• Wanda Gold

  • Beküldte:
  • Wanda Gold reagálása

    Drága Tarekom! ❤


    Köszönöm neked Drágám a csodás randinkat, ezt a szuper beszit és azt is, hogy már majdnem két éve rendszeresen meglátogatsz engem. Lassan nem győzöm neked megköszönni se szóban, se írásban azt a sok szépet és jót amit kaptam tőled a randijaink alatt :))

    Tudod, hogy mindig örülök mikor meglátogatsz. Egy kedves, figyelmes és törődő embert ismertem meg benned annó, akivel minden percet élvezek a találkáink alatt és természetesen nem csak az erotikus részét, hanem azt a sok beszélgetést is. Már azt lehet mondani, hogy egy olyan barátság alakult ki köztünk, ami akkor is folytatódni fog, mikor már nem leszek itt köztetek.

    Nagyon örülök annak, hogy újra és újra fantasztikusan érzed magad velem. Ez fordítva is így van, hiszen mindig tökéletes az összhang és sose okozunk egymásnak csalódást :)
    Köszönöm neked a sok energiaitalt is! Tudom nem egészséges, de egyszerűen nem tudok leszokni róla! Imádom, viszont nem jobban mint Téged! ;)

    Úgyhogy várlak vissza máskor is bármikor, ha szükséged van rám, az ikrekre, a popsimra és persze egy jó szexre :P


    ADDIG IS SOKSZOR CSÓKOL:


    A Te Istennőd :****


    Wanda G ❤

  • Egyeztetés:

    Telefonon hívtam,szerencsémre könnyen elértem. Mivel már egy jó ideje járok hozzá rendeszeresen,így ismerősként köszöntött.A nekem megfelelő időpont pont szabad volt és már indultam is hozzá.További részleteket nem beszéltünk.Pontosan tudtam hova kell mennem,ő pedig tudta mivel készüljön.
  • Megközelítés:

    Könnyű odatalálni.Parkolni néha nem könnyű,de a környékbeli kisutcákban lehet helyett találni és ingyenes is.Ha valaki a tömegközlekedést választja,az se okozhat gondot.Több villamos és busz is a ház előtt áll meg.
  • Helyszín:

    Wanda egy új építésű házban rendel annak is egy felsőbb emeletén.A lakásban rend és tisztaság fogad mindig.Nagyon igényes és otthonos.A fürdő is nagyon tetszik,a benne levő használati cikkek már már a luxus kategóriát idézik.Kb. 25 féle tusfürdő,intim mosakodó,szájvíz,dezodorok.Ez a fürdő még mindig az egyik leg amit valaha lányoknál láttam.A szobában hatalmas franciaágy,éjjeli szekrény,szobainas,hangulatvilágítás. A zene egy hifiből szól.A falon pedig ott lóg Wanda oklevele.
  • Lány külseje:

    Még mindig bomba és úgy jó ahogy van.Alkata arányosan telt,kemény és feszes mindenhol.Nagy természetes cicik,szép kerek popsi,mosolygós arc csillogó szemek.Selymes szolibarna bőr,csupasz punci.Imádom az illatát. Egyszóval mindene tökéletes számomra. Kell ennél több.
  • Action:

    Mivel szokás szerint hamarabb érkeztem,így bementem a közeli boltba és vettem neki a kedvenc energiaitalából.Mindig örül neki.Majd beütöttem a kódot és siettem hozzá.Az ajtón belépve szokás szerint meztelenül várt rám.Kis ölelgetés,simogatás,csók és már húzott is beljebb a szoba felé.Beszélgetés közben levetkőztem és már mentem is a fürdőbe.Mint mindig most is velem tartott és hozta utánam a puha illatos törcsimet.Gyors zuhany és már mentünk is vissza a szobába.Ami itt kezdődik,attól mindig kész vagyok teljesen:)
    Megkér,hogy helyezzem magam kényelembe.Felém hajol,megcsókol(igazi csók,nem babapuszi) lágyan,majd nyakamtól halad lefelé egészen a golyókig.Ott játszadozik egy kicsit és utána már csak azt veszem észre,hogy a szájában vagyok.Egyedi a technikája!Egy elég vad,de jólesö franciába kezdett,majd finoman a torkára eresztette koppanásig a nem kis farkamat:)Egy kicsit lent tartja, majd lágyan fel és elkezdett a nyelvével is játszadozni.Istenien tud bánni vele.Közben néha rám nézett azzal a gyönyörű szemeivel.Nagyon jól esett,fékeznem kellett nehogy hamar elsüljek.Gumit kértem a farkamra és már be is csúsztattam hátulról a punusba.Nagyon jó volt és szerintem neki is tetszett.Pár perc után kértem a váltást és lassan beraktam a popsiba.Nagyon jó és profi benne.Kis idő után pózcserét kértem és szemből is behatoltam.Nekem ez nagy kedvencem:)Mindig partner benne.Igazából még mindig nála érzem a legjobbnak ezt a fajta szexet,sehol máshol nem tapasztaltam azóta se jobb popsiszexet!
    Nem is bírtam túl sokáig,mikor éreztem,hogy jövök kihúztam és hatalmasat spricceltem a cicikre:)
    Kaptam ásványvizet és pihenés közben dumcsiztunk az élet nagy dolgairól.
    A második kört franciás játékkal kezdtük. Mikor teljesen kőkemény lettem,kértem pattanjon nyeregbe. Ügyesen mozog a farkamon,én pedig imádom közben markolászni a csodás melleit.Kiengedte a szép hosszú haját és így még vadítóbb lovaglás közben.Mivel közös kedvenc a kutyus így cseréltünk.Egyszerűen nem tudok betelni vele.Egy élmény mikor a farkam járkál a puncijában,közben markolom a melleit és a kerek,kemény popsiját.Nagyon szeretem:) A végén kértem üljön az ágy szélére és úgy végezzen ki.A szájába és a mellére ért a vég.Olyan szinten elgyengültem,hogy kidőltem az ágyra és mozdulni se bírtam.Kaptam egy masszázst,ami nem profi,de jól esett.Majd összeszedtem magam,az ajtó felé haladva nasiztam egy kicsit,ölelés,búcsúcsók és léptem:)
  • Elszámolás:

    Régi pesti átlag,egy extra popsi,ezt nem érdemes kihagyni. Bővebben ott a bővebb info.Augusztustól fog egy kicsit változni, de így is az új pesti átlag alatt lesz.Amit kapsz az pedig bőven átlagon felüli élmény:) Nagyon megéri!
  • Összkép:

    Már lassan két éve,hogy rendszeresen járok hozzá.Korrekt hirdetőt ismertem meg benne magas emberi értékekkel.Még sosem csalódtam benne,egy kedves gyönyörű tündérke,aki nem siettet,nincs futószalag,maximálisan odafigyel rád,igazi barátnős élményt ad:) Jó a szexben és a popóban pedig a legjobb szerintem!
    Az biztos,hogy szeretném még egy párszor meglátogatni míg abba nem hagyja:)
Happy Massage