• Anett22

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Nagyon egyszerűen, telefonon. Minden fajta hókusz pókusz nélkül.
  • Megközelítés:

    Ingyenes könnyú a ház elött. Semmi extra, . Ha GPS-es mész semmi gond nem lehet, Tömeg kölekedéssel nem tudom. :-)
  • Helyszín:

    Célnak megfelel. Francia ágy, tisztálkodási lehetőség. Picit vidékies hanngulat, de teljesen rendben
  • Lány külseje:

    Pontosan olyan mint a képeken! Aranyos vékony csinos szexi kis cicis pici fenekű fiatal roma lány!
  • Action:

    Kb. 1 órát voltam. A képek alapján kétségem sem volt a felől, hogy el megyek hozzá! Imádom a fiatal vékony roma lányokat! Persze nem megyek el mindegyikhez, mert legtöbbnél jön a lehúzos duma, alapként kiirt natur francia : " ja gumi nélkül? az extra" stb. De azt hiszem a tapasztaltabbak tudják miről beszélek. Na ezekhez nem megyek, mert náluk még a levegő vétel is exta! ( pedig de élvezném a kis testüket! :-) Inkább erőt veszek magamon és hagyom őket)
    Anett viszont aranyos és nem az unott "örülj hogy szóba állok veled. Nehogy még le is szopjalak a pénzedért" Na Anett nem ez a fajta roma csaj! Aranyos, kicsit félszeg, de amit vállal azt teljesíti egész tisztességesen.

    Együttlét: Sajnos pont fájt a foga amikor meglátogattam. ( Nekem is, de nekem Anettre)
    Szerencsére adtam neki egy igazi fogfájást elmulasztó fájdalom csillapítót, mely gyorsan hat, így egy kis beszélgetéssel ütöttük agyon addig az időt míg a gyógyszer ki fejtette áldásos hatását. Ez után hozzá foghattunk az én 'Anettre való fogfájásom' kezeléséhez.
    Le vetkőzött a kis édes és elém tárulkozott a kis édes teste. Kicsi melle, pici feneke! Jajj! A bugyit nem vette le egyből mintha zavarba lett volna valamiért, de kis késéssel azért az is lekerül. Ekkor derült ki hogy a puncija enyhén szőrös, amit én örömmel konstatáltam, mert szeretem a fiatal szőrös puncis lányokat. Elnézést kért, de nem volt miért.
    Nos el kezdtem felfedezni minden kicsiny porcikáját a létezhető minden módon. Rettentő nagy élvezettel vándoroltam, mert annyira jó volt ölelni csókolni. Szegénykém 'munkához akart látni' a szájával, de nekem még a testének látványával és izével volt dolgom.
    Természetesen el jutottam az édes puncihoz is és ott le is ragadtam. Azt nem mondom hogy élvezte, de át adta magát, és hagyta, hogy kedvemre tölthessem az időmet. ( roma lányok nem nagyon szeretik a franciás kényeztetés valamilyen mélyen gyökerező szokás miatt igy csak elenyésző hányaduknál lehet elérni hogy el is élvezzenek) Később váltottunk. Anett kezdte el a kényeztetésemet, amely nem volt eget verő, de becsülettel tette a dolgát! Én pedig élveztem, hogy aranyos szájában el el tünik a farkam. Közben isteni volt a látvány, hogy ez a vékony szexi csaj rám hajol. Igy lett végem! Nem rohant el egyből megszabadulni a plusz tehertől.
    Késöbb öltözés majd el köszönés. Nekem nagyon jó volt, mert egy számomra ideális alkatú aranyos lánnyal tudtam huncutkodni. Köszönöm kedves Anett! Még találkzunk!
  • Elszámolás:

    Megegyezés szerint előre, majd a csőkért utólag
  • Összkép:

    Nekem teljesen megfelelt. Nem a produktuma miatt mentem hozzá, hanem az édes kis teste vonzott, ami nála egy aranyos lánnyal párosult hál istennek
Happy Massage