• Cintia

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    A hölgy képei és beszámolói is tetszettek, így bekerült a kedvenceim közé. Mikor nekem jó lett volna, próbáltam hívni, de nem volt elérhető, így tolódott a randi. Aztán egy szép nyári péntek kora délután hívtam, egyből fel is vette, kedvesen tájékoztatott, a mikor mehetek kérdésemre 20 percet felelt. Örömmel indultam a kapott címre.
  • Megközelítés:

    A megkapott cím pontos volt, a navigáció is ismeri. Autóval érkeztem, a ház előtt tudtam ingyenesen parkolni. BKV járatok 3 perc sétával elérhetőek, az oldalon található térkép is pontosan mutatja a helyszínt. A bejutáshoz telefonon kaptam instrukciókat, melyek egyértelműek voltak, nem volt hiba a bejutásban.
  • Helyszín:

    A tetthely a társasház felsőbb szintjén található, több szobás ingatlan. Kolléganő jelenlétét hallottam, de nem láttam. A fürdőben a kiírt zuhany helyett kád van, zuhanyfüggönnyel, többféle tusfürdővel, kádkilépővel. A törölköző hatalmas, jó nedvszívó példány, van szájvíz és fogkefe, fogkrém, valamint többféle dezodor is, minden, ami a felfrissülést-tisztálkodást szolgálja.
    A tetthely egy az egyik hálószoba, melyben egy franciaágy mellett masszázságy, szobainas és egyéb bútorzatok is helyet kaptak. Tiszta lepedőt érkezésemkor, vetkőzésem közben terítette az ágyra vendéglátóm, a zenét most éppen rádió szolgáltatta, de remek választásként jazz dallamok csendültek.
    A szobában az ágy és a masszázspad mellett is tükör adja a vizuális élményt.
    A lakásban rend és tisztaság uralkodott, szóval nagyon jó helyszín a randira.
  • Lány külseje:

    A hölgy lehet akár a képen látott is, mivel a képek olyan sokat nem mutatnak. Minden esetre egy csinos, feszes testű lány fogadott, azonban a megadott életkor szerintem nettósítva lett. Amúgy nem zavaró, mert tényleg csinos, kedves, beszélgetős hölgy, a méret és súly adatok a megadottakkal stimmelnek. Tisztálkodva várt, rövid időre tűnt csak el fürdésem után. Egy kis zavaró tényező volt, hogy rágózott a randi alatt végig.
  • Action:

    A vizes előzmények után a szobában állva kezdtünk ismerkedni, óvatos simogatásokkal, puszikkal. Csók nem volt, szájra puszi igen, de kellemes petting és markolászás kerekedett a dologból. Kérdezte a menetrendet, mondtam, két menetet szoktam kérni, elsőre általában franciás befejezés, majd egy átvezető lazítás, utána a második menet, végére szex a szokásom. Rábíztam magam, kérte, hogy feküdjek hasra az ágyon, kicsit megmasszíroz, mondtam, hogy inkább két menet között, de végül is engedtem a kedves felszólításnak.
    Masszírozott, mely nem volt szakszerű, de viszonylag erősen végezte, ami nagyon jól esett, közben beszélgettünk általános témákról. Ezzel el is ment úgy 20-25 perc, mikor is a masszázs átcsapott néhány erotikus érintésbe, majd kérte, hogy forduljak meg, szeretne kényeztetni. Eleget téve kérésének hátamra fordultam, átadva magam az élvezeteknek. Kedvemre való volt, hogy nem egyből a lompost vette célba, hanem csókok után puszikkal haladt a cél felé, lassan érzékien, nem kapkodva. Franciája nagyon jó, változatos, élvezettel végzi, a zsákos családot sem hagyja szárazon. Nagyon tetszett a mutatvány, főleg, hogy a tükör remek képet adott a ténykedéséről.
    Kértem cserét, hogy én is kényeztessem, melynek készséggel tett eleget, ő feküdt a hátára, én meg szintén fentről indulva, csókkal, puszikkal haladtam, megpihenve a cickóknál, majd folytattam utam dél felé, pár puszi a combokra, majd óvatosan a mézes csuporhoz kucorodtam. Finoman kényeztetni kezdtem, puncija jó ízű volt, élvezet volt nyalni. Keze a fejemen pihent, ha nyelvemet dugtam volna befelé, visszatartotta, így csak a felszínen ténykedtem tovább. Csendben, kis sóhajokkal nyugtázta igyekezetem, de fel-fel nézve nem láttam túlzott siker nyomát. Egyik felpillantásomkor épp az órára pillantott, így kértem a gumit, kb. 40 percnél tartottunk ekkor.
    Lovacskát kértem, melynek készséggel tett eleget, guggolós ügetésbe kezdett, én meg gyönyörködtem benne, illetve a moziban a tükörben. Nagyon jó érzés volt szűk puncijában lenni, élveztem is rendesen, de nem akartam még így elmenni, úgyhogy átkértem magam misszionáriusba. Itt és élt a történettel, én is jól éreztem magam, úgyhogy az előzmények hatására teleeresztettem a gumit. Jól esett, kicsit csalódott is volt az arca, hogy ilyen hamar végeztem, de említettem neki, hogy aza elején ezért vázoltam fel a forgatókönyvet, mert hajlamos vagyok túlpörögni, olyankor meg hoppon marad a partner....
    Órára néztem, 50 perc volt ekkor, úgyhogy esélyét sem láttam a második körnek, öltözni kezdtem, mikor is kedvesen kérdőre vont, hová sietek, azt remélte, még odabújok kicsit mellé az ágyra. Hát, ezt elkapkodtam....
  • Elszámolás:

    Az új átlagot helyeztem a komódra a bővebb infónak megfelelően, a randi végéig érintetlenül ott is maradt. Extrái az adatlap szerint sincsenek, amit vállal, az az alapban benne foglaltatik.
  • Összkép:

    Vegyesek az érzések. Nagyon csinos hölgy, de idősebb, mint vártam, viszont jó hozzáállással, kellő kedvességgel bír. Ici-pici távolságtartást éreztem, valamint a rágózás zavart picit, miatta nem volt rendes csók, illetve a tervezett két menet a hosszúra nyúlt jóleső masszázs miatt nem jött össze. Az is igaz, hogy most túlságosan is rábíztam magam, ismeretlenül nem tudta, mire vagyok vagy nem vagyok képes, én meg nem szóltam, hogyan szeretném. Szóval szó nem érheti a ház elejét, ő mindent megtett értem, jó élményekkel gazdagodtam. Talán egy újabb alkalommal oldottabb a viszony, ami sokkal jobbá tudná tenni a légyottot.
Happy Massage