• Niki_és_Bunny

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Hétfőn írtam vtren Bunnynak hogy mégis jó a mai nap így ha Nikinek is jó akkor végre összehozhatnánk az édeshármast. Szinte rögtön visszaírt hogy ha tudok jönni hamarabb 1 órával akkor megoldható,mivel Niki csak miattam jönne be. Mondtam értük bármit megoldok :)
  • Megközelítés:

    Kelenföldi pályaudvarhoz közel, parkolás ingyenes,Gps könnyen oda visz. Parkolni könnyen lehet eddig mindig találtam helyet.
  • Helyszín:

    Bunny-nál volt a randink,mondtam neki kiakarod próbálni velem az új klímádat? mondta: persze,ha már múltkor nem volt pedig azért jöttél.(szombaton)
    sok emeletes panel,egyszobás, tiszta rendezett.Fürdőben sokféle tusfürdő,szájvíz,bontatlan fogkefe,fogkrém.Illatos jó nedvszívó törülközőt kaptam.
  • Lány külseje:

    Niki és Bunny is egy igazi földre szállt Angyal. Szebb lányt nem is lehetne találni náluk. Ott formásak ahol kell, ott gömbölyűek ahol kell. Igaz mindketten fogytak amit meg is említettem, ezen jót nevettek. Mindketten egy fekete ruhában és kérésemre bugyit is vettek fel.
  • Action:

    Mikor beléptem az ajtón Niki fogadott egy csókkal, majd Nyuszitól is kaptam egy forró csókot. Átadtam az ajándékokat amiket szántam nekik,remélem tetszenek.(utóbb kiderült hogy igen )
    Mondták hogy vetkőzzek le, majd Nyuszi hideg itallal kínált, így kaptam egy colat. Majd leültek az ágyra és beszélgettünk hogy mi történt velük és velem, majd Nyuszi elparancsolt fürdeni.
    Gyors zuhany , visszatértemkor a lányok beszélgettek egymással de mikor megláttak egyből abba maradt és mondta Bunny hogy akkor nézzem Niki popsiját ahogy rázta az ágyon addig ő mögém került és elkezdett simogatni. Majd Bunny is felállt az ágyra és most ő rázta, közben Niki pedig kicsomagolta Incit és Fincit,rögtön a számba tette,de ezt nem hagyta Nyuszi se és most az ő cicijével volt tele a szám.Ezek után Nyuszi ledöntötte a lábáról Nikit és azt mondta megmutatja hogy mit kell csinálnom, elkezdte nyalni közbe Niki magához parancsolt és kérte a farkamat, én meg csak moziztam, majd Bunny feljött Nikihez és elkezdtek csókolózni,majd a farkamat felváltva szopták. Majd elkezdtem én nyalni Nikit amit hangos nyögésekkel hálált meg nekem,közben Nyuszival csókolóztak és nyalta Niki cicijét.Majd Nyuszi is megszabadult a bugyitól és elkezdte a melleivel simogatni a hátamat. Közben Niki egyre jobban nyögdécselt míg el nem élvezett.Majd ezután Bunny hátamra döntött és mondta Nikinek hogy ő csak játsszon addig őrá ül az arcomra mert ő is élvezni akarja a nyelvemet.
    Niki szopott Nyuszi ül az arcomon és nyalom ahogy csak tudom, nem is éreztem de Niki gumit varázsolt rám és rám ült és elkezdett lovagolni majd vágtázni,így is lett végem első körben. Letisztogattak és egy kis pihi jött,beszélgettünk sokféle dolgokról,és kaptam egy 4 kezes masszázst amit nagyon jól esett.Majd Nyuszi megunta és azt mondta hogy most ő akar engem, esélyem se volt ellenkezni igaz nem is akartam. Szét tette lábait és mondta hogy nyaljam, nem vitatkoztam úgy tettem mintha az életem fügne rajta úgy nyaltam, hangos sóhajok kísérték tevékenységemet, közben Niki jelezte hogy forduljak oldat hogy ő is tudjon játszani amíg én harcolok az életemért.
    Majd mikor kezdtem Bunnyt a cél felé vinni gyors gumit húzott rám és bepucsított, elkezdtem adni neki de jött Niki a cicijével és bekaptam őket vagy őt csókoltam,így lassabb lett a tempóm,de Nyuszi megelégelte azt mondta hogy most csak az övé vagyok és magára fektetett és így átkaroltam a ciciket markolásztam és közben a nyakát fülét puszilgattam amit élvezett,közben ő Nikivel csókolózott, ettől pedig megint eldurrantam, és kitartottam addig amíg Nyuszi is elment.Újabb pihi dumcsi közben én iszok is mert nagyon lefárasztottak az Angyalok.
    Majd kérdezték újabb menet, mondom persze.Nyuszi megint elkezdte felállítani a farkamat míg én Nikivel csókolóztam és simogattam,de újra megkívántam a punciját és mondtam neki hogy üljön rá a számra.Bunny nem tudta mit szeretne Niki de mondtuk neki viccesen ő ne törődjön semmivel csak szopjon tovább és Niki visszanyomta a fejét a farkamra, én nyaltam Nikit egyre gyorsabb nyelvcsapásokkal közben Nyuszi se kímélt engem bevetett mindent amit csak tud, volt minden zacsi nyali szopi, amit ember fia eltud képzelni.
    Majd gumit kaptam és újra Nikiben voltam de most kutyus pózban,majd kértem hogy misszibe forduljunk szeretném látni a gyönyörű melleit,közben Bunny Niki cicijét simogatta.
    Mondtam Nyuszinak hogy ugye nem hiszed hogy te megúszod, mondta remélte is hogy nem,rögtön Nyuszi pózba vágta magát amit nagyon imádok nála,így is adtam neki egyre gyorsabban,de sajna begörcsölt a lábam így nem tudtam elvinni a csúcsra.Hátamra fordultam és Niki lestoppolta a farkamat ő vele játszott, míg Bunny mondta hogy ma még nem volt benne az ujjam, így elkezdtem őt ujjazni egyel majd kérte a második ujjamat is. Nagyon élvezte a hangokból itélve. Bunny szerint pihentem annyit hogy az ágy elé parancsolt,újabb gumit kaptam és kutyusba toltam, közben Niki megint incselkedett velem, majd csere most Niki pucsít be és őt döngettem közben Nyuszi a hátamat a melleivel simogatja és a zacskómat pedig a kezével, nagyon élveztem,de csak nem tudtam elmenni, majd kaptam egy nagyon finom franciát mindkettejüktől de így sem sikerült ,pedig ők mindent megtettek, de nem baj így is volt 2 hatalmas élvezésem.
  • Elszámolás:

    Bövebb infó mindent tartalmaz, teljesen korrekt.
  • Összkép:

    Életem első édeshármasa volt,de szerintem velük biztos hogy nem az utolsó, sőt annyira nem hogy hétfőn megint megyek hozzájuk.
    Imádlak titeket lányok, örülök hogy annó megismertelek titeket.
Happy Massage