• ALICE

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonon hívtam a megadott telefonszámon. Nem sikerült elsőre elérni csak néhány órával később vette fel a telefont. Másnap reggelre kaptam időpontot 10 órára.
  • Megközelítés:

    BKV-val érkeztem. A Lehel tér környéke, így könnyen megközelíthető tömegközlekedéssel. Autóval véleményem szerint előbb érdemes jönni mert nem lehet egyszerű parkolóhelyet találni.
  • Helyszín:

    Egy viszonylag ujabb építésű sarokházban található a lakás, a diszkréció miatt nem írom az emeletet. A szobában megfelelő nagyságú franciaágy ahol a tettek mezejére lehet lépni. Kádas fürdőszoba. A jó randihoz minden adott.
  • Lány külseje:

    Alice nagyon kevés képpel hírdet de a repertoár megfogott ezért elolvastam róla pár beszámolót és a minősítések miatt úgy gondoltam nem tévedhet ennyi kolléga. Vékony fehér bőrű, lapos hasú, vékony leányzó fogadott egy kék egyberészes lenge nyári ruhában. A cicik kézbeillők, testalkatához arányosak, alkata vékony, arca szimmetrikus és kerek formájú. Ha meglátná az ember a gangon akkor a tipikus szomszéd leányzó jutna eszébe róla mindenkinek, mit sem sejtve a lakásában megbújó kis szexbarlangról.
  • Action:

    Miután megérkeztem a nagy hőségre való tekintettel elfogadtam a pohár frissítőt amit felajánlott. Míg kiment elhelyeztem az ajándékot a szekrényre. Ezután kaptam meg a törölközőt és mentem is zuhanyozni. Mire visszértem a szobába a hölgy már Éva kosztumben várt rám. Elég gyorsan egymásnak estünk, heves csókolózásba kezdtunk. Ezalatt elkezdtem felfedezni Alice testét a kezeimmel, míg megálltam a puncijánál. Éreztem hogy élvezi a ténykedésem, közben Ő sem volt rest és egyből a lényegre tapintott. Olyan gyorsan keményre gyúrta a férfiasságom hogy feleszmélni is alig tudtam. Ezután következett amire kíváncsi voltam, a francia.

    Elém térdelt és egyből hevesen elkezdett szopni. Változatosan hol mélytorok, hol lágyabb szopást mutatott be. Néha saját maga kényszerfranciáztatta magát. Kérdeztem nem probléma ha ráhúzom a farkamra még jobban, mire mondta hogy nem. Egyre jobban úgy érztem hogy totálisan a torkát éri a makkom, az orra pedig a hasamon koppan. Hogy neki is kényelmesebb legyen láttam van pár párna az ágyon így odaadtam neki hogy arra térdeljen. Annyira jól esett a mélytorok és kényszerfrancia párosa hogy eldöntöttem magamban az első kör így fog véget érni. Leülltem az ágyra, Alice előttem térdelt és szopott folyamatosan. Közben húztam a fejét a farkamra, néha köhincsélt egyet - egyet de folytatta a francialeckét. Véleményem szerint elég jól bírtam, de ezt a technikát nem lehet a végtelenségig bírni, így a tokát teljesen teletöltöttem az utódokkal. Kicsit várt és utána ment minden a papírtörlőbe.

    Újabb frissítő, kis beszélgetés, közben cirógatott, de nagyon gyorsan megtalálta újra a keze a férfiasságom. Kacéran mosolygott és elkezdett újra keményre gyúrni. Ilyen gyorsan 2 menet között még nem álltam harcra készen.

    Újabb francia lecke az előzőekben leírtak alapján. Kicsit erősebb kényszerfrancia amit imádtam. Kuzben benyálaztam az ujjaim és elkezdtem a punciját izgatni. Szerencsére olyan pózban volt hogy pont hozzáfértem. Újjaztam míg Ő franciázott.

    Kis idő után kértem hogy húzzunk gumit és szemből kezdjuk a dolot. Alice nagyon szűk puncija mint a satu szorította farkam. Ez a vékony leányzó szerencsére jó hajlékony, így a misszionárus póznál a lábait a nyakáig tudtam feltolni és arra támaszkodva dugtam ahogy csak bírtam. A hanghatásokból és puncija szorításából éreztem neki is jól esik a szex. Pózcsere, immáron hátulról dugtam nagyon erős tempóban. A testünk csak úgy csattogott egymáshoz. A nyári melegnek köszönhetően nem voltam erőm legjobb telljében így kértem újra a száját a farkamra. Újra ajkai szorítását élvehettem, de nem voltam még a célegenesben ezért kértem egy újabb gumit.

    Javasolta hogy álljunk fel és úgy folytassuk. Belekapaszkodott a komódba én pedig hátulról nagyon erős és minden eddiginél vadabb tempót diktáltam ami Alicenak is nagyon bejött. Ez már nem is szex hanem inkább kúrás volt a javából amit nagyon élveztem. A végét kértem hogy úgy szeretném befejezni mint az elsőt aminek semmi akadálya nem volt.

    Újabb változatos szopásban részesített, de valahogy nem akart elsülni a pisztoly másodjára pedig a kedves vendéglátom minden fortélyt bevetett.

    Nem baj majd leközelebb több időre megyek és akkor menni fog. Elmentem zuhanyozni, kicsit még beszélgetünk és útnak indultam.
  • Elszámolás:

    Ahogy fent említettem letettem az elején az asztalra. Ott maradt a találkozónk végéig. Magasabb átlag de minden az alapban van és nincs extra tudomásom szerint.
  • Összkép:

    Jól éreztem magam és nagyon jó volt az együtt töltött idő. A francia nagymestere Alice. A kevés kép miatt csak a kollégák leírására hagyatkozva semmit nem csalódtam. Aki szereti a jó franciát és hogy egy bájos szomszédlány szexbarlangjába merészkedhet annak maximálisan ajánlom.
Happy Massage