• Pami

  • Beküldte:
  • Pami reagálása

    Drágám! Nagyon köszönöm soraidat!!!
    Én is szuperül éreztem magam veled.
    Természetesen máskor is várlak!!!
    Csók
    N

  • Egyeztetés:

    Ahogy kell: gyorsan és hatékonyan történt vtr-en!!
  • Megközelítés:

    Mivel a pontos címet adta meg korrekt és egyértelmű volt. Tömegközlekedéssel mentem, az pofon egyszerű!! Kocsival a parkolás nehézkes, de emlékeim szerint van a közelben egy fizetős parkoló kialakítva.
  • Helyszín:

    Még az előző évtized vége felé epult sok emeletes társasház! Be és kifele menet sem találkoztam senkivel, szóval diszkrét a helyszín!!
    A lakás tiszta, a fürdőben hegyekben állnak a tusfürdők, szajöblitő pohárral, friss száraz törülköző, stb stb!
    A baszoba kicsi, cserébe nagy az ágy, ami kényelmes, nem nyikorog.
    Szóval rendben van minden!
  • Lány külseje:

    Mikor beléptem tudtam hogy jó helyen járok!! Az órás randit a bemutatkozás és pár mondatváltás után közös egyetertesben gyorsan ki is toltuk másfél órára!

    A képek önmagukért beszélnek, de ami nem jön át az a lényeg: a közvetlen és vidám személyisége!!!

    Amire mindenki számítson az adatok és a képekkel kapcsolatban: fel van tüntetve hogy 69 kg, míg a képek alapján nem ezt gondolná az ember. Szóval nincs félrevezetés, a tájékoztatás korrekt!

    Arckitarastol nem kell tartani.
  • Action:

    Most ahogy pontozom, azt veszem észre, hogy mennyi mindent nem csinálunk!!

    Szóval, miután egyedül megfürödtem és visszatértem Nanncy- hoz, megbeszéltük hogy egy orállal kezdjünk!! Nyilván jól tud szopni, de tuti hogy miattam tartott csak pár percig. Ez van. (Az utódok a fürdőben végezték, szegények)

    Visszatérte után kezdetét vette egy kellemes masszázs ( alaposan atgyurta a hátam és a lábam, nagyon jól csinálta), ami alatt olyan jól elbeszélgettunk, hogy sikerült teljesen Rá hangolodnom!!

    Kezdődött a második kör! Én kezdtem masszírozni a hátát, a lábait majd a fenekét, közben be-be tévedtem a lábai közé is! Hamarosan a nyelvemmel kezdtem kényeztetni, ami láthatóan tetszett neki.
    (Finom és illatos puncija van)

    A gumit én húztam fel, mert Nanncy keze csúszott a masszázshoz használt olajtol! Toltam mellbe, toltam punciba közben markolaztam a fenekét és a melleit!! Hát mi tagadás többet várt tőlem, de én csak magamra figyelve hatalmasat élvezve - kb egy percig benne lüktetve - lenyugodtam benne!
  • Elszámolás:

    A bővebb infoban minden fontos információt fent van, az nem változott a másfél óra végére sem.
  • Összkép:

    Én nagyon kellemes élménnyel gazdagodtam! Egy pozitív szemléletű, életvidám csajszit ismertem, aki tényleg mindent megtesz, hogy az ember kielegülten és relaxalva távozzon tőle. Én csak ajánlani tudom mindenkinek, akinek számít hogy minőségi időt töltsön el egy kellemes ember társaságába.
Happy Massage