• Mona

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Előző este hívtam telefonon, a barátnője vette fel, s beírattam magam másnap estére egy másfélórás programra. Aznap délelőtt még egyszer jelentkeznem kellett, hogy megerősítsem a szándékom komolyságát.
  • Megközelítés:

    BKV-val mentem, s könnyű dolgom volt: a Széll Kálmán téri metrómegállótól pár perc séta. Ha viszont kocsival lettem volna, azt hiszem bajban lettem volna... Nagyon nagy szerencse kell ahhoz, hogy találjon az ember szabad helyet. Habár van egy megoldás, amit Monától tudok: a közeli Mammutban is lehet parkolni.
  • Helyszín:

    Egy kevés szintes, régi építésű társasház... Ahogy odaértem, csöriztem. Mona pár perc türelmet kért, s megmondta a kapucsengőkódot - amit kérésének megfelelően kicsit később nyomtam... Bár a háztömb nincs valami jó állapotban, a lakás viszont igényes, felújított, a célnak teljes mértékben megfelelő. A fürdőszoba kádas, a tusfürdő kínálat bőséges, több szoba is van, nekünk tatamis jutott. Tükör sajnos csak egy van, az sem túl jó helyen, így gyakorlatilag semmi haszna nincs a vizuális élmény fokozása szempontjából...
  • Lány külseje:

    Korábbi helyeken már voltam Monánál, szóval nyugodtan mondhatom, hogy két ismerős találkozott. :-) Nem is ért meglepetés, Mona még mindig elképesztően szexi, jó alakú és szép arcú lány, hosszú, formás combokkal, közepes, eredeti mellekkel és egy nagyon formás, markolászni való popsival. Épp aznap jelentek meg az új, arctakarás nélküli képek az adatlapján, ami után borítékolható volt, hogy nem fog unatkozni...
  • Erotikus masszázs:

    ...és valóban megtehették a képek a hatásukat, ugyanis Mona nem titkoltan fáradt volt, így megkérdezte tőlem, hogy megkérhet-e arra, hogy egy kicsit én megmasszírozzam. Természetesen nagyon örültem a kérdésnek, örömmel használtam ki Mona fáradságát, hiszen nagy öröm egy ilyen formás lányt masszírozni. :-) Na jó, masszírozásról túlzás beszélni, mivel nem értek hozzá, mindenesetre Mona megszabadult a textiltől, s máris nekiláttam a kenegetésnek-simogatásnak. A lábakkal kezdtem, s miközben a lábát kenegettem, a tekintetem egyfolytában a formás popsin volt, egyszerűen nem lehet betelni ezzel a csodás látvánnyal, s kicsit magamat is "hergeltem": a kezem egyelőre nem tévedt oda, csak körülötte jártam, a lábak után a hát következett, a popsit átugrottam, de a "hergelésem" eddig tartott, természetesen alapos popsi-markolászással folytattam a ténykedésem. Azért természetesen vissza-vissza tértem a háthoz és lábacskákhoz is, Mona is súgott, mit csináljak, hogy esik jól neki, én meg örültem, hogy a kedvében járhatok. Mondta, hogy most már illő volna neki masszírozni, de én mondtam, ne aggódjon, szeretem a fordított felállást. :-) A formás popóhoz természetesen egyre gyakrabban visszatértem, s szép lassan a lábak közé is becsúszott az ujjam, finoman masszíroztam a punci környékét, majd megkértem, forduljon meg...
  • Levezetés:

    ...így már könnyedén hozzáfértem a csupasz puncihoz, simogattam a csiklót, majd körülötte puszilgattam, aztán a csikló is megkapta a puszikat, majd lassú nyelvjátékkal kényeztettem, ebben segítségemre volt az ujjam is, ami utat talált a forró punciba, Mona reakciója alapján jól is esett neki. Egy rövid pihegés után én helyeztem kényelembe magam, s Mona vette kezelésbe a velem egykorút, előbb kézzel, majd a szájával kényeztetett, ez annyira jólesett, hogy kis híján már a legelején végem volt, többször is megállítottam Monát, végül azonban engedtem a természetnek, mert nem akartam hogy elfogyjon Mona türelme... Így jött a végkifejlet, kézzel fejezte be, az utódok a hasamon landoltak. Letörölgetett, s mivel volt még idő, megkérdezte, szeretnék-e egy levezető masszázst, köszöntem a lehetőséget, inkább mentem zuhanyozni, így talán maradt egy pici ideje pihenni Monának az utánam érkező kolléga előtt.
  • Elszámolás:

    Szerintem a budai átlagnak abszolút megfelelő, egy jócskán átlag feletti csoda szép lánnyal, az elején elhelyeztem a ruhatartó mellett.
  • Összkép:

    Fárasztó napja volt Monának, aminek az én szempontomból volt jó oldala is: élveztem a szerepcserét a masszázs résznél. Viszont sajnos volt rossz oldala is: a levezetésnél nagyon érezni lehetett Monán, hogy szeretne már túllenni ezen a napon - és rajtam is....... Nem hittem volna, hogy ezt legelőször egy olyan lánynál élem meg, akivel korábban már két csodálatos randim is volt. De ennek is megvan a tanulsága: senki sem robot, mindenkinek lehet jobb és rosszabb napja, ezt meg kell értenünk és maximálisan tiszteletben kell tartanunk. Én is ezt teszem, és mindezek ellenére nem zárom ki, hogy valamikor újra meglátogatom Monát, de csak ha nincs ellenére.
Happy Massage