• Wanda Gold

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Wanda Gold reagálása

    Drága Medve!


    Köszönök szépen mindent! A tökéletes randit, az ajándékot ( ami nagyon finom volt, az érettebb is), a kedvességedet, a figyelmességet, rajongást... és ezt a szuper beszit is!
    Nagyon megleptél vele, hiszen nem számítottam rá :))

    Örülök, hogy összeszedted a bátorságod és felhívtál, mert most különben szegényebbek lennénk egy csodás találkával. Nem tudom miért féltél tőlem, hiszen nem szoktam harapni, csakis finoman :D

    Ahogy éreztem és olvastam sikerült megbabonáznom téged a csillogó, barna szemeimmel, mivel majdnem félmeztelenül távoztál tőlem :D Ezen persze jót mosolyogtam, olyan édes voltál :))
    A szemcsillogást is sikeresen rád ragasztottam, mert az egész randi alatt neked is szépen mosolygott és csillogott. Ebből is tudtam, hogy mennyire oda vagy értem, ami persze nagyon jól esett!
    Remélem lesz még alkalmam élvezni a társaságod Drágám, hiszen tudod, a jóból sosem elég ;)

    Várlak vissza... :P


    Addig is millió csók és ölelés :****


    Wanda Gold❤


    Ui.: Szívesen utánad viszem az ingedet legközelebb is :) ❤

  • Egyeztetés:

    Már hosszú ideje szemezek a fotóival, végre összeszedtem a bátorságom, és felhívtam, elsőre felvette, kedves izgató csilingelő vidám hang volt a vonal túlsó felén, kisebb technikai malőr után sikerült időpontot egyeztetnünk.
  • Megközelítés:

    Zugló frekventált helyén, kocsival, és tömegközlekedéssel is könnyen megközelíthető, én most a BKK -t vettem igénybe, ami pont a ház előtt áll meg.
  • Helyszín:

    A lakás a célnak megfelel, sőt inkább nevezném otthonosnak. A fürdőben rengeteg tusfürdőből lehet választani, + szájvíz, mindenhol rend tisztaság (csak amit észre vesz az ember keresés nélkül). A szoba hangulatos, nagy "francia" ággyal, frissen terített lepedővel. Halk zene, félhomály.
  • Lány külseje:

    A képeken Ő van, és nem csalódtam a képek után benne sem. Egy gyönyörű, kedves, rengeteg szexuális kisugárzással! Szép arc, csodálatos kíváncsi barna szemek, kívánatos telt keblek, csókos forró ajkak, formás kemény combok, és fenék, ízletes csupasz barack a combjai között.
  • Action:

    Érkezésemkor az ajtó mögött várt kaptam egy "hazaérkezős" barátnős csókot, amit aztán a későbekkben számolatlanul ki is használtam, csodálatos telt ajkai vannak fantasztikus volt csókolni! Nem szeretek üres kézzel érkezni, ezért vittem egy kis ajándékot, amit nagyon kedvesen fogadt. A gyönyörű barna szemeivel megbabonázott, majdnem el is felejtettem miért mentem, de a telt kebleinek látványa, és a csókjai eszembe juttatták. Már az ajtóban kérdezte kérek e valamilyen frissítőt. Mi után a holmimat leraktam, kérdezte akarok e tusolni, természetesen kaptam egy finom törülközőt, és a társaságát egy közös pancsihoz ami nagyon finom volt rengeteg simogatással, és csókolózással felfedezéssel, és nevetéssel. A szobába visszatérve tiszta lepedőt terített az ágyra természetesen pucéran, incselkedve felém fordítva a gyönyörű fenekét amit nem hagyhattam szó és érintés nélkül, illetve illet beköszönni egy nyelves puszival amire nagyon jó visszajelzést kaptam tőle. Majd az ágyra heverve finom csókokkal kezdtem felfedezni a testét, finoman az ajkaim közt kényeztetve a bimbókat, finoman végig csókolva a hasát, a köldökét.
    Majd elmerúlni combjai rejtekében, ami maga a menyország! A sóhajai, és testének apró rángásai jelezték,hogy jól esik neki a kényeztetés, kezét a fejemre téve irányitot, majd felhúzott, és fórró csókot kaptam. Aztán hanyat döntött mkst én jövök mondta, és a szamtól az ágyékomig végig csókolt, majd finoman a szájába vett, az valami isteni érzés volt, a kezét csak a gólyók simogatásához használta, én közben a kebleit, a fenekét, és csodás punciját simogattam. Kértem térdeljen a szám fölé, és 69 ben folytattuk. Csodálatos látvány colt ahogy az arcom fölött a csillogó nedves punci,és a formás popsija. Egy idő után megkérdezte tegyen e gumit, rábíztam a döntést, és ő sebtiben be is öltöztetett, majd nyeregbe pattant, és egy nem minden napi lovaglást kaptam, miközben gyönyörű kebleit simogattam,masszíroztam, ismét jött a remegés, és azt mondta, ez így nem ér! Le ugrott a nyeregből, és újra a szájába vett, én kértem feküdjön hanyatt, a fejéhez térdeltem, és amig ő a szájával kedveskedet adig én a kebleit,és a nedves punciját simogattam, majd újra a combjai közé fúrtam a fejem, kérte, hogy lassan finoman nyaljam, a kérésnek eleget téve folytattam, ő belemarkolt a hajamba, és szorította az öléhez a fejemet, majd a már ismerős remegés után, rám szólt,hogy adjam vissza a játékszerét. Ismét a fejéhez térdeltem és ő a szájába vett, majd hanyatt döntött, és a fenekét felém fordítva folytatta a játékot,miközben én simogattam, és néha az ujjam is becsúszott a nedves rejtekbe. Éreztem hogy közeledik a vég, szóltam, de rám se hederített, és a fórró szájában lett végem.
    Nos a többi részletre nem térnék ki, imádtam minden pocikáját kényeztetni, és ez nem maradt viszonzatlanul! Maradéktalan élvezettet nyújtott a vele töltött egy óra!! Annyira elvarázsolt, hogy a végén Ő szólt rám, hogy az ingemet ne hagyjam ott :-)
  • Elszámolás:

    Extra a popsi, de én most nem vettem igénybe.
    Az ár szerintem korrekt, és a kiszolgálás is korrekt.
  • Összkép:

    Csodálatos élményt kaptam, a teljes egy óra alatt az volt az érzésem mintha évek óta ismernénk egymást, és mintha csak a barátnőmnél lennék! egy nagyon izgató kedves lányt ismertem meg benne!
  • Webi megjegyzése:

    Eredeti beküldés dátuma: 2019-07-17 10:49:28 Eredeti beküldés dátuma: 2019-07-17 14:09:02
Happy Massage