• Dóri

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonon hívtam fel, remekül elcsevegtünk. Csilingelő, cserfes hangja nagyon tetszett. Miután alaposan megtárgyaltuk a részleteket, megegyeztünk a találkozóban.
  • Megközelítés:

    Tömegközlekedést használok, a piros metróval nagyon könnyen elérhető. A megállótól egy pár perc séta volt, a házfalakra festett számokat követve könnyen odaértem. Egy utolsó telefonos egyeztetést követően pedig fel is mentem a megfelelő panelbe.
  • Helyszín:

    A lakás szerintem korrekt, a célnak pont megfelelő. A tisztálkodásra kád szolgál zuhanyfüggönnyel, szappan és tusfürdő is van, valamint szájvíz is. Lehet választani a törülközők közül és a tisztaság kifogástalan. Az akciószobában ágy szolgál az együttlétre, miközben LCD-tv-t is nézhetünk, persze csak ha akarnánk, Dórit inkább figyeljük!
  • Lány külseje:

    Ha Dórit egyetlen mondattal kellene jellemeznem, azt mondanám: pici lány hatalmas szívvel! Kedves szolíd arc, hosszú haj és kislányos test jellemzi. A cicijei is olyanok, mint ő-picik és aranyosak!
    Kérésemre utcai ruhában fogadott, egy fehér nadrágban és szűk felsőben.
  • Action:

    Beléptem és puszival, valamint öleléssel üdvözölt. Az első pillanattól olyan közvetlen és barátságos volt, mintha ezer éve ismernénk egymást! Megkínált vízzel és baracklével is, miközben fesztelenül társalogtunk. Éreztem, hogy minden rendben lesz, pedig előtte nagyon izgultam.
    Megkérdezte közben, hogy vetkőzzön-e, amit "engedélyeztem", de csak fehérneműig. Szép formás feneket pillantottam meg, oda is mentem megsimogatni. Dóri azonnal incselkedni kezdett, belefúrta a hátsóját az ölembe. Húha-mondom magamban. Ölbe vettem és az ágyra fektettem, majd cirógatni kezdtem. Nagyon szerettem volna megcsókolni, de tudtam, hogy mik a határok. Puszikat kaptam viszont bőven. Elkezdtem én is megszabadulni a ruháktól majd mindketten a fürdőbe mentünk-itt szabadítottuk meg egymást az utolsó ruhadaraboktól. Mielőtt lehúztam a tangáját, még átsimítottam-izgató volt domborodó punciját érezni! Beálltunk zuhanyozni, először kézmosás, majd egymás testének megtisztítása. Dóri kezelésbe vett, ravasz mosollyal masszírozva a férfiasságomat.
    Miután felizgatott, bementünk a szobába. Elsőnek akartam kezdeni, Dóri örömmel adta meg magát. Elkezdtem volna, de Dóri figyelni akarta, ahogy kényeztetem. Csakhogy én ezt nem akartam, úgyhogy a törülköző Dóri szemére került. Meglepte az ötlet, de tetszett neki! Cirógatni kezdtem, majd megkezdődött a "hadművelet". A cicik, a selymes has, majd a bársonyos combok... Tudtam, hogy itt finoman kell közelíteni! Lassan elértem a csúcsos, kényeztetésre váró puncit. Szorgos nyelvmunka következett, időnként a hüvelykujjammal besegítve. Dóri csiklója meghálálta a gondoskodást, éreztem a duzzadását. Dóri közben mégis figyelni kezdett, majd egy rövid szünet után váltottunk. Dóri kókuszolajjal kente be a fütyköst, majd masszírozni kezdte. Egyre keményebb lett, miközben ő izgató dolgokat súgott felém. Felöltöztetett és végre megízlelhettem franciáját. Különösen izgató, hogy folyamatosan tartja a szemkontaktot, nagyon szereti látni, milyen hatással van a partnerére.
    Miután már kemény voltam, missziben kezdtünk. Párna került alá és "belemerültem az örömökbe." Az ifjú hölgy nagyon szereti látni, ahogy dolgozom rajta és ez bizony jólesett. Cseréltünk és némi "erősítőfrancia" után nyeregbe pattant és meglovagolt. Nagyon szűk és izgató a puncija, amit fokozott aktivitása is! Folyamatosan simogattam finom bőrét és nagyon élveztem a helyzetet. Mikor pillanatnyi szünetet tartott, benyúlt combjaink közé és finoman megcirógatott! Igazi angyali ördög-így is mondhatnám! :)
    Bár a natúr franciáról le kell mondani, megöntözni szabad volt. Fölé helyezkedve a kezével vezetett le, mindeközben áthatóan figyelve. Nagyon ügyes és érzéki volt!
    Megtöröltük magunkat, majd ismét a fürdőbe mentünk. Megtisztultunk és mindketten élveztük a kellemes meleg vizet. Kellemes lezárása volt ez a szeretkezésünknek.
  • Elszámolás:

    Nagyon korrekt, a rám fordított időt és figyelmességet tekintve pedig egyenesen páratlan.
  • Összkép:

    Mint írtam, pici lány hatalmas szívvel! Olyan jól éreztem magamat, amennyire csak lehet-sőt, sokszor már egyenesen zavarban voltam, olyan kedvesen bánt velem. Sok puszi és több elköszönés után végül kiléptem tőle és gyalog mentem le.
    Elfelé menet egyszercsak mintha a nevemet hallottam volna! Megfordultam és... hát persze, hogy a kisasszony volt az! Fentről szólt utánam és hosszasan integetett, ahogyan én is. Egy a lényeg: Dórit csakis imádni lehet! :)
Happy Massage