• Mia

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Mikor megláttam itt a hirdetését, azt a kis skót kockás miniszoknyába bújtatott popsiját, azonnal telefont ragadtam és Ő vette fel. Első napja volt ebben a szakmában, hangján érződött kis tapasztalatlanság a program részletezésében, ezért is rákérdeztem minden részletre, nehogy félre értsük egymást.
  • Megközelítés:

    A hely nem kezdő, régen járok már ide. A piac közelében, érdemes a piac parkolóját használni a négykerekűnek, de minden lehetséges BKV is rendelkezésre áll. A bejutás telefonon kapott kód alapján egyszerű. Van egy portás, bár még sosem derült ki, hogy mi a dolga. Rád se néz, nemhogy érdeklődne mit-kit keresel.
  • Helyszín:

    Megfelelő emeleten körfolyosó közepe táján, ajtó nyílik, mögötte Mia abban a fotóin is látható vadító piros alsóneműben. Alacsony nőies formákkal megáldott tényleg szép arcán szerény mosoly, mintha félne, hogy tetszeni fog-e. Tetszett ! Az üdvözlő puszival egyidejűleg, bátorítandó, végig simítottam a hátát a popsiját és beleszagoltam a nyakába. Nagyon kellemes volt az érkezés. Balra első szobába irányított. Érdekes, még sosem jutottam tovább ebben a szalonban. A szobában kellemes zene, félhomály, ruhainas, asztalka a virágnak, tatami, fejnél és oldalt jó nagy tükör. A fürdő tiszta, száraz, rendesen felszerelt minden fontos aprósággal. A szájvíz éppen utánam ürült ki. Kádban lehet tusolni, harmonika szerű fröcsögés gátló plexi mögött.
  • Lány külseje:

    A képeknek megfelelő nem vékony, de nagyon formás, selymes hosszú hajú, szép arcú lány. Zöldes barna szemek, eredeti (nem rásegített) hosszú tömör szempillákkal, illatos bőre bársonyos, tetkóval nem találkoztam. Formás közepesen nagy, egyáltalán nem gravitáló cicik, keskeny derék, nőiesen domborodó popsi, olyan amibe szívesen belekapaszkodnál action közben, ha a másik oldalon hirdetne. A fogadó ruhája, az a képeken is viselt dögös piros alsónemű nem rejtegetett meglepetéseket.
  • Erotikus masszázs:

    Tusolás után állva ölelkeztünk, kibontottam a cicifixből, megcsókolgattam az ikreket, amik jól reagáltak a szopogatásra, eltávolítottuk közös munkával a tangát és hanyatt fektettem Miát a tatamin. Megkérdeztem krémet vagy olajat szeretne, krémet választott. Kiporcióztam egy-egy adag krémet a cicikre, a hasára a comblaira és lassan elkezdtem szétkenegetni rajta. Egyenként a ciciken, majd a pociján, lefele a puncihoz. Rátértem az eleinte zárt combjaira, és kenegetés közben lassan nyiladoztak a combok. Segítettem kinyitni, tettem egy-egy adag krémet a belső combokra is és alaposan elkenegettem a térdhajlattól a combtőig amíg a végén kinyílt a nuni és kapott Ő is rendesen a krémes simogatásból. Jobb simogató kezem ekkor a cicijére fordult, bal kezem pedig a nyíló nuni alá került nyelvem pedig beindult a kélybarlang bejáratánál. Apró nyüszítések kíséretében egyre intenzívebben nyaltam miközben a bal kezem hüvelykujja lassan becsusszant a mézes alagútba és a zene valamint a nyelvcsapások ritmusára dolgozni kezdett. Mia is emelgette magát a ritmusra, de néhány perc múlva rájöttem, hogy ez alkalommal nem tudom csúcsra juttatni. Igazán nem csodálkoztam, hiszen csak második napja dolgozik ezen a területen, nyilván még nem tudja elengedni magát.
    Feltérdeltem, és meredező dákóm felé irányítottam a fejét, amit azonnal magáévá tett. Kellemesen, mondhatnám átérzéssel kezdte ajkai közt csúsztatni, néha egészen mélyen is bekapta, miközben bal kezemmel cirógattam testét ahol értem. Hamarosan éreztem, hogy közelít a kitörés, de még nem akartam elszállni. Időt kérve mondtam, hogy próbáljuk ki a masszázst. Hanyatt feküdtem, mert hason nem sikerült volna és Mia elkezdte masszírozni a lábamat, majd a combomat egyre feljebb haladva.
  • Levezetés:

    Mivel a dákó csak meredezett, kértem, hogy a tradicionális masszázst ajak masszázzsal folytassa. Széttártam combjaimat, és ő nyelvével körbe vizsgálta a legfontosabb alkatrészeimet. Megnyalogatta, majd egyenként bekapta a golyszikat, ajkai csúsztak a dákón fel le, időnként megnézte a hatást a tükörbe mosolyogva, majd teljesen eltüntette kisbárót. Ez nagyon bejött, imádom érezni makkommal a szájüreg végét. Bent tartotta, és tele szájjal jobbra-balra mozgatta a fejét. nagyon empatikus, tud ez a kislány kényeztetni. Én fogtam a lófarokba kötött haját, de csak szokásból, mert nem kellett irányítani. tudta mi az, ami az adott helyzetben legjobb nekem. Egyszer csak kicsit lejjebb csúszott és szinte vízszintes helyzetbe vitte szájával a rudat. Éreztem ahogy a szájpadlásával dörzsöli a makkom. Ezután kiengedte a szájából, lökött egy mosolyt a tükörbe bámuló vendégének, majd álló helyzetben újra torokra vette. Nem igazán tudtam tovább visszatartani magam és egy hosszú sorozat lövéssel, sokáig pulzálva élveztem kicsi szájába. Nem ugrott szilvia után, még egy jó darabig hagyta hogy szájában nyugodjak le.
    Maradt még pár percünk, ezt masszázsra használta fel vendéglátóm. Egy közepesnél erősebb, egészen egyedi masszázs kaptam, új fogásokkal amiket eddig a lányoknál nem tapasztaltam. Alaposan helyre tette a lapockáimat, derekam is jólesően nyugtázta tevékenységét. Nem tanulta, de ráérez a masszázsra is.
    Ezután együtt mentünk tusolni. Kicsit incselkedtünk még a tusolás közben, megbeszéltük, hogy legközelebb egy közös tusolással kezdjük a programot.
  • Elszámolás:

    Egy extra a VSZ a többit alapban kapjuk. Abszolut korrektnek tartom, nekem nagyon megérte. A végén helyeztem el a virágtartó asztalkára.
  • Összkép:

    Mia kezdő ebben a műfajban, de egyáltalán nem kezdő az igazán kellemes, minden igényt kielégítő kényeztetésben. Végig kellemes hangulatban, kölcsönös odaadással, gördülékenyen haladtunk a cél felé. Nagyon ajánlom, de miután nappali hallgató, igyekezzetek, mert csak a nyári szünetben lesz elérhető.
Happy Massage