• Wanda Gold

  • Beküldte:
  • Wanda Gold reagálása

    Drága Charlifilpo!


    Nem is tudom, hol kezdjem ezt a kis szösszenetet neked. Valahogy így vasárnap este már nem mindig fog az agyam! Sorry érte...

    Köszönöm, hogy újra meglátogattál, a szuper randit és ezt a beszit is. Igaz egy kicsit korai volt a mindkettőnk számára megfelelő időpont, de igyekeztem toppon lenni, hogy újra csalódás mentesen távozz tőlem. Ahogy olvastam, sikerült is :))

    Örülök, hogy jól érezted magad és így is tökéletes randink volt! Én is nagyon jól éreztem magam a társaságodban, de szerintem ezt észrevehetted rajtam ;)

    Remélem még lesz alkalmunk rá, hogy tovább fokozzuk ezeket az élvezeteket :P

    Úgyhogy várlak vissza Drágám máskor is, bármikor! Akár ilyen hajnali órában is, hahaha :))


    SOKSZOR CSÓKOLLAK ADDIG IS :***


    Wanda Gold ❤

  • Egyeztetés:

    Üzenetet írtam neki, itt az oldalon. Kis idő elteltével jött a válasz is. Az elsőre javasolt időpont nem volt neki megfelelő, de hamar találtunk jó időpontot. A jóváhagyott időpontot VTR-en is jeleztem.
  • Megközelítés:

    Király és Királynő által keresztezett útnál található a kéjkuckó. Több busz és villamos is jár arra, szóval aki BKV-vl megy annak nem lesz gondja. Autóval is könnyű odajutni, bár véleményem szerint a parkolás nem könnyű. Arra érdemes egy pár percet rászámolni
  • Helyszín:

    Egy új építésű társasház x.dik emeletén van a lakás. Lifttel könnyű feljutni, de aki sportolni akar, annak ott a lépcső (lefelé lépcsőn jöttem le). Látszik, hogy rendben van tartva a lakás, nincs kupi, tisztaság volt. Wanda mondta is, hogy most fejezte a porszívózást és a rendrakást.
  • Lány külseje:

    Megfelelő instrukciókat megkapva bejutottam a házba, lifttel fel az emeletre és már nyílt is az ajtó. Vendéglátom Éva kosztümben nyitott ajtót, így a szép ikreket meg is csodálhattam. Wanda alakja a képeknek és a megadott adatoknak teljesen megfelel. Nincs csalás
  • Action:

    Otthonról frissen zuhanyozva érkeztem, ezért csak egy gyors alváz mosásra kellett a fürdőbe mennem, illetve bkv után kezet kellett mosni. Fürdőben végezve irány a vissza a szobába. Wanda ágyra parancsolt, mind a ketten térdeltünk, rendes nyelves csók és simi, majd egyszer hirtelen bekapta a bekapni valót. Isteni volt, ahogy játszott a nyelvével, nagyon tetszett. Egyszer csak felhúztam, ismét csókolóztunk és kicsit játszottam a melleivel. Mondtam neki, hogy feküdjön hanyatt, mert én is kényeztetni szeretném. Dél felé vettem az irányt, melleinél megakadtam, egyszerűen nem tudok betelni velük. Kelyhét elérve finoman, óvatosan elkezdtem nyalogatni. Wandát szerencsére könnyű a csúcsra juttatni. Meg is jegyezte, hogy jó volt, de amíg piheget az ujja teljesen véletlenül a puncijába került. Nyaltam és ujjaztam egyszerre. Ismét pózcsere és a híres francia tudományát bemutatta. Nem találok szavakat. Kértem a gumit és lovagoltunk egyet. Az első etupnak így lett vége. Egyszerre mentünk el.
    Törlés után összebújva minden féléről beszélgettünk. Közben kis simi és csókolozás volt.
    Egy hosszabb smárolás után Wanda elkezdett franciázni. Pózcsere is megint én kényeztettem. Gumit kértem és missziben kezdtük el. Hol lassabb, hol gyorsabb iramot diktáltunk. Közben a melleit simogattam. Alulra kerültem és Wanda rám gugolt. Hosszabb időt töltöttünk el ebben a pozitúrában. Wanda hol hangos, hol még hangosabb volt, majd egyszer elrepült. Meg is jegyezte, hogy ebbe beleremegett. Láttam, hogy elfáradt, így áttértünk kutya poziba. A történet itt ér véget, ugyanis ebben a poziban ért a vég. Az óra kezdet lejárni, de még egy kicsit összebújtunk és beszélgettünk.
    Fürdés és tipli utamra.
  • Elszámolás:

    Bővebb infó mindent elárul. A csokrok méretét és, hogy milyen extrát vállal, amit most nem kértem. A mai randihoz nem is kellett, anélkül is jó volt.
  • Összkép:

    Wandának nagyon jó személyisége van. Könnyen egy hullámhosszra tud kerülni az emberrel. E jó tulajdonsága miatt a randi is nagyon jó hangulatú és élmény dús. Puszi Drága.
Happy Massage