• Enikő

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Enikő reagálása

    Koszonom a beszamolot,
    Puszi :*
    Eni

  • Egyeztetés:

    Szerencsémre Enikővel mondhatni rendszeresen találkozunk illetve ha úgy van ideje alkalomadtán egy-egy üzenetet is váltunk. Így eset meg hogy az egyik napon pár üzenet után már ott tartottunk hogy legközelebb miben fogad. Azonban a "legközelebb" korábbi egyeztetésünk szerint kicsit odébb lett volna mert mindkettőnknek más tervei voltak a hétvégére.Viszont nem kicsit felcsigázott ez a csaj már megint!!! Így kénytelen voltam megkérni hogy erősítse meg, még mindig elfoglalt lesz. DE hiába kértem szépen Ő az ellenkezőjét tette. Nyilván megszólalt a belső hang: "újratervezés". Megírtam hogy mennyire felhúzott és hogy kényszerpályára kerültem tehát nincs mit tenni át kell ütemezem a hétvégémet én is. Két gondolatmenet között megegyeztünk a részletekről. Másnap írtam hogy még mindig fel vagyok spannolva. Enikőnek se kellet több, segített Ő a bajon. Mivel nem rég poénkodtunk a dollok megjelenésén az oldalon stílszerűen átküldött egy képet Bud Bundy molettebbik barátnőjéről (Ftima Fong). :D
  • Megközelítés:

    Marina parti lakópark egyik új építésű lakása. Az igényes környék és a jó közlekedés illetve az Enikőtől kapott pontos cím révén nem hinném hogy lehetne bármi kívánnivaló. Én pontosan érkeztem és két perces távolságból hívtam azonban jelezte hogy várnom kell még egy percet. Ekkor lefagyva rákérdeztem "hogy akkor egy perc múlva hívjam" vagy "egy perc múlva menjek fel". A kérdés végére csak leeset hogy én egy nővel beszélek az egy perces időintervallumról így tárgytalan is lett a kérdésem de azért Enikő kedvesen mondta hogy küld egy üzenetet... :D 5 perc múlva meg is kaptam és nemsokkal később már láthattam is. Természetese egyáltalán nem érdeket a kis várakozás, sőt az se érdekelt volna ha 50 percet kellet volna várjak. Ráadásul biztosan tudtam hogy az általam kért kis szereléssel van elfoglalva hogy még az Ő mércéje szerint is patent legyen.
  • Helyszín:

    Még mindig nagyon kis komfortos lakás és csak ismételni tudom önmagam: Szép, modern, stílusosan kialakított ugyanakkor otthonos. Enikő egyedül fogad, a lakásban fesztelenül lehet közlekedni. Minden adott hogy jól érezhesse magát az ember. A fürdő makulátlan, mindennel ellátott, tökéletes rend és tisztaság mint mindenhol. Megtalálható egy nagyon kellemes nappali ahol lehetőség van elfogyasztani a széles választékból kért frissítőt. A háló is hangulatos és megtalálható benne egy kényelmes nagy ágy amit a képeken is látni lehet.
  • Lány külseje:

    Gőzöm sincs hányszor láttam már de nem tudtam betelni vele. Talán önmagamnak se tudnám megfogalmazni hogy miért de rendesen átadni biztos nem. Ezért az alábbi pár sor csak gyenge kísérlet. Nagyon szép kiscsaj. Arca és teste egyaránt az esetem. Vékony de ugyanakkor eszméletlen formás is. Lábától a feje búbjáig minden porcikája rendben van. Ez egészül ki egy nagyfokú szexualitással, intelligenciával és eleganciával na meg kedvességgel és empátiával. DE ha ez nem lenne elég ott van még a humorérzéke egy kis fanyarsággal fűszerezve :), a csintalansága, vadócsága és közvetlensége. Nem kell a szomszédba menjen hülyeségért ezt jó néhányszor bizonyította már.
  • Action:

    Szóval megérkeztem, Enikő pedig eszméletlenül szexi volt!!! Nem szoktam lerohanni szegényt, - nem mintha nem mindig azt szeretném csak hagyok neki egy kis időt - de most nem bírtam magammal. Átöleltem és finoman csókoltam ... és csak csókoltam ... és sokáig nem tudtam betelni vele. Miután rendesen kiélveztem a helyzetet, megkínált frissítővel töltött magának is majd a kanapén beszélgetve elfogyasztottuk. Nemsokára ismét azon kaptam magam hogy ölelem és csókolgatom ezt a szépséget, hogy már másodjára mondom hogy megyek zuhanyozni és mintha magam se érteném csak csókolom tovább. Enikő a szándékomra helyeslően bólogatott közben simogatott, ölelt, kigombolta az ingem de ő sem eresztett. Így bizony nehéz volt eljutni a fürdőig de valahogy sikerült. Az azért segített hogy elkísért... Amíg lemostam az út porát addig beszélgetünk utána viszont a tetthely felé vettük az irányt.

    Ismét csókokban forrtunk össze, egymás mellet feküdve teljesen összegabalyodva, majd a csinos kis nyakát puszilgattam és mikor lekerült a cicifix a fantasztikus melleit habzsoltam. Enikő simogatott és a kellemes sóhajai valódi zene volt füleimnek. Elindultam lefele és a csini kis fehér fehérneműn keresztül elkezdtem csókolni az eszményi puncit. Majd félrehúztam hogy lassan, finoman közeledhessek felé. Némi ismerkedés után lekerült a csipkés kis csoda hogy szabadon élvezkedhessek. Enikőt nagyon szeretem kényeztetni, és nem csak a punciját. Bevallom mással ezt nem szoktam de Enikő formás kis popsijának nem tudok ellenállni már egy jó ideje. Mikor megkérdezte/ kérte hogy megforduljon örömmel vesztem el a popsiban, miközben alulról önmagát simogatta. Egy idő utáni ismét fordult és újra szemből játszadoztam.

    Visszatértem a keblekhez és a csókjához. Elidőztem... :) Majd ő kényeztettet. Oldalról rádőlt a lábamra, végigcsókolta a szerszámom... megpuszilta a makkot.. az arcához simította és a szemembe nézet... a tövénél puszilkodott fejét rám hajtva... felsandított... visszatért a makkal játszani... közben leskelődött... vissza le... és fel.. és végre... a szájába vett. Hát ezt nem csak olvasni hosszú de kivárni is. Annyira felhúzott hogy mikor a szájába kerültem szabályosan megremegtem. Eszméletlen hogy mire képes... És nincs vége! A nyelve a makkon játszadozott majd ismét végigpuszilta mélyen a szemembe nézet hogy utána mint egy sas rárepüljön a védtelen prédára. Egy erősebb szívó hatás közepette a nyelvével végig a makkon játszva fokozta az élvezetet. Én csak simogattam és figyeltem hogy mit csinál velem ez a csaj? Egy idő után már majdnem felülve néztem ténykedését és mikor egy újabb támadási hullámot kiálltam felhúztam magamhoz hogy csókolhassam és védőfelszerelést kérjek.

    Lovaglóba indítottunk. Én hátradőltem és Enikő elhelyezkedett. A felnyergelt és síkosítóval is ellátott szerszámon csúszkált kicsit majd magába fogadott. Pár kezdeti mozgást követően egyre hevesebben vágtázott, én fenekébe kapaszkodva igyekeztem tartani a tempót. Fergeteges volt! Mikor rám dőlt csak lassan mozogtam benne miközben a nyakát puszilgattam. Ahogy éreztem hogy egyre jobban tolja magát én is felgyorsítottam. Nemsokára Enikő ismét felegyenesedett és újabb vágtába kezdet. Egy kis pihenő előtt misszibe és fekvő kutyusba is lehettem vele amit csak az olvasni nem szeretők miatt nem részletezek :) Mert természetesen élményszámba ment az is mint mindig.

    Folyadékpótlás után kicsit beszélgetünk és eszembe jutott hogy hol a fenébe találta meg Ftima Fong-ot? :D A szeme felcsillant és közölte: "Talált mást is! Megmutassa?" Ezt az oldalát már ismerem tehát valami ott belül nem igazán akarta... :) Erre Ő: "Majd később megmutatom" (pont):D Rátértünk a dolloknál jelentkező fejetlenségre. És mivel Enikőnek fontos az újrahasznosítás és amúgy is egy probléma megoldó típus ezért kitért az amazonasi törzsek hagyományos újrahasznosítási módszerére részletekbe menően. (Főzni is kell). DE Ő a taglalással nem volt maradéktalanul elégedett. Érezte kockázatát hogy elsiklott valami felet. Ezért megnyugtatásul közölte: "Majd megkeresem és átküldöm" (pont) :D Tényleg nem kell a szomszédba menjen :))) Csókokkal vettetem véget a témának majd kettő között mondtam "Hogy miről nem dumálunk, ha ezt hallanák mások!" Erre Ő: "Írd meg!" Szóval megtettem.

    Kiflibe folytattuk - ettől a csajtó nem veszi el a kedvem semmilyen "recept" - nagyon jó vele ez a póz! Az a popsi ahogy most rágondolok!!! Húúú! Itt a száma de túl késő van már vagy korán (?) Utána ismét misszionárius (megint tekintettel leszek és nem részletezem) majd valami oldalról keresztbe póz (?). Ezt Enikő javasolta nem is olyan régen (szokott ilyenekkel is előhozakodni:D), nekem meg nagyon bejött, így ismételni akartam. Szóval egy plusz jelet formálunk. Nagy előny ahogy hanyatt feküdt és csodálhattam a keblek ringatózását, foghattam meseszép combját és popsiját. De Enikő se tétlenkedett, úgy mozgatta a csípőjét már-már ficánkolva hogy azt hitem eldobom az agyam. Ezután fordított lovagló következet és az a látvány egyszerűen leírhatatlan! Meg is jegyeztem hogy nem tudja milyen jól néz ki ebből a szögből. Erre lassított kicsit, hátrasandított és közölte: "DE" (pont). A vég még elkerült egy ideig és így sort kerülhette a kutyusra illetve utána a fekvő kutyusra is ismét. Azonban ott már nem volt menekvés.

    Kis pihenő után kimentünk a nappaliba ahol sor került az első közös pornófilm nézésre. CSAKHOGY a videót Ő választja :D Nos hogy őszinte legyek nem biztos hogy ugyanazt szemeltem volna ki én is. Mikor a videóban az ipse a heves ténykedését alábbhagyta hogy megigazítsa a bábu fejét (amit gyakorlott mozdulattal abszolvált) nevetve hagytuk abba a videózást. :))) Majd tovább beszélgetünk, közben Enikő ledőlt a kanapéra én meg kértem hogy tegye a lábait az ölembe. Húúú, azokat a combokat órákon át eltudnám simogatni ahogy a melleket is!!! :D Ráadásul Enikő remek társaság!!! Miután többször mondtam hogy lassan elmegyek zuhanyozni, nagy nehezen rászántam magam. Nagy örömömre Enikő csatlakozott hozzám egy közös tusolásra. Tényleg fantasztikus volt azt a kis testet még kicsit simogatni. Utána még váltottunk pár szót és távoztam.
  • Elszámolás:

    Nem beszéltünk róla többet az első egyeztetés után. Valamikor kitettem...
  • Összkép:

    Ismét nagyon jól éreztem magam Enikővel! Efelől nem is lehet kétség! Hazafele eszembe jutott hogy mondta a pulton is csinálhatnánk de ez végül kimaradt. Majd végiggondoltam hogy legközelebb még mit kéne mindenképp bepótolni. De utána arra gondoltam hogy mindegy mert az a találka is tökéletes lesz pont úgy ahogy alakulni fog.

    Egy szép és szenvedélyes kiscsajjal lehettem együtt ismét, aki végig leste minden kívánságomat és akinek a társaságában mindig jól érzem magam... Nagyon köszönöm a rám szánt idejét és csak remélem lesz még lehetőségem találkozni vele!!!
Happy Massage