• Adél Csúszkamasszázs

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Ez köztünk már nem probléma, levelezés, telefon, éppen ami pont üzemel. Adélt már jó párszor meglátogattam, és minden esetben elvarázsolt! Legutóbb épp ráírtam, hogy szabad-e az általam kért időpont, és zöld utat kaptam. Boldogan vártam a délutánt, hogy indulhassak eme csodás Lányhoz.
  • Megközelítés:

    Mindég kocsival mozgok, hisz a munkám része, most is így történt. Kis utca, ingyenes parkolás, tömeg a Királyné úton tíz perc sétára. Csendes nyugodt környék, én nem szoktam a ház előtt megállni....kicsit távolabb a kíváncsi szemek elől.
  • Helyszín:

    Több lakásos nem régi ház, bejutás kapun, kód nélkül....vendéglátód enged be gombnyomással. Figyelni kell mert nem a hangosan berregő zár és kifelé nyílik. Maga a lakás tiszta, rendezett, minden szép, és igényes. A Lányok figyelnek minden apró részletre, diszkréció, logisztika tökéletes. A szoba klimatizált, fotel, kis asztal, tatamin, tükör, muzsika...minden adott, hogy igényes környezetbe légy. A fürdő szintén makulátlan, tusoló, sarokkád, nagy tér, kényelmesen elférsz, kisebb drogéria szintén megtalálható.
  • Lány külseje:

    Adélt a képek jól tükrözik, de a valóság nekem sokkal szebb. A kisasszony nem a túlzottan csacsogós típus, de viszont mozdulatai, érintései, hozzád bújásai, mind beszélnek. Mikor belépek csak megölel, finoman megszorít, és tudom, hogy ezzel azt mondja, de örülök neked. Kis mini ruhában fogadott, nagyon csinos volt, de rajta mint ahogy a képek is mutatják minden jól áll. Tetszik minden porcikája, formás lábak, alkatához képest nagyobb cicik, csodás punci, kis popsi, finom újacskái, melyekkel istenien simogat, cirógat. Arcra bájos, szép, izgalmas,....tekintete figyelmes, mosolya kedves, haj ápolt, illatos,....lehet elfogult vagyok?? Vállalom!....imádom ezt a Nőt!!
  • Erotikus masszázs:

    Megérkezve ölelés, kis csevej, majd húztam tusolni. Visszatérve Adél mindég egy kis bugyiban fogad, megölelgetem Őt, kis puszik egymás nyakára, kezei mellkasomon, és a tatamira invitál. Neki hasalok, majd Adél eldobja bugyiját, és olajat csurgatva mindenemre elkezdi csodás masszázsát. Kezdi lábaktól, majd halad derekamon keresztül végig a nyakamig. Nagyon jól masszíroz, erősen, de ahol kell ott simogat, majd a letapadt részeken ismét erősebben kapom a gyúrást. Ez egy jó fél órás terápia szokott lenni, majd mikor végzett ismét kapok bőven olajat, és jön a csúszka. Érzem cicik a popsin siklanak, majd Adél csúszik feljebb, már a hátam karcolják csodás bimbói, belepuszil a nyakamba, én lassan kezdek mocorogni. Ez ismétlődik párszor, közben kezei simogatnak, itt már fordulnék....meg is kapom az engedélyt!
  • Levezetés:

    Megfordulva folytatódik az a fenomenális csúszka, csak most sokkal őrjítőbb! Adél istenien tudja használni testét, én ekkor már acélosan megkeményedve várom minden érintését. Farkam a cicik közt, feljebb csúszva én gyúrom ciciket, majd egy-két puszi, és érzem Adél ismét halad lefelé. Kapom a simogatást, cerka átcsúszik cicik közt, és finom kézi törődés, majd csókok a farkamra, és jön a francia. Adél finoman ténykedik, lágyan érzékien szopogat, környék is kap a forró nyelvecskéből, kezd az őrületbe kergetni. Felhúzom Őt elkerülve a durranást, majd egy kis áthelyezkedés, és 69 be folytatjuk tovább! Ahogy szemeim előtt csuporkája, fogom formás popsiját, és lágyan simogatom szépen megnyíló kelyhét.... Csodálatos! Finoman érintem, kicsalogatva nedveit, Adél ajkaival játszik cerkámon, mámorító. Mindketten rámozgunk, én egyre jobban élvezem, ahogy érzem Őt sem hagyja hidegen ténykedésem, majd utódok elindulnak, finoman megemelem Adélt jelezve, hogy robbanok, és kezei közt bevégzem!..... Hosszan, finoman levezeti, teljes az őrület, elgyengülve csak fekszem. Majd szépen megtörölget, kapok vizet, és irány a fürdő. Még felöltözöm kis csevegés, majd a fájó búcsú, ölelés, és lépnem kellett.
  • Elszámolás:

    Ezt már szóba sem hozzuk, végén teszem ki a kis asztalra mindent köszönve. Átlagnak mondanám, két rózsaszállal a kerek legnagyobb csokor felett, ezt kicsit megtoldva ajándék hiányában vázába tettem csokromat! Nekem megérte, Adél nekem sokkal többet megérne!
  • Összkép:

    Adél valóban profi csuszkakirálynő! Amit ad a keretei közt azt maximális odafigyeléssel adja, nem fogsz csalódni! Én kicsit elfogult vagyok vele szemben mert nagyon megkedveltem!! Valami megmagyarázhatatlan báj van benne, ami engem teljesen megőrjít....az ölelése, a kis bújása, a simogatások....egyszerűen nem tudom miért de a rabja lettem! Ismét beigazolódott számomra, hogy van amikor a kevesebb néha több, most is ez történt! Nem kell ide hosszú repertoár, vannak szigorú korlátok amiket tiszteletben kell tartani, és a végén mégis úgy érzed, hogy mindent megkaptál....pedig Nem! De amennyiben az adott lehetőségeket kihasználjuk, és megvan a kölcsönös szimpátia, akkor Adél egy csodálatos partner, és jól érezheted magad, ha az Ő vendége leszel. Ajánlom Őt minden Úriembernek,.......én pedig maradok a csendes Imádója!
Happy Massage