• Fanni

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Hívtam aznap 2x, másodikra jártam sikerrel. Kedves hang, egyértelmű válaszok. Telefonhívástól számított 1,5 órára kértem időpontot, ami pont szabad is volt. Mondta is címet egyből és további instrukciókat megérkezésre.
  • Megközelítés:

    A ház előtt szerintem nincs mindig hely, viszont 50-100 m körzetben biztosan. Waze jó barát, így nem volt gond. Fizetős, de ez azt hiszem nem meglepő fordulat a 9-ben. BKV fronton szerintem sétálós, de nem tűnt vészesnek.
  • Helyszín:

    Új építésű ház egy lakóparkban. A célnak tökéletesen megfelel a lakás, kicsi amerikai konyhás szoba és egy kis fürdő. Hiányoltam a klímát, bár sikerült a legmelegebb napon mennem. Fürdő tiszta és van választék tusfürdőből, viszont aki három márka, 5 illatát keresi ilyenkor, az ne menjen. :) Törülköző is rendben volt. A tett helyszíne tényleg nem túlbonyolított, de tökéletes kis kuckós hatása van. Az ágy nekem annyira nem jött be a kinyithatósága miatt.
  • Lány külseje:

    Képeknek megfelel. Nekem nagyon tetszett. Szexi fehérneműben fogadott, amikor megláttam az arcát is, hozzá a testet már tudtam maradok. Az arc bájos, a test nem nádszál, DE nem is állítja, nagyon arányos...azok a mellek...Te jó ég! A tetkói igényesek, mindenképp való hozzá.
  • Action:

    Csak fél órát voltam, mert annyira jól esett a végeredmény, hogy nem akartam az eredetileg kért órát kitölteni, amit inkább lepacsiztunk mintsem hőbörgés lett vna belőle. Innen is látszott és később szóban is megerősített, hogy nem futószalagos. Az elején beszélgettünk 1 keveset, iszonyat jó fej csaj. Aztán fürdőből visszatérve már meztelen volt. Lehuppantam az ágyra, kis duma ismét, de lassan tértünk is rá érkezésem fő okára, az én időmre. Szép, nagy melleit simogattam, miközben Ő lentebb keresgélt és meg is találta kényeztetésre váró szerszámomat, aztán végigcsúszott rajtam...amikor éreztem a már álló farkamon a nagy melleit és láttam a szép punciját előtte, kezdett mosolyra állni a szám is...nem annyira incselkedett velem, de most nem is hiányzott, helyette nagyon jól ápolgatta ácsingózó férfiasságomat a mellek közül az ajkai közé kerültem...jól irányítható francia, én inkább a kéz nélkülit kedvelem ezért így is kértem. Játékos nyelv, ami el-el tűnik odalent is hosszabb időre, ami igen jól eső érzés. Csomag sem marad kis a jóból természetesen, de inkább déli és makkos kényeztetés a domináló. Aztán nem is kellett sok, éreztem lassan végem, ekkor szóltam lassítsunk. Kicsit visszább vett, de maradt a környéken. Aztán újra szépen lassan kezdte a mókát, amikor kértem üljön az ágy szélére, mert félig arcra, félig szájban szeretnék elmenni, miután ez megtörtént már nem állítottam le olyan jó volt, lüktettem és jött a vég. A szájában lett végem, irányítva arcra is belőlem. Hagyott kellő időt lenyugvásra. Nagyon odaadó és végtelenül kedves lány.
  • Elszámolás:

    Extrákat nem kérdeztem, nekem az alap teljesen megfelelt. Jó ár-érték arány. Előre egyeztetett rózsák száma a legvégén sem változott. Váratlan v bmi inkorrekt nem volt tapasztalható. A végén az asztalra téve mentem ki a lakásból két puszi és balra el
  • Összkép:

    Ajánlás teljes mellszélességgel. Elképesztően kedves, intelligens, jó a test, szép az arc és amit kínál teljesen betartja. Már elvileg nem sokáig rendel, úh hajrá!
Happy Massage