• Noya

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Egyeztetés: Hívtam, felvette. Kértem egy időpontot, az neki korai volt nekem meg késői. Kicsit át kellett optimailizálnom a dolgokat és így már nekem is jó lett az időpont. Visszahívtam és zöld jelzést kaptam. Telefonban kedves és informatív.
  • Megközelítés:

    Jó útba igazítást kaptam telefonon, nem volt nehéz megtalálni. Motorral mentem, azzal a világ egyik fele út, a másik meg parkoló. Ahogy emlékszem autóval is lehet azért parkolni a környéken. Gondolom fizetős. Metró és Pláza a szomszédban, gyalogosan is megoldható a logisztika. Maga a ház nagyon rendben van.
  • Helyszín:

    Az ingatlan klímázott és nagyon kellemes hőmérséklet uralkodott a lakásban. Fürcsi szoba rendben volt, tiszta törcsi előre be volt készítve nekem a törülköző szárítóra. Itt tényleg nem nagyon lehet belekötni semmibe, rend és tisztaság.
  • Lány külseje:

    Igazi milfecske, jó karban van, látszik az alakján, hogy sokat sportolhat. 172 centijével és a magassarkúval fölém magasodott, de lehajolt hozzám, hogy megpusziljon az ajtóban. Fekete fehérneműben (tehát feketeneműben:) fogadott, hosszú lábain szintén fekete combfix-szel. Nagyon csini benyomást keltett.
  • Action:

    Mint kiderült a hölgy nem csak dumás, de műveltke is. Szerintem sok feszültség nem volt köztünk, de ha lett volna, biztosan oldotta volna közvetlenségével. Aránylag sokat dumáltunk, ki honnan jött, hova megy, meg ilyesmik aztán el lettem kalauzolva a fürdőszobába. Mire visszajöttem, minden textil eltűnt róla valahogy. Én ezt puszikkal jutalmaztam, csókolózás, simi, stb. Ja, Noya mindezek előtt megkérdezte tőlem, hogy szabad-e a csók? Na, még ilyen sem volt, nagyon kedves.:) Hadrendbe állított kézzel, szájjal, hanggal, mindennel aztán kértem egy 69-et, aztán kutyusoztunk. Itt gyűrtük egymást kicsit, aztán misszit is kértem, amit teljesített, de a látványtól ledobtam az ékszíjat és inkább szájjal és kézzel kezdtem a puncijával foglalatoskodni. Ezt szívesen vette és hanghatásokkal is megerősített, hogy jó úton járok. Bírom, hogy tudja mi kell neki és el is mondja. Ha megcsinálod, akkor el is megy. 1 órában nincs idő barkóbázni, ne kelljen már kitalálnom. Szóval meg volt a dolog, én szeretem a hölgyeket itt is előre engedni.:) Cserébe utána kaptam egy fincsi furulya szólót. Rákérdeztem, hogy esetleg prosztata masszázst csinál-e, mert olyat még nem kaptam. Készségesen igent mondott. Kértem legyen velem gyengéd, mert ott még szűz vagyok (már ha az urológus/proktológus nem számít). Ezen szerintem jót röhögtünk és kaptam egy nagyon gyengéd prosztata masszázst, aminek az eredményeként felrobbantam Noya szájában. Utána kellett egy kis idő, hogy a giroszkóp újra megtalálja a függőlegest és a vízszintest, de megtalálta. Az óránk letelt, megköszöntem a törődést, fürcsi, ölelés, puszi, tipli. Azt hiszem 10-15 perccel túl lógtam az órámon, de Noya nem csinál ebből problémát. A dolog így volt kerek egész.
  • Elszámolás:

    Egy vagy két extrája van, de igazából majdnem minden benne van az alapban. Nem vettem igénybe semmilyen extrát.
  • Összkép:

    Noya nagyon profi és nagyon profin kezel mindent. Nyugodt és kimért, de kedves és közvetlen is. Nekem nagyon fincsi volt minden, amit kaptam. Rég vágytam már egy ilyen pornó dívára. Remélem Noya is jól érezte magát velem.
Happy Massage