• Vanessza

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Épp a belvárosban jártam,a térképet nézegettem és úgy találtam rá. Aztán amikor a képeket nézegettem,rájöttem,hogy a kedvencek között van/volt nekem és el is szerettem volna menni hozzá,de most új a hirdetése,új helyen.
    Felhívtam,szerencsére volt szabad időpontja. Végülis nem időre mentem,úgy beszéltük,hogy épp a deák téren vagyok és odasétálok.
  • Megközelítés:

    Belváros,parkolóhelyet vadászni kell,de van tömegközlekedés is szépen a környéken. Villamos,földalatti,troli
    A házat is könnyű megtalálni,házszám kii van írva.
    Amikor odaértem felhívtam és mondta a többi dolgot a bejutáshoz.
  • Helyszín:

    A bejutás alatt folyamatosan tartottuk a vonalat mert a kaputelefon épp megadta magát így a kódot mondta amivel bejutottam,majd navigált a lakásig mert kissé labirintus a ház. Bár nem okozott gondot,a környéken nőttem fel,jártam már hasonló házban
    A lakás a célnak megfelel,előszobában cipő le,majd egy nagy nappali. Onnan jobbra a szoba,franciaággyal,kellemes fényekkel,zenvel. A fürdő is megfelel,van tusfürdő szép számmal
  • Lány külseje:

    A képeknek megfelel,arc kitakarástól nem kell félni. Nekem bejött az arca is mosolyog sokat jó alakja. Amikor megláttam valahogy azt éreztem,hogy igen,jó helyen vagyok
  • Erotikus masszázs:

    A masszázs krémmel történik,melltartót egyből levette az elején,szemügyre vettem,kicsit puszilgattam is,simogattam,nem ellenezte. Megbeszéltük mit szabad és mit nem majd a hasamra feküdtem az ágyon ő pedig rám ült,kellemes volt a masszázs,néha talán kicsit erős,de csak azért "fájt" mert izomlázam volt. De szépen átgyúrt . Az különösen tetszett amikor a hátamról feljebb ment és a nyakam,tarkóm masszírozta. Közben beszélgettünk szinte végig mindenféléről. Néha cicivel is siklott a hátamon,de inkább egy jól eső masszázs volt mint csúszka.
    Aztán a lábaimat masszírozta át és közben a masszázs vége fele már be-be nyúlt a lában közé,kezdett felhúzni a következő részhez.
    Szólt hogy forduljak meg de még nem a levezetés jött,hanem kicsit masszírozott szemből is,a mellkasomat és a tarkómat. Teljesen ellazultam,nagyon jól esett.
    Ezután rá ült a hasamra és elkezdte a levezetést
  • Levezetés:

    Ahogy elkezdte éreztem,hogy nem fogom sokáig bírni,olyan jó volt a szorítása is és a látvány is. Vagyis abból nem láttam semmit,hogy mit csinál,de pont a szemem elött volt a popsi és elkezdtem simogatni a punciját isbugyin keresztül. Kérdeztem is,hogy oldalra lehet e húzni,hogy többet lássak. Azt mondta,persze,de akkor már inkább leveszi. Jó is volt ez a kb15mp szünet,mert már majdnem elsültem. Levette a bugyit és ugyanugy visszaült rám. Gyönyörű punci-popsi a szemeim előtt ,közben pedig kézzel csinálja a kényeztetést,de valami fantasztikus módon. Mozgott rajtam és gyűrtem a popsiját kicsit simogattam a puncit,szóltam,hogy mindjárt el is élvezek. Próbáltam még tartani de nem igazán sikerült. így el is élveztem,szépen kicsavart,nagyon jól esett. Megtörölgetett én pedig próbáltam magamhoz térni.
  • Elszámolás:

    Nem is tudom,hogy lehetett e volna kölcsönösség is de nem is erőltettem csak hagytam magam,hogy azt csináljon velem amit akar
    az elején odaadtam neki a csokit amit szeret,a végén pedig a "virágszálakat"
  • Összkép:

    Nekem teljesen megérte ,kellemesen ellazultam,jól elbeszélgettünk. Az külön plusz pont,hogy a tarkómat,nyakamat is masszírozta,simogatta,az a gyengém. Jól éreztem magam amiért mentem megkaptam, még visszatérek Vanessza ;)
Happy Massage