• Ana

  • Beküldte:
  • Ana reagálása

    Szia Drága! Köszönöm szépen a beszámolodat :)
    Örölök hogy ilyen élményt tudtam nyújtani neked.
    Sok szeretettel várlak máskor is!

  • Egyeztetés:

    Telefonon hívtam, csicsergő és közvetlen volt a hangja, ami engem felbátorított.
  • Megközelítés:

    BKV-val jobb menni, esetleg a Mammutban parkolni és átsétálni, a budai körútról nyíló kis utcában rendel a hölgy.
  • Helyszín:

    Érdekes üveges ajtón keresztül lép be az ember, majd le az alagsorba, ahol kultúrált lakást talál. Diszkrét a bejutás, nincsenek figyelő szemek vagy ilyesmi. Nekem a fürdő is tetszett, csúszásmentes aljú, épített zuhany (+wc a helyiségben). Minden adott ami a higiéniához kell.
  • Lány külseje:

    A hölgy arc nélkül hirdet, ilyenkor mindig kérdés, mi is lesz a pofi. Nem pont ilyenre számítottam, de odaadó kedvessége (rögtön bújt hozzám és fülembe súgta "de örülök neked"), mindent helyre tett.
  • Erotikus masszázs:

    Másfél órás keretes programra mentem, mivel nem akartam lemondani a kölcsönösségről, és teljes kielégülést céloztam meg - az erotikának adva a hangsúlyt a találkozón.
    A masszázsra "középen" került sor, elégedetten konstatáltam, hogy erős kezek hozzáértő vezérléssel alaposan gyúrnak át talptól felfelé haladva, lábszár, comb, fenék, derék, gerinc, váll, lapocka - minden sorra került. Testsúly beleadásával, keményen, de kellemesen történik a masszázs, én pont így szeretem.
  • Levezetés:

    A felvezetésre, a fürdőből visszaérkeztem után oly módon került sor, hogy amikor félig merev hímtagommal Ana elé állva, ő azt megsimogatván, puszit lejtve fülembe súgta a kérdést, mit szeretnék először, elrebegtem hogy hátulról kinyalni őt, mosolyogva letérdelt a tatamira majd felső testével a talajra lapult, méretes és formás feneke hívogatón meredt felém, feltárva a gyönyörű popsi-punci kombót, azon nyomban mély nyelvcsapásokkal megtámadtam a popsilyukát, gyorsan azért rákérdezve, mit szabad és mit nem, hát nyalni szabadott. A popsilyukhoz fértem hozzá jobban, mintha csak az lenne neki is kellemesebb, és énnekem ez pont vágyam volt, úgyhogy körbe-körbe, és be-bedugva is nyaltam őt ott. Közben gyúrtam a dereka alatt formásan kiszélesedő farpofáit, és alkalmasint szét is húztam azokat, a nyelvmunka hatékonyságát növelendő. Időnként mélyebbre hajolva a puncit is nyaltam a csiklónál, de a hangsúly a popsin volt. A puncinedű, a csípőmozgás, a punci nedvesedés jelezte, megvan a kívánt hatás, így még nagyon kedvvel folytattam a munkát.
    Ana keze ebben a pózban a farkamra került, ami már igen kemény volt. Kellemes kézimunkával tette még kellemesebbé a pózt. Éreztem, eljött az ideje hogy bemutassa nyelvtudását, ezért egy megfelelő helyezkedő mozdulattal feje felé mozdítottam csípőmet, arca elé tettem az ezredest, amit ő mohó szájába vett, és (mélytorkozással tarkított? igazándiból nem láttam, csak érezni véltem a mélytorkot... közben én folytattam a nyalást-falást, most már 69 pózban, a csiklóra koncentrálva) intenzív franciázásba kezdett.
    Ana csiklója bírja az igen intenzív kényeztetést, igazat megvallva személyes rekordot állított föl nálam ebben. Kézzel is lehet gyúrni, gyömöszölni, nyelvvel is. Adalékként az ujjazás is gond nélkül megy 2 ujjal, 3-nál felszisszenés jelezte, hogy óvatosabban...
    Nagy durranás lett a vége, Ana édes szája elnyelte a termést.

    Petyhüdten vetettem alá magam a masszázsnak.

    Majd, a masszázs vége felé, mivel vidáman beszélgettünk, és a lingam valamit yoni is szóba került, és kiderült hogy nekem mindkettő új, kipróbáltuk ezeket is, nagy sikerélményemként Ana is elröppent! (kicsit számomra is hihetetlen, de szinte biztos, hogy így volt)
    Ezután kértem, megint 69-be menjünk, újabb nyaló-szopó menetben kezdtünk, a vége felé nyalás közben kézzel vertem magamnak és úgy durrantam a szájába - teljes doublepack siker!
  • Elszámolás:

    Teljesen elégedetten, utólag helyeztem jól látható helyre (érkeztemkor mindig édesség ajándékkal veszem le lábáról a hölgyet, így általában ez a sorrend)
  • Összkép:

    Szuper volt! Annak ajánlom Anát, aki picit érettebb hölgyet keres, mégpedig erotikára ingencsak fogékonyat, és masszázsban szereti, hanem nem csak "simogatják".
Happy Massage