• GABI

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonon hívtam Gabit dél körül, mert délután szerettem volna, ha törődik velem és újfent elkápráztat. Nem vette fel, később újra hívtam, de sikertelenül. Már fel is adtam, mikor kb. egy órával később megcsörrent a telefonom. Hívtam is azonnal. Annak ellenére, hogy Gabi az oldalán az aznapi elérhetőségét menet közben "nem elérhető" státuszra módosította, mégis nagy örömmel felajánlotta, hogy kora este meglátogathatom. Ez már szerintem jól mutatja Gabi hozzáállását a visszatérő vendégekhez.
  • Megközelítés:

    Tömegközlekedéssel utazom, így a helyszín könnyen megközelíthető, bár most a villamospálya felújítás miatt kicsit macerásabb. A cím egyértelmű. A ház előtt ugyan még lehet állni (gondolom fizetős) de aki autóval érkezik az szánjon időt a parkolásra.
  • Helyszín:

    Lépcsőn megközelíthető. Nagy méretű polgári lakás, több szobával, tágas előszobával (balra Gabi birodalma), nagy fürdővel, amiben zuhanyzó van. Nagyon rendezett és tiszta minden. A szobában tatami és kanapé és persze tükör, hogy gyönyörködni lehessen benne és, hogy lásd mennyire jól nézhetsz ki a meztelen Gabival az oldaladon. Most éppen ő jegyezte meg, miközben szorosan összebújva feküdtünk a tatamin, hogy milyen jól nézünk ki együtt. Most először hallottam, hogy más is van a lakásban.
  • Lány külseje:

    Gyönyörű, fiatal, sugárzó, megnyugtató, barátságos, odaadó, alkalmazkodó. Engem mágnesként vonz magához.
    Egyébként a képek abszolút jól mutatják az alakját, arca rögtön magával ragad: csillogó szemek, mosolygó puha ajkak, selymes haj. Illata elkábít.
  • Erotikus masszázs:

    Én már nem is a masszázs miatt megyek, ezt most ki is hagytuk.
    Úgy fogalmaznék, hogy ölelés/érintés terápiára megyek Gabihoz. Amint belépek az ajtón és meglátom, rögtön úgy érzem, hogy megérkeztem és nincsen semmi gondom, minden rendben van. Az előszobában azonnal szoros ölelésében találom magam. Megnyugtató hangját (meditációs hanganyaghoz használnám) néhány puha csókkal szakítom meg. A szobája közepén megállunk és ismét egymáshoz tapadunk szorosan. Lágy és időtlen érintésekkel szippantom magamba áradó nyugalmát.
    Ez a közös táncunk eltart egy ideig, de közben kihasználjuk az időt a vetkőzésre. Szeretem, ahogy lassan kigombolja a ruháimat és lefejti rólam, közben egyre érzékibb mozdulatokkal már annyira beindít, hogy ennek igen erős fizikai jelét ő is érzi.
  • Levezetés:

    Visszatérek a zuhanyból és újra a szoba közepén vagyunk egymást átkarolva. Az egész egy lassú tánc, aminek a vágyak felkorbácsolasa a célja. Közben rutinos mozdulattal kicsatolom a melltartóját. Folyamatosan csókoljuk egymást. A száját, arcát, orrát, homlokát, nyakát puszilva eljutok a melleihez. Finoman ingerlem az ajkaimmal, majd nyelvem hegyével körözök mellbimbójan. Lekerül rólam a törölköző és előlünk a tatamin. Teljes testével rám fekszik, hogy a lehető legszorosabb legyen a kapcsolat közöttünk. Néha mélyen és szótlanul egymás szemébe nézzünk, hogy mindketten lássuk a másikban az elégedettséget.
    Lassan elkezd lejjebb kúszni a testemen, simogat, csókol, nyelvével körbejárja a mellbimbómat, selymes ajkát érzem a hasamon, majd egyre lejjebb és lejjebb... Természetesen a hímtagom már olyan feszes, hogy kapaszkodni lehetne bele. Érintései, lágy csókjai csak tovább fokozzák a vágyam, ahogy körbeutazza a lágyekom. Nyelve hegyének táncát érzem a zacskómon, de a duzzadó farkam még elkerüli és a lábam között egyre lejjebb szánkózik. Érzem, ahogy nyelve egyre közelebb siklik az ánuszomhoz, folyamatosan egyre magasabbra emelkedik a lábam és felkínálom a popsimat nyelve játékának. Hosszasan kényeztet odalent, miközben a kezével lágyan simogatja a combok belső részét és a zacsimat. Sokáig élvezem ezt a kényeztető játékot, de elfárad a lábam, ezért lassan feljebb kúszik és a ferkam tövét és a golyókat nyalogatja, szopogatja. Egyik kezével magafelé feszíti a farkam és lassan nyelvével a makkom hegyét veszi célba. Forró, nedves nyelvét érzem a tükör festésre dagadó makkomon. Érzékien köröz rajta, néha kissé rácuppan és finom szívó hatást fejt ki. Nekem már patakokban folyik az előváladék, amit Gabi ajkai szívnak ki a makkomból. Egyre mélyebben csúszok a szájába és ezzel együtt sűrűsödik testem remegése. Ettől a pillanattól kezdve folyamatosan remeg a testem és már csak a tüzijáték eljövetele szabadíthat fel. Sokáig nem is kell rá várni, intenzív rángások feszítik a testem, miközben lüktetve lövelem spermámat Gabi szájába. Hosszasan élvezem még ajkai szorítását és szívó hatását. Elképesztően jól esett.
    Ezek után még sokáig összebújva beszélgettünk.
  • Elszámolás:

    Másfél órára érkeztem, de annyira elvesztem a társaságában, hogy megszűnt az idő körülöttem. Csak amikor eljöttem vettem észre, hogy "kissé" megcsúsztunk. Gabi egyetlen pillanatig sem éreztette velem, hogy vége.
    A bővebb infoban megtalálható minden fontos információ az elszámolással kapcsolatban.
  • Összkép:

    Remélem az mindent elmond, hogy ez lesz az első "Istennő" beszámolóm.
    Annyira megnyugtató a vele töltött idő, ilyenkor kiürül az elmém és teljesen átadom magam neki. Nem tudok benne csalódni. Minden találkozónk alkalmával teljes odaadással van irántam, egy pillanatig nem éreztem még, hogy én csak a "munkája" vagyok.
    Tökéletes "gyógyszer" az én "betegségemre". Köszönöm!
Happy Massage