• Niki

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    VTR-en kezdeményeztem a randit az előző nap, mert láttam, hogy Niki gyakran online, még vasárnap is. Nekem csak a hétfő reggel felelt meg, amit Niki elfogadott, de fél tíz helyett tíz órát ajánlott, szerencsére ez még nekem is jó volt.
  • Megközelítés:

    Kelenföld, Etele tér melletti toronyházak egyike, metró és BKV is odavisz, egyszóval tökéletes randi helyszín. A cím egyértelmű, a parkolás ingyenes. A kis lakás a 15. emeleten van - én parázok a magasságtól, mert mindig arra gondolok, hogy a ház ingadozik, meg kileng, de most másféle kilengés következett be...
  • Helyszín:

    Megérkezésem után régi ismerősökként pusziltuk meg egymást, én pedig már alig vártam, hogy együtt legyünk, talán kicsit tolakodó is voltam - most kérek elnézést, Kedves. Rövid beszélgetés után, hogy kivel mi történt az elmúlt hetekben, Niki a fürdőbe irányított egy törülközővel. Itt a szokásos választék várt, szájvíz, tusfürdő, minden kéznél, a zuhanyzó és a türcsi tiszta, otthonos érzésem volt, pedig ezen a helyszínen először találkoztam vele. Az elsötétített szoba tágas, benne ágy és kanapé, valami zene szólt, és egy mobil klíma is ment, és bár kint nem volt hőség, de erre szükségünk volt.
  • Lány külseje:

    Niki nagyon aranyos lány, nagy, kék szemek, szép arcocska, csodálatosan formás mellek, a képek valódiak, de Ő annál is szebb. Az alakja nagyon tetszik, külön kiemelném kis hasikáját, amit imádtam, le is vetettem vele a ruhát, amint oda kerültünk. Egy fekete kombinéban, bugyi nélkül fogadott, nagyon cukin nézett Rám, amikor beléptem, szinte azonnal el akartam kezdeni azt, amiért jöttem.
  • Action:

    A légkondi kellemes szellője mellé feküdtünk, amikor végeztem az alapos zuhannyal, közben beszélgettünk, de én máris kértem a cicijét. Nagyon kellemes, finom a bőre, hevesen csőkolgattam száját, aztán keblét, majd Niki izgatni kezdte szerszámom szájjal, mellel, én pedig kértem, hogy adja oda kis punciját. Már a múltkor is szerettem ezt a részt az én kis Drágámból, nyaltam, faltam, ahogy csak bírtam. Mikor már kész lettem, Niki felrakta a gumit és bele is ült rögtön. Hát újra azt éreztem, amit úgy szeretek benne, Ő lelkesen sóhajtozott rajtam, én pedig hol fenekét, hol cicijét simogattam, közben pedig csókolóztunk is. Kértem, hogy vegye le a ruhát, és örültem, ahogy a teljes testét átadta nekem.
    Ezt követően Niki kérte, hogy én legyek felül, örömmel cseréltem vele, ráhajoltam és folytattuk. Percekig misziben voltunk, Niki szerintem élvezte a dolgot, mutogatta keblét, én pedig éhesen vetettem magam rá. Az időt nem is érzékeltem, csak Vele foglalkoztam, Ő pedig velem, úgy éreztem, mintha már évek óta járnánk vagy szeretők lennénk, egyszóval tökéletesre sikerült minden.
    Én kértem, hogy folytassuk hátulról, Niki elém térdepelt és tettem a dolgom. Mellette igazi férfinak éreztem magam, mert Niki - bármilyen aranyos és cuki lánykának néz ki - igazi NŐ, aki kihozott belőlem mindent. Majd újra cseréltünk, megint Ő került fölém, az élet egyszerű és csodás, ez jutott eszembe, közben pedig mondtam is Neki, hogy szívesen elvinném magammal valahová, ahol ez a pillanat nem szűnik meg.
    Niki szájjal és kézzel, aztán kebleivel izgatott a végén, látványnak is elsőosztályú volt, amit művelt. Lehet, hogy még más is történt, de így lett vége, nagyon jól éreztem magam végig, és szerintem Nikinek is jól esett.
  • Elszámolás:

    Minden korrekt, amikor Vele vagyok, ezért ide nem is tudok sok mindent írni. Niki erre a kis időre igazi partnerem, barátnőm lett, egyszerűen imádtam minden megnyilvánulását. Teljes órát kaptam, a végén örömmel mentem fürdeni és egy búcsú puszival váltunk el.
  • Összkép:

    Kis hercegnő,
    Örökre bezártalak
    Szívem kis kamrájába,
    Zeng a testem-lelkem, mert
    Itt vagy velem, csak velem.

    Nehéz elválni Tőled,
    Igen, mindig ezt érzem,
    Kérlek, ha újra megyek
    Imádj, ahogy jó nekem.

    (olvasd össze a kezdőbetűket)
Happy Massage