérés nélkül és az hamarosan valahová elkerült amíg fürödtem. 
  • Összkép:

    Mintaszerűen jó randim volt Alízzal egészen a kapcsolatfelvételtől kezdve. 
    Készséges és barátságos személyisége ritkaságszámba megy az átlagos vidéki hirdetők hozzáállását ismerve. Saját bevallása szerint ő is "nőből van" és adott szimpátia és bánásmód esetén kifejezetten képes élvezni a szexet vendégével is. 
    Meglepett, hogy semmiféle formában nem tapasztaltam óranézegetést és sürgetést részéről. 
    Szerény és kedves viselkedése által nagyszerű partnert ismerhettem meg személyében. 
    Kevés jó hirdetőt találtam mindezidáig Nagykanizsán de ezúttal Alíz üdítő kivétel volt ez alól!  
Happy Massage