• Hannácska

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Már korábban elhatároztam, hogy mindenképpen Hannácskára vetem ki a hálómat. Sokszor próbálkoztam telefonon, mindig foglalt volt, mire egyszer csak kicsöngött és sikerült a kommunikáció..Szerencsémre az általam elképzelt időpont szabad volt, így már szinte azonnal indultam is.
  • Megközelítés:

    Kocsival mentem, gps-sel, így nem volt nehéz odatalálni. A társasház mögött volt bőven szabad parkoló, ahol ingyen meg lehet állni.
  • Helyszín:

    A lakás emeleti panel, a helyszín éppen megfelelő. A szoba nem túl nagy, de a franciaágy befér, a többi meg úgy sem számít. A fürdőben zuhanyzó van, minden fontos tisztasági eszközzel gondosan felszerelve, ahogyan én szerezem.
  • Lány külseje:

    A képek, amiket feltöltött tökéletesen visszaadják a valóságot. Pontosan olyan helyes kis pofija van, amint látható. A bőre rendkívül selymes és kellemes tapintású, ritkaság számba megy. Mellei csodaszépek, rajzolni sem lehetne tökéletesebbet. Szép nagyok és a gravitáció a fiatal kora miatt minimális. Hibátlan.
  • Action:

    Telefonos egyeztetéskor a hangja gépies és monoton volt, picit féltem is a személyes találkozástól.Szerencsére, amikor a lakásba léptem, onnantól kezdve teljesen megváltozott. Mosoly és kedvesség amit kaptam. A bemutatkozást követően a szobába invitált, ahol gyorsan átbeszéltük a részleteket, majd irány a fürdő. A tusolást és a tisztálkodást követően a szobába mentem, ahol egy egyrészes fekete body-ban várt. Ahogy beléptem finoman átöleltem, melyet kedvesen viszonzott.Simogattam, csókolgattam a nyakát, miközben Ő már a jobbkezével masszírozta az ácsingózó farkamat. Ezt követően az ágy szélére ültem, miközben előttem állt és körbecsókolgattam a hasát,punciját, combjait és a finom fenekét. Közben kikapcsoltam a felsőrészt és kibuggyantak a gyönyörű szép keblei. Sokkal nagyobbnak tűntek, mint a fotókon.Picit behajolt, majd a számba adta az ikreket. Eszméletlenül finom érzés volt szopogatni, nyalogatni őket. Majd hanyatt dőltem és Hannácska ráhajolt a szerszámra.Nagyon kellemesen elkezdett szopni.Pár perc múlva kértem, hogy dobja le az alsó részt, majd folytassuk 69-ben. Ezt szívélyesen meg is tette.Odatolta a puncit a szám elé és én elkezdtem habzsolni az édes csuport.Nagyon szép a punci is, fotók vannak a bemutatkozásában, ezért erről többet nem írnék. Pár perc múlva jött a vég, nem tudtam tovább tartani, de igazából nem is akartam. Szépen teleraktam Hannácska száját az utódokkal. Nagyon jól esett.Tisztálkodás ,beszélgetés majd kérésemre egy kis masszázs következett. Nem volt az a profi, de nem is ezért mentem. Egyszerűen csak jól esett a kis hát és vállnyomkodás. Ekkor már teljesen oldott volt a hangulat sokat beszélgettünk. Láttam, hogy van még időm, így jeleztem, hogy újra harcra képes vagyok. Kérte, hogy mossam kicsit meg, - ami amúgy természetes - majd a szobába visszatérve az ágy szélére ült és úgy szopogatta a farkamat. Később kérésemre ismét 69-be folytattuk..Most mit csináljak, ez a gyengém,na...:)
    Mikor már jól beindultam, kértem a gumit és azt hogy picit lovagoljon meg.Ügyesen mozgott rajtam, sőt a csodásan ringó melleinek látványa elképesztő volt, viszont kértem a misszionárius pózt, mert az ágy kissé süppedős volt, ami elvitte a figyelmem. Semmi gond, mondta, s máris rajta feküdtem és úgy toltam neki. Lehet rendesen döngetni, nem volt semmi ellenére. Közben folyamatosan figyelt, majd a fel,s alá mozgó melleit odatámasztotta az arcom felé. Nagyon szép volt a látvány, nemsokára hatalmasat élveztem a gumiba. Tisztogatás, majd fürdőszoba, ahol kedvesen megmosta és megtörölgette a hátamat. Öltözés búcsúzkodás és távozás.
  • Elszámolás:

    Nem vettem igénybe semmi extrát,bár kétségtelenül van olyan, amit szívesen kipróbálnék vele. Talán majd a következő alkalommal. Igazából amiért mentem, azt maximálisan megkaptam. Az elszámolás az elején volt, nekem ezzel az ég világon nincs semmi problémám.
  • Összkép:

    A telefonban nagyon kimért, kissé monoton és gépies. Mint írtam fentebb kicsit féltem is tőle, de a lakásba érve teljesen más volt a hangnem. Nem tudom, ez miért van így, Hannácska biztosan tudja. Mindenesetre kielégülten és elégedetten távoztam ettől a gyönyörű bőrű illatos kis hölgytől, akit valószínűleg még meg fogok látogatni.
Happy Massage