• Sabrina@masszázsa

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Sabrina@masszázsa reagálása

    Kedves w-b!

    köszönöm ezt a beszámolót, örülök, hogy jól érezted magad, bár a (le)pontozást van, ahol nem értem.
    Gondolkoztam, hogy reagáljak- e a pontozással kapcsolatban, hiszen mindenkinek szíve-joga saját ízlése alapján, szubjektíven pontozni, de van, ami tényszerű, és ott elvárnám az objektivitást, vagy legalább egy indolkást, mert ha és amennyiben jogos, akkor abból tanulni is lehet. Így viszont csak igazságtalanul rontja az átlagomat, amikor valaki megnézi az adatlapomon az összesítést.

    Megnéztem a többi lányról írt beszámolóidat, hogy lássam, mit, miért pontozol le, így ennek fényében próbáltam megérteni azt, hogy
    pl.: miért kapott 5 pontot az, akivel nem is tudtál beszélni, amikor hívtad, míg az én esetemben az első hívásnál a barátnőmmel beszéltél, mert megkértem, amíg dolgozom, vegye fel. (Nem recepciós, vagy telefonközpontos, csak jól működünk együtt) Majd kis idő elteltével visszahívtalak, és megbeszéltünk mindnet, ahogy ezt le is írtad. A kapott pontszám mégis a 4- es, az elérhetőséget illetően.

    Majd a fürdő is csak 4- est kapott, holott az egy maximálisan felsőkategóriás csapteleppel, káddal, tusolóval, csempével kialakított fürdő. Ráadásul közvetlenül a szobából nyílt, nem kellett mással osztoznod, és várni a bejutásra.
    Megjegyzem, a legtöbb helyen 1 fürdőn osztoznak a lányok/vendégek, nem úgy, mint nálunk, ahol 2 fürdő van, a vendégek és a mi kényelmünk érdekében is.
    A felszereltsége is szinte minden igényt kielégít, tusfürdőből, szájvízből is kényed-kedved szerint válogathattál, illat, összetevő, márka, szín, íz... bármi alapján.
    Igazából nem is írsz a fürdőről, csak lepontoztad. Biztos túl közel volt, vagy a csempe színe nem tetszett.

    A külsőre és az arcra nyilván azt adod, ami a szubjektív véleményed, a mi esetünkben 3- as.
    Ugyan azt írod, hogy nem érdekelt most a kűlső, mégis a hármas az hármas.
    Szándékosan a telt alkatot jelöltem meg, hogy ne pontozzon le senki amiatt, hogy a sportolói múltam már kicsit fedettebb külsőt mutat jelenleg.
    A képeim mind amatőr, telefonnal készült képek, tehát az általad “retusált képpel hírdet” megjegyzést sem értem.

    Ha a vékony lányok tetszenek, akkor mégis miért jöttél hozzám? Hogy írhass egy beszit, amiben lepontozhatsz és kritizálhatsz, hogy “nem nádszál”? Soha nem voltam csontkollekció, de azt sértőnek érzem, ha a valós adatok megadása után valaki azért pontoz le, mert neki valójában a vékony lányok tetszenek.
    Persze, amit és ahogyan csináltam az jó, csak takarjunk le engem, és csak a kézfejem látszódjon?

    A végén pedig nem értem, hogy ha a leírásod és a pontok alapján is (a hatékonyság, szakszerűség, egyedi igények, időráfordítás) minden 5- ös, és még azt is leírod, hogy tetszett, hogy nem futószalag, nem óranézegetős program volt, akkor mégis miért vontál le pontot a “megérte” és a “korrektséget” illetôen.
    Azt hiszem ez a két dolog ami a leginkább rossz szájízt eredményezett, miközben olvastam a beszámolódat.
    Mert azt el tudom fogadni, hogy számodra más karakter tetszik, de azt nem, hogy indolkás nélkül, és minden igyekezetem ellenére lepontozod a korrektséget is, mindezt úgy, hogy a szövegben ezt nem jelzed.

    Összegzés: ugyan azt írtad, a következő alkalommal hosszabb randit szeretnél, de most úgy érzem, az nem lesz, mert nem szeretném magamat kényelmetlenül érezni, miközben dolgozom rajtad, és azon gondolkodni, hogy mégis miben fogadjalak, amiből nem látszik ki semmi olyan, ami számodra nem tetszik.
    Talán egy burka ( burka: egy egész testet elfedő muszlim női külső viselet) megoldás lehetne, de javaslom, inkább egy vékony lányt keress fel helyettem.

  • Egyeztetés:

    Telefonon hívtam. Elsőre nem ő vette fel, de később vele is sikerült beszélnem. Már a hangja alapján tudtam, hogy minden rendben lesz. Intelligens,nyitott.
    Megbeszéltük az időpontot.
  • Megközelítés:

    Tekintettel a hétvégére autóval mentem, de a tömeg közlekedés sem lett volna nehéz. Könnyű volt megtalálni, mindent elmondott.
  • Helyszín:

    A lakás teljesen rendben volt. Tiszta, nyugodt, rendezett. Mással nem találkoztam.
    Első, ismerkedős alkalomra egy órát beszéltünk meg, ebben egyet értett velem.
  • Lány külseje:

    A ciciket leszámítva (azok pedig hatalmasak) nem érdekelt ezúttal a külső. A megadott adatok valósak, ezért senki sem fog csalódni. Nem nádszál.
  • Erotikus masszázs:

    Alapjában véve azért választottam, mert francia és profi lingam is van a programban.
    Fürdés után masszázzsal kezdtünk, ami kellemesen erős és hatékony volt. Közben beszélgettünk, és határozottan intelligens, szimpatikus embert ismertem meg.
    A masszázs rész nagyon jó volt, nem volt elkapkodva. De minden jónak vége szakad egyszer. Ezúttal viszont meg jobb következett. Sosem voltam még igazi lingamon. Hát most ez is megtörtént, és fantasztikus volt. Sok olajjal, alaposan, húzva, nyúzva, csavarva. Volt mindenféle mozdulat. Ez nem kézi levezetés. Ez valami egészen más világ.
  • Levezetés:

    Mivel a franciát imádom, a befejezést így kértem. VSZ nincs, de mivel nem akartam sem figyelni, sem kellemetlenséget okozni, gumis franciát kértem, hiszen az mehet végig :)
    Nos, a technika kiváló, a francia intenzív és profi. A hosszas előjáték miatt jól bírtam, de a vég eljött. Hatalmasat élveztem, egészen beleremegtem.
  • Elszámolás:

    Még az elején letettem, de igazából szóba sem került. Azért a végén jeleztem, hogy ott van :)
  • Összkép:

    Arra jutottam, hogy legközelebb hosszabb időre kell mennem, mert a masszázsa jó, és jó lenne arra is több időt fordítani. A lingam pedig csúcs. Tetszett, hogy nem volt futószalag, óranézegetés.
Happy Massage