• Noya

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Kedves Noyát hétfőn megcsörgettem 7 után pár perccel, akkor még elfoglalt volt így írtam neki sms-t , hogy írjon majd ha hívhatom aztán kb 40perccel később írt. És személyesen megbeszéltük a találkát és a dolgokat :) Lényegretörő és profi.
  • Megközelítés:

    BKV-vel mentem a címet meg a google mapon beütöttem, könnyű volt odatalálni mert Noya is elmondta vázlatosan merre kell menni.
  • Helyszín:

    Randi helyszíne modern lakóépületbe kell bemenni új lakások mind, a bútorok újak, szép ágyikó ,ami a lényeges és kényelmes az akció szempontjából. Fürdőszoba modern az is sok tusfürdővel és zuhanykabinnal , ami a kedvencem.
  • Lány külseje:

    Noya nagyon csinos szép formás teste van és barátságos szemei meg angyali arca és nagyon jó mellei vannak alig tudtam nem a melleit simogatni és csókolgatni :)
    Mosolygós és dögös pont a kedvencem.
  • Action:

    Egy órára mentem Noyához. Felhívtam pontban fél négykor és elmesélte merre menjek,nincs kapukód, meg hanyadik emelet melyik kukcó. Már mikor nyílt a lift hallottam az ajtó is kinyílt és kedves Noya vidám arca bukkant elő. Szeretem a vidám nőket. Tőlük én is még jobban mosolygok :)
    Bemutatkozás mert először voltam nála puszi puszi. Egy dögös fekete melltartó és bugyi szettben fogadott, amit meg is jegyezem fekete a kedvencem aztán bevezetett mondta hova pakoljam le a cípőm és hova a cuccaim. Aztán az ágyra heveredtünk kis csevegés volt meg ismerkedés és simi. Igazán vidám és dögös nő.
    Ezután adott törölközőt és elmentem zuhanyozni, majd mikor visszaértem már meztelenül fogadott az ágyon és lehuppantam mellé és elkezdtünk csókolózni meg simogatás és társai.
    Igazán csapatjátékos hölgy. Én is mondtam neki hogy szeretek adni is nem csak kapni így vele kezdtük a szexcsatát kellemesen megcsókoltam az ajkait a nyakát és mondtam szóljon hol még jobb így a mellei felé vettem az irányt aztán a punciját kezdtem nyalni ami nagyon finom és kellemes. Noyaval jó csapatmunkát csináltunk, nyögött és élvezte a franciámat első körben mondta ujjazzam meg és ő a csiklóját izgatta majd nagyot élvezett a drága én meg a belső combját csókoltam majd a következő körben simán nyelvvel nyaltam fel a mennyországba :)
    Aztán én következtem lefeküdtem és elkezdte Noya a sokak által megénekelt csillagos ötös franciát+mélytorok+kényszerfranciát. Nagyon élveztem lágyan és izgatóan kezdte aztán picit beleerősített én meg dícsértem milyen profi ez így ment percekig aztán szóltam hogy lovagló pózzal kezdjünk mert az a kedvencem. Igen felhúzott a franciával és a puncija nagyon szoros így hamar elélveztem, de nem szállt le rólam, hagyott lenyugodni ami még jobban elnyújtotta a gyönyörömet. Ez hatalmas plusz pont Noyának :)
    Majd beszélgettünk kicsit simi meg ölelgetés. Kiderült van jó pár közös bennünk és amilyen jó az ágyban Noya annyira kommunikatív és kedves is. Előhozza az ember legjobb oldalát :)
    Lelkileg és testileg is nagyon frissítő volt a találka. Majd megkrédeztem mennyi időnk van még? Mondta 12perc. Huh mondom a második menet nekem lassabb szokott lenni , így franciát kértem NFVSZ lenyeléssel . Kaptam egy szuper kellemes franciát és így is lett végem hatalmasat élveztem Noya szájába és még kényeztetett tovább. Meg is köszöntem neki, hogy ilyen kedves és szuper szextündér.
    Hihetetlenül tapasztalt Noya és aranyos. Tuti visszamegyek még hozzá :)
  • Elszámolás:

    Abszolút korrekt a Pesti átlagnak megfelelő és azérték arány szuperjó. Noya egy igazán kellemes társaság lelki dolgok és testi szexre is egyaránt. Figyelmes, kommunikatív és szexben is szereti a kölcsönösen kellemes dolgokat . Nálam csillagos 5ös mindentéren.
  • Összkép:

    Noyához tuti vissza megyek. Igen figyelmes és kedves, mellette meg szuper jó az ágyban. Kommunikatív és azon van , hogy megtaláljuk a közös összhangot és kellemes légkör alakuljon ki.
Happy Massage